blajblaj

Alla inlägg under april 2014

Av blajblaj - 22 april 2014 07:50

Varför får jag inte vara ledig? Och VARFÖÖÖÖR är jag så snabb på att erbjuda min restaurangtjänster när jag VEEEET att jag inte vill egentligen??? Dummhövve.

Av blajblaj - 18 april 2014 21:06

Nu är vi ute och har fixat del ett, göra vagnen sovvänlig. Värmen är på och jag har fått igång både hotspot och surround sound systemet(??!!) wooop. Vi packade in oss i bilen vid 10.30 imorse, sen bar det ivög till biltema, willys och så landet. Väl här ute lastade vi snabbt som fan och sen iväg mot färjan till vaxholm, slutdestination täby kyrkby och föräldrahjälp med påskmiddag som lön. Sen åkte vi tillbaka och började fixa och nu ligger jag och slöar... Vi ska strax ta en tur ner till vattnet och kolla om fiskarna har vaknat efter vinterdvalan.. Hehehe, bara hoppas på lite bättre fiskelycka i år. Förra året fick vi ett par små abborrar som åkte i igen och så en gädda som fortfarande ligger i frysen. Heheh... Hoppas, hoppas...


Nä dags att dra.. Hej då

Av blajblaj - 17 april 2014 09:08

Istället har jag fastnat i att kolla bloggar och annat smått och gott. Dessutom funkade inte de inscannde sidorna som jag fick av Diana, som en tjej i klassen hade fixat så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Köpa boken är det inte tal om, den kostar över 600 kr och ja, dom pengarna har jag inte nu. Låna den känns som ett övermäktigt projekt, för då måste jag först lokalisera den och sen ta mig dit den finns???!! Heheh, lat. Som fan.


Igårkväll åkte vi med volvon till min syster med fru. Dom ska låna den under dagen då dom måste köpa ny bil... När vi klev utanför dörren för att gå till garaget kom det en stor padda sakta släpandes på marken. Den var på väg mot ännu mer betong och jag tänkte: det där är inte bra. SÅ jag lyfte upp upp den, kände dens små händer och fötter krama mina fingrar och så satte jag ner den, i gräset brevid gångvägen meeeeen... Raaaaakt på en brännässla!! Mitt lillfinger bara sved till som fan och jag fick skitadåligt samvete! Inte fan vet jag om paddor bränns av nässlor men jag hade ont som faan. Men den satt stilla och verkade inte bry sig nämvärt så jag kanske får tro att den inte blev bränd? Hoppas. Mitt lillfinger gör i alla fall fortfarande ont. Nästan så jag undrar om det verkligen var brännässla? Men jag har för mig att alla vårskott, alltså dom första skotten som kommer upp, är liksom starkare och mindre "utspädda" än senare på sommaren... Kanske bullshit, vad vet jag.  


Fast nu inser jag att jag har böcker. Som måste läsas. Så det är vä l lika bra jag gör det då. Wish me luck

Av blajblaj - 16 april 2014 08:23

Min fem dagar långa ledighet inleds med tvättstuga kl 07.00 Jag går dit och får upp förhoppningarna om att kunna boka på fler maskiner. Dom förhoppningarna grusas då det kommer in en dam (som jag ser kommer boka på sig alla maskiner om hon får chansen) kvart över sju... Jag tänker: skit samma, det räcker med ett pass. Jag går hem och går tillbaka till 07.35 och tänker OM det finns maskiner kan jag försöka boka dom. Då står HON där. HON som "stal" alla tvättmaskiner utan att dela med sig för ett par månader sen. Hrmf. Hon försöker komma in, ber mig om hjälp och säger att hon har bokat. Då frågar jag varför hon är inne på bokningssidan, hon säger: jag vet inte hur man gör.. Jag tänker: det vet du visst. Jag visar: det finns inga tvättider tyvärr. Tänker: den andra damen bokade upp sig på alla utan att dela med sig. Hrmf, men blir glad för att denna dam inte får tvätta (?) då säger damen: Jag följer med in, jag vill titta om det finns nån maskin... Jag säger: Ehh nä, det finns inga det är bokat. Hon: Jo jag förljer med in, jag vill titta. Jag: Men om du inte har tvättid så ska du heller inte vara i tvättstugan! Hon: jag följer med. Jag kan ju inte stoppa henne fysiskt och det vill jag inte heller. Hon följer med in och som tur är alla maskiner är igång, jag säger: jag är ledsen men jag har varit med om att folk har tagit mina maskiner när jag har bokat och det är på grund av att folk kommer in som inte ska vara här.. Hon: Nejnejenej!! Men går ut. Puh. Jag vet ju att hon kommer vara därinne och ha tagit maskiner när jag kommer nästa gång, men ja.. Vad ska man göra?


Over n´out



Av blajblaj - 15 april 2014 20:22

Jag har väl nåt som typ kan kallas påsklov, jag vet att jag inte har det egentligen, men ja... Ingen lärarledd lektion på förrän på tis nästa vecka. Mums. Det blir nog landet men inte idag och inte imorrn. Fredag verkar passa bra. Fast jag tror det kommer vara jättefint väder nu och bli dåligt fram mot fredag. Men så är jag ju ganska pessimistisk oxå. Jag glömde skriva om det lilla drama som har utspelat sig på det där jävla facebook. Jag är ju befriad från den snaran så jag har fått veta i efterhand och lika bra var kanske det. Jag ska förklara i suuuuperkorta drag: D i klassen har hamnat i diskussion med en del andra på grund av den pågående debatten om de rumänska tiggarna. D tycker dom är dåliga och de andra tycker D är dålig för att hon tycker rumänerna är dåliga... Ok, och detta har då resulterat i bråk i textform. På facebook. Bläk. Men jag kände stämmingen och fattade att nåt va fel och tillslut sa D vad det gällde. MEn nu verkar det va ok igen..


Usch vilket konstigt inlägg det här blev. Trevlig helg.

Av blajblaj - 14 april 2014 07:20

Och jag tänkte skriva ett sånt där jävla "Det är måndag och jag är så trött och fanskap..." MEN! Det ska jag inte göra. Jag tänker vara positiv och glad och dagen blir fan inte bättre av att jag klagar på den! Och ni vet redan att jag tycker illa om måndagar och att jag är jättetrött. Så.


Igår åkte jag och P runt lite, vi var hos syster som, inte nog med att hon blev påkörd fö  några dagar sen nu också har fått inbrott i biljävlen! Bakluckan är helt sönderslagen och kåpan kring ratten är bortsliten. Stackarna alltså! Huuu.. VÅr bil går som en dröm och jag blir bara mer och mer kär för varjde dag! Lets rubb it in.. Hohoho... Sen åkte vi till landet och lämnade lite grejer, jag köpte färg och penslar till taket och så fick jag gosa med Tikko. Mmm. OCh så drog vi vidare till Gustavsberg där P fick åka av sig lite skateboarding och jag fick testa. Men det var så sjukt mycket kids där så jag vågade inte riktigt hehehe. Men vem vet, jag kanske blir en hejjare inom kort? Där träffade vi också Tia och Jack, P:s syster med son. Riktigt trevligt och förhoppningsvis får vi en filmkväll med sällskapsresan!   


Jag har haft huvudvärk över vänster tinning i 3 dagar nu, men.. Det är liksom inte huvudvärk direkt, det mer ömmar lite? Weird. Samma i höften på samma sida. Mycket underligt och jag undrar om jag har blivit gammal??


Men fan va det känns PMS:igt idag, gah, the rage e värre som vanligt. Det är väl en vecka 3 dar till menshelvetet ska komma. Hrmf, ja ja.. Det går ju över det med.


Hej då.





Av blajblaj - 12 april 2014 08:49

Idag är det årsmöte på bolvik. Därför är jag uppe nu, trots att jag egentligen känner mig jävligt bakis och hellre hade krupit ner i varma sängen igen. Det gör ju inte saken bättre att P ligger och snosar och har det allmänt gött. Hrmf. Nä, men jag ska ta mitt ansvar, jag har aldrig varit på ett årsmöte i den här föreningen och jag tror det är bra om man visar upp sig. Det brukar fungera så.


Ska försöka hitta gardinerna ut till landet oxå, dom verkar ha gått och gömt sig nånstans och det är lite störigt. Det ser så jäkla obebott ut utan. Och jag menar... Ett tält? Hur bebott kan det se ut egentligen?


OCh fy faaaaaaaaaaaan va jag är kär i VÅR nya bil   . Mums. Det tog mig typ 16 min att åka hem från sveavägen igår natt, och jag var inte ett dugg rädd att den skulle trilla i bitar medan jag körde! Hahahaah... Mmmm, ny bil. Ska ta den ut till landet nu. Mmmmm


Ha det bäst

Av blajblaj - 10 april 2014 07:44

Jag fattar inte... Jag är så sänkt. Måste bli ett slut på det här nu, jag är inte bekväm med att vara nere. Det passar inte mig, hehe. Jag upptäckte att jag hade kollat fel på schemat och på grund av det missat en workshop, med en av våra strängaste lärare, Pia. Jag var så jävla säker på att vi bara hade målning att jag inte brydde mig om att dubbelkolla... Huuu. Egentligen skulle vi ha lektion med henne idag oxå, men enligt D i klassen har hon ställt in. Varför vet jag inte och inte D heller... På nåt sätt får jag väl krypa till korset och få en kompletteringsuppgift. Fasiken. Ja ja, gjort är gjort. Den här kursen kommer bli lite så här... Jobbig. Det vet jag nu. 


Imorrn karaoke och till helgen lär vi dra ut till landet. Det blir bra det.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards