blajblaj

Alla inlägg under april 2014

Hej

Av blajblaj - 9 april 2014 09:20

Jag blir hemma idag med. Orka? Dessutom har vi ingen lärare idag så... Och jag vet inte, men min motivation har inte kommit tillbaka och jag känner liksom lite "skit samma".. MEN, på fredag vankas kakakakakakaraoke med syster och bästa damerna i världen! Förhoppningsvis ska jag innan dess få lite kvalitetstid med Aralen, och det är extra kul eftersom vi aldrig har umgåtts ensamma! Det kan ju bli starten på nåt riktigt roligt. Hon pluggar till psykolog och kommer från ganska exakt samma bakgrund som mig, så vi håller båda två på med en klassresa. Woop. 


Jag borde läsa lite idag, men jag orkar inte. Funderar på att istället rota fram sex and the city och bara PLÖJA. Mmm, det lockar mer än nåt anat, speciellt eftersom det är alldeles regningt och deppigt ute.


ÅÅÅÅHHHH, jag vill ha SOMMARLOV NUUUUUU!!!!!!!!!!!!

Av blajblaj - 8 april 2014 08:10

Jag vet, så jävla rebell, men det e jag det.. Heheeheh. Fast jag behöver verkligen läsa ikapp och skriva lite, på fredag har vi delredovisning och det är lite luddigt vad vi ska göra... Men vafan, det är väl bara att ordbajsa lite som vanlgit och så hoppas på det bästa. Dessvärre är han ( min lärare ) inte så förtjust i mig, så vi får väl hoppas att det blir G oavsett!? Dessutom e jag så trött på min tavla att jag liksom går av lite. Så det blir paus idag och imorrn, och så gör jag klart den på torsadag.. Låter som en plan. Hahah...


Vi köpte bli igår. Eller P köpte bil igår jag satt och apploderade och var supernöjd. En bil där växelspaken inte glappar. En bil där man inte ser vägen genom golvet när man kör. En bli som man ser ordentligt genom rutan eftersom den inte är heeelt genomrepig och nästan frostad. En bli som är nästan helt tyst när man kör. En bil som komemr dra ungefär hälften så mycket bensin. En bil som är silverfärgad. Mmmmm.. 


 

Ungefär så här. Det är inte vår bli på bilden men en exakt likadan... Åååååhhhh va skönt det ska bli att åka bil framöver! 33 000 bagis pungade P ut för skönheten, bra pris med tanke på att den bara gått 7000 mil på 12 år, och i princip inte had nån rost och inget knasigheter alls..!!  Det är typ näst intill omöjligt... Heheheh. Håll tummarna att det inte kommer fram nåt dolt fel nu bara   


Nä nu ska jag diska klart och sen städa lite och sen skriva lite. Mmmm.. Så får det bli.


 

Av blajblaj - 7 april 2014 07:45

Hahha, när jag loggade in nu såg jag att jag hade fått en kommentar.. Jag klickade på länken och det var en fin liten själ som skrev: "VIlken jättesöt och läsvärd blogg du har, verkligen!" För det första så är min blogg kanske inte riktigt "jättesöt", jag vet inte, kan såklart ha fel och det är väl upp till betraktaren att avgöra, men... OM den är "jättesöt" vill jag gärna att ni säger till så jag kan fula ner den. Och för det andra, kommentaren fortsatte såklart med reklam för hens egen blogg som hen tyckte jag skulle läsa och troligtvis få ut jättemycket söta saker från. Har det gått så långt att man spamar sina fellowmedbloggare bara för att få en läsare eller två? Vafan e grejen? Och jag beundrar faktiskt dom som kan leva på sina bloggar och grattis att du kan kalla det ett yrke men de är försvinnande få. Så varför denna läsarhets? VAD ÄR GREJEN? Äsch, det e ok, jag kanske överdriver.. Klart du ska hoppas på din dröm jadajada... Who am I to talk liksom.


Nuff!


Nu är det måndag igen och jag är sketatrött. Jag har ingen motivation att gå till skolan överhuvudtaget och jag är redan trött på min lärares kommentarer som jag vet att jag kommer få höra halva dan. Ja vi har halvdag med vår teori proffesor och sen halvdag med målningen. Jag ska verkligen inte klaga men, jag vill helst bara att det ska ta slut nu. Näste del i kursen verkar mycket roligare. Dessvärre missa jag ju examen IGEN men vafan, det ordnar sig. Jag ska ju för fasiken till London och HARRY POTTER World! Wooohooo!


Bråttom

Av blajblaj - 5 april 2014 08:54

Det är ju för sig bara två grader ute, men om solen tittar fram, vilket det ser ut som att den tänker göra, lär det ju bli en magisk dag ute på värmdö... Tältet ska upp och jag LÄNGTAR efter att få tända grillen för första gången i år! Visserligen blir det bara lite korv men vafan, bättre än inget.


Nä dags att väcka P... Hej då!



Av blajblaj - 4 april 2014 07:04

Det tog mig ungefär 3 minuter att logga in här på bloggen idag?! Jag bara tokglömde mitt lösenord, trots att det är mitt gamla vanliga som jag har till nästan allt!! Weird.


Idag har vi som tur är halvdag, meeeeen, som vår tidshitler till lärare sa: Men ni mååååste vara här ändå!!! Med falsettröst. Huuu. Jag vetefan. En annan av våra gästlärare sa: Det är ju egentligen bara ett kort spann om dagen som man orkar vara kreativ, resten måste hjärnan få vila från det... Mmm, så olika det kan vara.


Mamma hade okej nyheter men det kommer bli lite sjukhusbesök, inget som vi inte klarar av dock. Det var inte cancer som tur är. Eller ja, dom ska undersöka saken och det kan ju alltid ändras det där, men for now: ingen cancer! Yey!!


Nä fy fan va tiden går fort sä här på morgonen. Bläk. Men det e fradag i alla fall, och i helgen väntar landet! Mums. Hej Då.

Av blajblaj - 3 april 2014 07:45

Igår kom vi inte i säng förrän tolv, det e fan alldeles för sent för en gammal nucka som mig.Så återigen var det snooze som gällde när klockan ringde. Jag hatar fan det där jävla snoozet, tänk va fint om det bara aldrig hade uppfunnits!


Och det är redan torsdag... Idag är det lite körigt för mig: först heldag i skolan med hitler till lärare (!) Ja, alltså tidshitler... Han e helt jävla manisk med tider och att vi liksom ska brinna för måleriet och aldrig vilja gå hem, ??? Jag är fel person tror jag... Heheheh. Sen ska jag stressa förbi apoteket och hämta ut mormors medicin för att sen åka till syster byster för en fika.. Fast det borde va mat. Det är kl 17.30 och jag ve tinte när jag ska hinna äta annars.. Heheh dessa ständiga i-landsproblem.


Så nu ska jag stressa ner till tåget, wish me luck.

Av blajblaj - 2 april 2014 09:09

idag är det onsdag och egentligen har vi heldag, något våra lärare i den här kursen varit JÄVLIGT noga med att poängtera: "Ni har 40 timmars arbetsvecka! Även om det inte är lärarledda lektioner så måste ni vara här!" Men ja, jag tar det såklart med en nypa salt. Hur fan ska dom kolla det, och är vi inte här frivilligt? Jag hinner ju ändå, och ja.. Det är kanske inte deras problem? CSN har ju tagit bort närvaroplikten och går enbart på hur väl man klarar kursen så...


Fast å andra sidan sa dom när vi började, att just onsdagsförmiddagar kommer vara obokade ischemat för att det ska finnas en speciell tid i veckan då möten kan inbokas etc. Visserligen menade dom säkert skolgrejer men va fan, man har ju ett liv oxå!


Så idag, när det var exakt lika svårt att gå upp som de andra dagarna dena här veckan så tänkte jag: skit samma. Det räcker om jag är skolan till 11.00 Heheh...


Nä men dags att dricka lite kaffe och sen dra... Hej då



Av blajblaj - 1 april 2014 17:21

Två dagar i rad nu har jag trott att jag har bloggat på morgonen, men tokglömt bort det... Vafan e det med det liksom? Gick in och kollade igår och bara: Mäh, glömde jag blogga imorse? Och nu när jag kom hem, samma sak igen?!? Weird.


Hur som helst har en ny kurs startat. Jag har också äntligen skickat in både lokala arbetsplanen och paperet från förra kursen. Nu håller vi tummarna att jag får godkänt. Ja, lokala arbetsplanen fick jag svar på nyss och den verkar ok:ad, och paperet får vi ändå inte reda på förrän vi får det totala betyget. Så nu är det bara att invänta det... Heheh.


Det vi gör nu är målning. Det är kul, men svårt. Men vi har ju liksom handledning av en riktig konstnär så det är bara att suga åt sig av all kunskap man kan få. Det känns gött.


På tordag blir det fika med familjen. Håll alla tummar ni har att mamma inte kommer med dåliga nyheter.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards