blajblaj

Alla inlägg under december 2014

Av blajblaj - 16 december 2014 07:05

Jag trodde ju jag kunde kurera mig genom att va hemma i fredags. Ack så fel jag hade. OCh inte nog med det, jag har gjort det förr. Varit hemma för tidigt i en förkylning... Det är så dumt och hjälper ingen. Nu kommer jag få rest på förra kursen och dessutom kanske missa nåt från denna kursen?? Och fy faaaan va jag hatar att vara förkyld. Snoret, nysningarna, kliet/svidet i halsen, hostan, muskelsmärtan. Bläk. Men nog om det. Kan ju inte sitta här och klaga hela dagen?   


Jag är övernöjd med webbläsaren Opera. Den har hittills inte gett mig en enda nackdel, och jag vänjer mig förvånansvärt fort måste jag säga. Sjukt nöjd. Idvag är det halvdag i skolan, med ett stycke föreläsning. Känns överkomligt, men vi har blivit indelade i grupper inför fredag... Enda turen va att jag och Diana hamnade i samma, men som följe fick vi Mia och Carro. Mmm, jag har skrivit om båda två tidigare. Jag var med dem båda i förra kursens moment reklambyrån, då vi skapade S-lampan. Hrmf. Vill inte dit igen. Men denna gång är D med. Det blir bra. 


Snart juuuuuuuuuul! Jag längtar så jag dör. Nu sk ajag göra mig iordning och sen blire väl skola da.... Heppåre!

Av blajblaj - 15 december 2014 16:48

Jag skrev imorse men loggades ur och hann inte annat än att kopiera, så jag klistrar in det nu istället: 


Idag börjar en ny kurs, en sån där vetenskaplig läs- & skrivkurs. Mums. Har längtat efter en sån. Men det ger en intensiv första vecka, med både föreläsningar och seminarium (som jag inte förstår än så länge). Men sen är det självstudier ända fram till 7:e januari. YEY!!!!! Dessutom är P ledig exakt lika länge! Och vi har en så sjukt trevlig ledighet planerad:

 

1. 24 dec: Julafton hemma hos systerbyster, jag får fira med P för första gången! Woohoo!

2. 25 dec: Juldagen hemma hos mormor, klassiskt danskt smörgårdsbord, mums.

3. 26 dec: Packa in bilen och dra till Karlstad, med ett första stopp i Skåre, hos P:s syster, där vi bor en natt med en spelningskväll i stan.

4. 27:e dec Packa in oss i bilen och dra till P:s pappa (som jag inte minns riktigt vart han bor, är lite dålig på sånt där) och så sova där en natt.

5. 28:e dec Tillbaka till Karlstad och checka in på Elite Stadshotellet och sova där i 3 nätter! Mums

6: 31:a dec...

 

...Och där hann jag inte mer. Men som sagt jag kan ju fortsätta nu:

 

6. 31:a dec checka in i casa LiiiiisaSamulesson, och sova där 2 nätter

7. 2:a jan Packa in oss i bilen och åka till P:s mamma som bor i Dals långed och sova där en natt.  

8. 3:e jan In i bilen och dra till Linneberget och min syster med fru som är i sitt extrahus.  Sova där 1 eller max 2 nätter och sen...

9. Åka hem!

 

Hur galen roadtrip är inte det??? Jag är sjukt peppad och galet sugen. VIll ha ledigt NUUUU! Men först. JULAFTON och JULDAGEN. HErrgejävlagud va bra avslut på året jag får. Mums.

 

Har laddat hem webbläsaren opera också. Är så trött på det där jäkla viruset som är ta mig fan omöjligt att få bort från firefox, och dessutom evinnerligt trött på jävla skitexplorer som bara segar sig och inte alls vill samarbeta, och dessutom är fult som fan att titta på. Hittills (ca 17 min in i användandet av opera) är jag huuur nöjd som helst. Det är snyggt, snabbt och lättförståeligt. Snabbmenyer och bookmarks som verkar mycket lättskötta. Hur bra som helst. Men jag får väl ta det lite lugnt, saker som verkar för bra för att vara sanna, är oftast det. Hahahh....

 

Har verkligen känt av min begynnande förkylning idag. Den kommer säkert bryta ut lagom till helgen, men va fan Jag har allt hemma så det är bara att gilla läget. Ska skriva ut en massa papper imorrn också så är jag förberedd med skolarbetet också. 

 

Nä nu räcker det för idag tror jag. Ska laga lite tacos, och sen hänka på P till biltema och så förhoppningsvis kvällsfika hos Tia. Blir bra det.... Ajöss

Av blajblaj - 14 december 2014 14:12

Har bakat. Massor. Lussebullar med vit choklad, pepparkakor med glasyr och ett första försök till marmeladgodis. Det har gått käpprätt åt helvete, men vafan, en lär så länge en lever. Vet inte vad jag gör för fel, men det blir inte fast helt helt enkelt. Får se om några dar när det fått stå i kylskåpet. Kanske kan det hjälpa, men troligtvis inte. Hrmf.


Igår va vi på bio, och såg Hobbit - sjuhäradslaget. Helt ok. Sevärd... Saganomringenig. Heheh... 


Idag har jag fortsatt på bakningen och försökt få bort nån jävla adware skit jag lyckats dra på mig. Hrmf. ¨Ja alltså inte på MIG, utan i datorn. Så ett antal timmars uppdaterande, virussökande, avinstallerande etc, så har jag få bort det. Tror jag. Men jag får köra på explorer och inte firefox verkar det som. Men, men.. Värre saker har hänt. Heheh...


Nu ska jag slappa och kolla project runway season 13, mums. Hej då.  

Av blajblaj - 12 december 2014 09:11

Började känna mig dålig redan i onsdags, huvudvärk och fanskap. Igår fick jag ett antal hostattacker och det svider som fan i halsen. Idag är det tjockt och jävligt att svälja och den här jävla huvudvärken tar kål på mig, och jag har så ont i kroppen! Så ont! Blir ingen skola idag, det ska vara redovisning, men jag får lösa det på nåt annat sätt. Inte bra. Men va fan ska jag göra? Nä det blir soffan idag. Först ska jag göra iordning treo med berocca, sen slappna av i ett bad och sen packa ner mig i soffan med film. Mmmm. 


Här e det som jag skulle ha redovisat idag:   Tycker den blev rätt bra. Hoppas den kan komma till nytta oxå... Vi får väl se.


Nä jag ger upp, ajajajajaj....

Av blajblaj - 9 december 2014 16:34

Har jobbat hårt idag. Målat en massa gröna rutor faktiskt. Mmmm.. Det ska bli en sån här:



http://www.roligaprylar.se/Minecraft-Creeper-Head.html

Ska ha det som min microundersökning, som ska vara klar på fredag. Tänkte snöa in på merch, och då speciellt till spel och ännu mer speciellt: till Minecraft. Mums. Jag spelar inte det själv, men jag är ju ett stort fan av både sims och diverse strategispel så jag fattar tjusningen. Bygga saker, fajtas lite och så vidare... Så jag ska kolla lite vad fan det är vi konsumerar och vad det kostar... Typ det här "huvvet" kostar 179:- Mmmm, du läste rätt. Är du sugen är det bara att gå in på länken.


Och så hände nåt knas med mitt huvud idag, alltås mitt riktiga huvud. Hade en toffs mitt på som jag efter ett par timmar tänkte, nä nu vill jag inte ha så längre. Tog ut den och så gjorde det så där ont i hårbotten, ni vet, som det gör när man har haft toffs för länge.. Inget konstigt med det (förutom att jag bara hade haft toffsen ett par timmar, så brukar det bli efter en hel dag), men det konstiga är att det nu, typ 5 timmar senare fortfarande gör svinont. Och det har eskalerat. Det gör mycket ondare nu än när jag precis tog ut den. Har aldrig kännt så här förut, det är liksom som att hårstrårna ligger åt "fel" håll. Huuu, jag ber till gudarna att det går över. Snarast.


Försöker hitta en visa av Cornelis, men den verkar inte finnas på youtube, hrmf. Jag vill att ni ska höra den, men ja.. Äsch, ni vill säkert inte ens höra den, heheheh.. SKit samma. Den heter Samba för pomperipossa och jag tycker den är rykande aktuell i dagens politiska situation i Sverige. Men... Ja.  


Nu ska jag duscha och tvätta håret, då kanske det blir bättre? Ajöss

Av blajblaj - 5 december 2014 07:57

WoopWooop!! Äntligen. Dessutom inget direkt att ta mig för i skolan. Har handledning inför sista grejen nästa vecka på måndag, och innan dess har jag ingen aning om vad jag ska göra. Nåt som har med konsumtionssamhället att göra tror jag? Men vad? Ingen aning.


Och så blir det ju Danmark. ALLA julklappar skall inhandlas, efersom jag varit så sjukt fattig den här hösten. Inget har jag kunnat köpa och det är superduperskittråkigt. MEN... Ingen fara på taket. Jultomten kommer i år oxå.   


En annan störig sak, är att mitt jäkla internet strular. Datorn hittar liksom inte det trådlösa och då måste jag koppla upp mig på det mobila och eftersom det har varit meck vill jag helst inte använda det! För då kommer det nån jävla monsterräkning igen och då blir det ledsamt. Är som sagt tillräckligt fattig som det är. Så nu skriver jag upp exakt hur länge jag är online med stickan, och så får jag väl stämma av med räkningen sen. Hrmf.


Ska ta och packa ner det sista och sen invänta att systern kommer. Kanske ta hem nån film, eller spel eller nåt, eftersom hon tydligen måste jobba på båten. Hehehe, har ju alltid Harry Potter annars. Det e lite störigt, för jag fick huvudvärk igår, och inser att den är lite kvar idag. Hmm, inte bra. Men TREO är med så det ordanr sig väl det med.


Ok, verkar som jag har lite resfeber så jag tar och avslutar här. FÅr se om jag kan blogga nåt under helgen, annrs blir uppdatering på måndag. Woooohoooo!!!

Av blajblaj - 4 december 2014 08:05

Ja då är blir det nyval då. Jag vet inte vad jag tycker. Jag tycker nog att det är bra, men jag är livrädd för att SD kommer få ÄN FLER mandat. Och är det inte ta mig fan SJUKT att 13 % av Sveriges befolkning ska få styra och ställa med oss andra?! Usch. SKÄMMES!


Nu försvann en jäkla massa tid åt att prata med systern. Imorrn åker vi till Danmark. Mums.

Av blajblaj - 3 december 2014 16:43

Säger moderatjävlarna att alliansen ska samarbeta med SD? Alltså jag menar inte att någon sagt det rakt ut MEN dom säger bara "vi måste hitta andra vägar" öhhh! Va?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards