blajblaj

Alla inlägg under april 2012

Av blajblaj - 17 april 2012 05:10

Jag tänkte på det igår på vägen hem, en kille käkade en banan på tåget. Han tog liksom aggresiva tuggor, bröt av den innan den var slut så att koncentrationen låg på att han hade ett skal i handen, och fick i sig den fort som faen! Och det slog mig: man kan fan inte njuta av en banan. Den är för porrig. Och banan är ju en av dom godaste frukterna, söt och jävligt krämig.   Det är väl ta mig fan synd och skam att man inte bara kan få njuta av den... Bananen.


Idag ska bli en bra dag. Idag ska bli en kul dag. Idag ska bli fantastisk dag! Jag SKA träna. Mmmm, jag SKA.



   

Av blajblaj - 16 april 2012 20:24

Tro det eller ej! Jag tog en joggintur nu när jag kom hem! Mmm, men planen på att ta mig till friskis imorrn kvarstår! Tycker jag e bra jobbat av en fläskis som jag Hhöhöhö  


Det e så jävla smrt att göra en så där paj, för nu har jag maten klar o färdig i typ 4 dagar! Nej, du har rätt, det är inte jättegott att äta samma sak 4 dagar i rad, men va fan? Hur kul är det EGENTLIGEN att laga mat till 1 person? Huh? Och har jag maten färdig är det större chans att jag tar mig ut i skogen, fast jag jobbar sent...


Idag gick rätt fort. Det var måndag och VD:n på jobbet kallade mig "underfundig"? Utan att le. Hmmm? Jag säger ju att jag inte passar in på det där jäkla stället.  


Och så var det med det. Hejdå     

Av blajblaj - 16 april 2012 08:05

Lika svårt att gå upp idag... Inte bra. Inte bra alls. Jag vetefan hur jag ska komma ur det här. Eller jag vet inte hur jag ska lyckas tänka mig ur det här.. För säga upp mig kan jag ju inte. Fan... Ok, FAKE IT `TIL YOU MAKE IT: Idag är en bra dag. Idag är en rolig dag. Idag är en helt vanlig jävla skitdag! Vardagen tar död på mig.


Sov som en gud gjorde jag dock. Många underliga drömmar denna helgen, men just den här natten var drömfri.   


Imorgon ska jag till friskis. Mmmm, imorrn. Jag är rätt sugen på att träna idag oxå, men jag pallar fan inte när jag jobbar stängning.


Oj, ja just det, jag snooozade och kunde inte gå upp, jag har bråttom! Hej då 

Av blajblaj - 15 april 2012 19:48

Jag har bara kollat American dad och spelat. Har fortfarande enbart på mig morgonrock... Om det nu kan kallas för det:   En sån därna Yasuragirock. Jag har lagat mat oxå. Blev inte så gott som jag trodde, men den blev snygg:     Jag blir hungrig av att titta på den.    Och ta mig fan, jag har nyst säkert 20 gånger idag! WTF? Och så blev det strömavbrott. I säkert en timme. Och så hoppade allt igång. I 5 minuter.. Hehehhe men nu är det tillbaka och gör ingen skillnad. Jag har ju ström i datorn ett par timmar oavsett. Hehhehe  


Meeeen ååååååhhhh! Varför vill man alltid ha det man inte kan få?


Snart dags att sova. Men jag har sovmorgon imorrn. Tur. 10 dagar kvar till Barca. ( typ ) 

Av blajblaj - 15 april 2012 10:05

Och jag kan inte bestämma mig för vad jag vill idag? Ska jag.... Slappa och bara sitta vid datorn, skita i att klä på mig och kanske baka nån typ av fläskig kaka? Eller ska jag svira om till träningskläder och ta en runda i skogen, städa lite, kanske kolla om det finns en tvätt tid ( särskrivning på den??? Jag menar 3 t:n i rad känns inte heller ok. Kanske ett bindestreck? So many questions so few answers ) Eller ska jag typ ta mig in till stan.. Fick ju tillbaka mina 2200 kr ( på jävla postgiro utbetalningsblankettskit!! Uäk ) så jag kunde ju shoppa lite... Eller nej. Jag ska INTE shoppa. Vänta till Barca. Hmmm.. Ja, vafan ska jag hitt på då?


Ja, alltså.. Inte fan vet jag.    

Av blajblaj - 14 april 2012 23:52

Huset var fantastiskt, sällskapet likaså och maten var suuuuuupergod. Och Pavlovan... Mmmmmmmums! Liten bildbomb, och jaaaa, jag har en extremt kass kamera. Och ja, jag har darrhand: KusinVitamin   SysterByster   Mami   Gänget    Hannibal <3    Underbara GayMorbror    Hahahhahha!! Det var helt enkelt mycket trevligt.


Snökaoset la sig. Som tur är. Och ta mig fan, det är lördagkväll! Heeeela söndagen kvar. Mmmmmums


godnatt             

Av blajblaj - 14 april 2012 13:19

Ett träd har fallit och tagit en elkabel med sig. Bussar ersätter hela sträckan. Äre sant?

Av blajblaj - 14 april 2012 10:26

Fy fan vad jag har hållits vaken inatt. Jävla skitsnö. Jävla skitaprilväder. Jävla skitaprilsnöovädersskit. Ok, fram med vinterkläderna igen. Inget att grina över men... Skit. Måtte helvetet ta det nordiska vädret.


Har hittat något fantastiskt:       Jag vill kalla det ett "nytt måste" i skogarderoben! Hhahaahah så sjukt fula. Och jag undrar, kan dom verkligen vara sköna. Det första ordet som kommer till mig är klaustrofobi! Hehehhehe http://www.inov-8.com/New/Select-Language.html  Och jag menar.. En svettis som jag?? Hur får jag på den? Hahahahah Min fantasi har inga gränser!


Idag blir det kalas på Adelsö. Det kommer bli nice på alla sätt och vis. Hoppas, backen är för isig!   


http://fredrik.cafe.se/ Den här killen är så jävla rolig! Hahahahah! Rolig.. Tack Steeeeen, för tipset.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards