blajblaj

Alla inlägg under november 2012

Av blajblaj - 11 november 2012 11:32

Middagen igår va supertrevlig. Anne har ett sånt jävla fantastiskt hus. Och hon har byggt det själv! Det e fan imponerande. Önskar man var lika driftig.    En vacker dag kanske... Hehe


Idag såtr det inte mycket på schemat, ska väl mest ta det lugnt, och så skjutsa mormor till finlandsbåten. Men det är inte förrän vid halv fem-tiden så det e ett tag kvar. Som tur är. Puh. 


Vante nr 2 är snart färdig. Och då ska jag starta ett nytt par, hahahha... Som konner bli jättefina. I mitt nya fina blåmelerade garn. Mmmm.   


Nu ska jag... Vet inte, men nåt annat än att blogga iaf. Heheheheh!

Av blajblaj - 9 november 2012 04:33

Gött som fan.


Jag tycker ni ska läsa Stinas blogg, hon är inte bara klok, hon är snygg oxå:


http://burdusinabsurdum.wordpress.com/2012/11/08/vi-mot-dom/#comment-290


Det känns som om gårdagens möte var riktigt bra. Jag pratade om det med mamma när hon kom hem och sen har jag inte tänkt på det nåt mer. Jag tror jag är ventilerad och klar för den här gången... Det värsta är bara att N och Spanjoren inte fick ur sig sin låååååånga lista med skit som dom 2 hade förberet under en middag i veckan som var(?) Jag vet inte jag... Men jag kom på en sak en morgon när jag gick till jobbet: Det finns 2 saker, 2 stora saker i mitt liv, som jag varken tänker, eller vill, eller KAN prioritera...


1) Arbete. Visst du e där minst 8,5 timmar om dagen, men det betyder inte att det ska betyda mest. Det betyder bara att du ger det tid.

2) Träning. ( Eller kanske snarare hetsen om träning )  Alltså, jag förstår att träning är bra. Men det kanske inte är för alla?! Jag hatar att träna bara för att jag måste. Om jag joggar i skogen är det främst för att jag tycker det är avkopplande att vara i skogen. Och om jag tar en promenad är det oftast för att jag kanske har varit inne för länge och behöver luften... Jag vet inte, men jag är så jävla trött på all denna smälhets som finns, och på att vi ska var så jävla perfekta hela tiden. Det är fan inte ok. Jag är jag, och jag är ta mig fan bra som jag är.


Pappa gör för svagt kaffe... Jag får inte i mig tillräckligt med koffein känner jag. Och klockan är egentligen alldeles för tdigt för att vara vaken. Men jag klagar inte, idag får jag ha morgonpass fast jag skulle ha mellan och jag får vara på hagalund fast jag skulle varit på vanliga stället... Så jag klager verkligen INTE.  


Och ikväll får jag hänga med syster och Hanna. Det kommer bli cepetrevligt och jag undrar om vi ska sova hemma inatt? Vete fan med toaletten asså... Jag har ju fått menshelvete helt plötsligt och då vill man ju görna kunna duscha. Tänkte visserligen ändå duscha på jobbet men va fan... Vi får se. 


Nä, dags att sminka sig. Jag måste ju dra mitt strå till utseendefixeringen   Ajö





Av blajblaj - 8 november 2012 21:02

Men klockan e ju bara 21.00 Det e FÖR tidigt. Fast jag ska upp typ 04.00 imorrn så egentligen är det väl lagligt. Huu va trött jag e... Orkar inte berätta om dagen. Den va egentligen inte så intressant så ni vill säkert inte höra ändå    


Nu ska jag sticka lite och sen. SOVA.

Av blajblaj - 8 november 2012 06:55

Tänkte inte på att kolla bussen igår. Klockan ringde som vanligt kvart över sex. Och jag var så jävla trött så jag var tvungen att ligga kvar i 5 min. Nu inser jag att jag måste ut 15 min tidigare än hemma. Huuu.


BRÅTTOM.


Ha en bra dag. Tack det ska jag.


Ps. jag har ju glömt att berätta att vi ska ha ett sånt jävla månadsmöte idag, där vi har fått hemläxa?! Att tänka ut 3 bra saker och 3 dåliga?! JAG HATAR SÅNT. Hatar.


Ok spriiiing!

Av blajblaj - 7 november 2012 20:48

Tack gode jävla gud. Hu. Lång dag. Och trött e jag. Sketatrött till och med.


Nä jag ger upp, har ändå inget vettigt att skriva. Godnatt

Av blajblaj - 7 november 2012 05:11

känns som om jag satt här nyss och skrev. Hmm. Kanske för att jag gjorde det oxå. Blev inte så många timmars sömn inatt heller. Har lite svårt för sängen, den e jävligt hård.


Det är så dumt, för nu är jag irriterad på att jag inte sa mer saker till Snärtan, om hur dom behandlade mig. För jag har ju läst vad jag skrev för ett år sen, jag var ju jätteledsen ofta, och det var ju inte bara på grund av kufen! Det e så stört för det känn som om min enda chans har gått förbi. Visserligen han jag ju ta tag iden någorlunda men. Asch, jag får väl glad för det lilla. Om det är mening kommer det en ny chans. Vem vet, en bättre chans kanske...   


Usch jag e fortfarande så jävla dålig. Nyser och snorar som en galning... VIll egentligen bara krypa ner i sängen igen. Men ja, idag går det ju verkligen inte. Har mitt ENDA öppningspass på hela veckan och då är det lite kritiskt. 


Måste gå till bussen om 10 minuter. Igår åkte jag till centrum och tog tunnelbanan. Idag tänker jag prova att åka till tumba och ta märstapendeln på en gång. Vi får se om det lyckas.


Oki 5 minuter kvar. Ska hångla upp P nu så dagen blir lite bättre   


Hej då

Av blajblaj - 6 november 2012 22:15

Det vart lite för stressigt imorse, så det gick bara inte. Försökte klä på mig, samtidigt som jag drack kaffe, samtidigt som jag kollade alla mail från senaste dagarna, samtidigt som jag brställde grejer från Vista print, samtidigt som jag fick igång mitt nya bredband. Det gick inte, ok.


Nu är i alla fall både telefonen och bredbandet igång. Men jäääävlar vilken jobbig dag jag har haft.


Det första som hände var att jag fick panikåka till andra stället eftersom hon som e ansvarig där va sjuk. När jag väl har kommit dit och gonat in mig ordentligt så säger hon jag jobbar med: jooo, det va ju så att jag och J hade kommit överens om att jag skulle gå 13.00 idag. Ah. Så jag har jobbat ensam sen dess. Fick jobba över en timme. Hu. Fick INTE ta jobbilen hem. Gah. Har haft jävlig huvudvärk och är fortfarande sjuk. Usch.   


Hde en liten diskussion med snärtan (!?) och har snackat en massa skit men N. Men det får vara så nu. I januari börjar skolan. Sen är startstreckan slut. Sen börjar det riktiga livet. Det där som betyder nåt. För helt allvarligt. Dom på jobbet betyder faan INGET. Dom är visserligen i mitt liv en hel del faktiskt tid, men den tiden måste jag spendera med folk jag inte gillar oavsett. FIck sagt en del saker som faktiskt har stört mig ända sen jag började, sen dom va så där taskiga som dom var i början. Och det kändes fan bra. Men ja, bra och bra.. Det va skönt att få det ur sig. Litegrann i alla fall.   


Och nu e jag så trött, så trött... Har öppningspass och det e fan på tiden att gå lägga sig. Gonat

Av blajblaj - 5 november 2012 06:37

Men va fan. Jag tänker gå till jobbet och visa. Jag ÄR faktiskt sjuk. Ja, för det verkar ha tagit fart igen. Jag nyser och hostar och låter tjock i näsan. Det värsta är att dom kommer låtsas som ingenting. Och dessutom vara: åhh det är så bra att E är tillbaka, ååååååhhh så bra. FÖr vi har bara haft dåliga människor här i ett år, åååååhhh va bra E är!!


Jag vet. Jag låter som ett barn. Som ett barn som är avis på ett barn. Men jag lider ju av duktig flicka komplex, det är inget jag stolt över men det är SANT. Pch kommer det nån och inkräktar på det duktiga då är det fan tungt. Jag vet att allt sitter i mitt huvve och att det är JAG som måste jobba på det. Meeeeeen..,, Det är svååååårt. Hu.


Hade så jävla mycket kli i örat igår efter mina vanliga öronproppar så jag tänkte vara duktig och lära mig änvända silikonpropparna, vilket jag gjorde och ljudmässigt var dom fenomenala. Men det blev typ kondens därinne och kliandet tusen gånger värre. Huuuuu...   


Och ikväll flyttar vi ut till mamma och pappa för dom kommande 3 veckorna. Jag bara hoppas arbetarna får min lilla lapp med texten: "Vi kommer inte bo i lägenheten under dessa 3 veckor, ni kan komma och gå som ni vill. " och att dom tar fasta på det och gör klart skiten på 1½ vecka! Nä, jag vet. Det kommer inte bli så , men jag hoppas.


Och jääääävlar va trött jag e. Har inte sovit varken bra eller mycket. Usch. Men ok. Jag ska inte måla fan på väggen, det blir vad jag gör det till. JAg är min egen mästare. Och i januari börjar jag pluggandet light. Och nästa hösta kan jag börja fundera på att söka in till konstfacks lärarutbildning. Puh. Tänk framåt. Tänk possitivt. E kan styra och ställa hur mycket hon vill. Jag ska inte vara där resten av livet i alla fall. Och hur farligt är det att ha en chef, egentligen?? Inte alls. Nån att gå till med beslut. Så slipper jag ta dom. Den här dagen/veckan kommer gå fort. Det kommer den. Jag vet det.


Wish me luck.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards