blajblaj

Alla inlägg under november 2012

Av blajblaj - 4 november 2012 23:01

Jag orkar inte spela spel. Jag gör inte det. Dom på jobbet håller på och jävlas mest hela tiden och jag blir jävligt trött på det. Det värsta är att jag dras med mot min vilja. Det blir liksom automatiskt att jag gör likadant som dom. Och att jag snackar skit bakom ryggen på alla och uschar mig. Det e inte ok. Jag måste ta kontroll över det hela innan det spårar ur.   Jag är en bättre människa än så. Och jag vet ju att jag inte behöver vara sån. Jag var det under Amicatiden och jag vägrar gå dit igen. VÄGRAR. Måste ta upp Mia Törnblom igen, har lagt av mig lite för mycket senaste tiden. Inte bra...


Är gruvligt nervös inför imorgon. Första dagen sen lång sjukning, E har kommit tillbaka och antagligen redan börjat sätta sin prägel. Det är ju tänkt att hon ska vara vår chef (?), och med vår menar jag, N, spanjoren, kufen och min. Och jag vet inte. Jag vet bara att jag tidigare inte har uppskattat att ha nån som bestämmer över mig. OCh jag hoppas och beeeer om att hon är ok. Snärtan och bokningsansvariga har ju skrämt upp oss med att E är en sån som kör ÖVER folk så... Ja, inte vet jag. Hon måste ju få en chans oxå. Usch jag hatar att ha förutfattade meningar. Det e så jävla dumt.


Och Spanjoren va ju lagom kul att snacka med, på tal  om att spela spel... Sur som en citron och har dessutom snott mitt morgonpass. OCh när jag påpekade att det brukar vara mitt så kom han med nån konstig: jaaa, men det är så himla mycket att göra imorgon blablabla... Men som om JAG nånsin haft problem med det. Men jag sa bara: ta morgonpasset du.   


Och nu MÅSTE jag släppa det här. Jag måste komma in på jobbet imorrn och bara göra mitt jobb. OCh om nån har åsikter om hur jag gör saker då får dom säga det till mig och så får jag väl bara vara en slav. Som alla andra.


Jag TÄNKER inte jobba där resten av livet. Jag gick in på min sida på komvuxgrejen och jag kommer sätta igån med religionshistoria, filosofi och spanska den 7:e januari. Och 10 veckor efter det kommer jag förhoppnigsvis vara 150 poäng närmre plugga till textillärare på heltid. Gah.   


Och så har vi tagit ner tältet. Det gick cepebra. Och vi insåg att det är dags att köpa ett nytt till våren. Så vi slängde skiten. Nice. Förhoppningsvis köper vi ett standbytält och slipper hela upp och ner grejen. Puh. Och sen hade jag tvättstugan. Lite för mycket tvätt men det gick bra. Förutom att det var så sjukt jävla smutsigt i tvättstugan, jag har aldrig sett det så skitigt faktiskt. Så jag gav mig själv lite mer karma och städade rätt rejält. Fick slänga kläderna som jag spillde kaffe på oxå. Det såg ut som gamla bajsfläckar, hehehhe...   


Så nu ska jag väl försöka varva ner och gå och lägga mig. Huuu, har sån ångest. Kanske bara borde sitta uppe istället? Nä, ska dricka en kopp te, och sen... Soooooovaaaa.... Gonatt  

Av blajblaj - 3 november 2012 08:24

Ja hostan blir bara värre och värre. Och själva tjockenäsan blir värre. Och hälsjäveln värker. Och nu har jag börjat nysa oxå. Hu. Jag skulle ju bli frisk JÄTTEFORT eftersom jag stannade hemma I TID. Fan. Inget går som man vill. Det e bara att vänja sig.   Nä jag vill verkligen inte sjuka mig mer nu. FAAN.


Jag har ju glömt berätta...: Fick en lapp i brevlådan igår. Den var från Saltsjöbadens kakelfirma eller nåt sånt. Det stod:  Vi kommer påbörja  renovering av ert badrum den.... 6/11 Hahhahah. Det e ju NU. På tisdag. Så det va ju bara att ringa mamma ( eftersom jag har glömt/dragit på att fråga dom i GOD TID ) och snällt fråga om jag och P får bo där i ca 3 veckor. Hahha, det var såklart ok. Hahah, så nu ska vi bli Albybor. Hu. Men men, det e ju för a good cause. Som man säger.   


Igår introducerade P den svenska serien "Tusenbröder" för mig. Och den va väl ok efter att ha gett den 2 försök. Men va fan ere för FEL på svenska skådespelare? Varför måste dom toköverspela rösten? Jag fattar inte. Jag vet att jag har skrivit om det förr. Men still, jag FATTAR inte. Så jävla kassa. Men jag får väl ge det en chans i alla fall. Nu vill man ju veta vad som ska hända. Om dom klarar sig eller inte. 


Imorrn blire landet och nedtagning av tält. Jag borde egentligen vila idag, men efter mn fadäs med telefonen så måst jag nog ta mig ut och köpa en ny. Men uuu, jag drar mig för sånt. Hatar nya tekniska prylar. Jag förstår mig ju aldrig på dom... Ska fan köpa en sån där julbrasa på dvd oxå. Försökte få hem en men den va sketadålig. Så okejDÅ jag får väl BETALA för det.   


Sa jag att jag beställde skor igår? Nä kanske inte men det gjorde jag iaf, värsta fyndarna:     och jag utgår från att jag kommer använda dom blå miiiinst 4 gånger om dagen. Minst. Hehehehhe


Och jag får lite panik... Hur ska jag kunna hålla reda på när dom börjat sända Jul med Ernst?? Det verkar dessutom bara finnas på tv4 play som premium. Jag vägrar betala extra för det där asså. Inte ens Enrst... Eller? Faan...


Ok, nu ska jag ta lite mera kaffe. Och sen ska jag börja väcka P. Höhö

Av blajblaj - 2 november 2012 13:10

Jag kom på den briljanta idén att baka bröd. Hade liksom jäst hemma och den håller ju inte i evighet. Sagt och gjort. Och när jag hade gjort degen för första jäsning kom jag på att jag hade massor med kyckling och ris kvar, så jag gjorde ett hopkok och petade in det i nån typ av fralla.   Vi får se om det går att äta. Det blev en limpa oxå men den tror jag att jag råkade överjäsa. Ja, ja.. Ingen förlust direkt, men förhoppningsvis går den oxå att äta. Heheheh...


Annars känner jag mig sjukare idag och har fått, eller nja, min hosta har blivit värre. Men jag fick ju hostmedicin hos läkaren så jag får väl ta den då? Uäk.


Matbullarna blev helt ok. Nu ska jag slänga ner mig i soffan. Och så ska jag väl ringa jobbet antar jag.   


Later Dater

Av blajblaj - 1 november 2012 11:59

Idag är det första november.    Det innebär att julgardinerna är uppe, EN tomte framtagen, julservetter i hållaren på bordet, julmusik helt i sin ordning och en pappkasse där dom första julklapparna   ligger inslagna o förväntansfulla. Underbart.


Det värsta när man har insett att man e sjuk precis när man ska inse att man sjuk (och inte försent som jag brukar), är att man periodvis under dagen känner sig helt frisk. Vilket betyder att man byter gardiner, damsuger och FIXAR. Vilket betyder att man blir heeeelt jävla slut. Och då känns det så konstigt för man kännde sig ju frisk när man startade. Hu.


Jag lagade nån typ av lasagne igår som belv jättegod. Och eftersom jag lagade mat för ett kompani så kunde jag glatt äta det till lunch idag, och fan va god lasange blir när den får stå en natt. Det måste man komma ihåg. Och så göra den dagen innan man ska ha den. För det är stor skillnad.


Och så har jag påbörjat en mössa. Får se när den blir färdig. Heheheheh... NU ska jag slänga ner mig i soffan och glo på nåt.


Ha´de


Usch det blev för norskt. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards