blajblaj

Alla inlägg under januari 2013

Av blajblaj - 23 januari 2013 07:10

1) Måste fixa inlämningsuppgiften till filosofin

2) Måste plugga till Spanska provet nästa tisdag

3) Måste plugga till filosofiprovet nästa måndag

4) Måste hålla mig uppdaterad på jobbmarkanden

5) Måste komma ihåg att ringa mormor varje dag

6) Måste fixa P-Piller

7) Måste hitta en ny tandläkare

8) Måste hinna städa

9) Måste hjälpa mamma och pappa inför flytten

10) Måste byta glödlampa i köket

11) Måste hinna med mina vänner


Och säkert en jävla massa andra måsten som jag har förträngt just nu.   


Jag höll på att shoppa en massa superfina klänningar igår. Men jag höll mig... Jag ska hålla mig. Det e bra för mig, fan jag kan ju sy klänningar egentligen. Har ju en jävla massa tyger som ligger o skräpar!


OCh så händer det grejer: Jag sökte tågvärdsjobbet och dom ringde bara någar timmar senare. Så jävla skum situation, eftersom vi har blivit varslade så har vi lite för många lärare, vilket betyder att dessa lärare har blivit utlånade till moderbolaget för att sitta med....... Rekrytering av tågvärdarna! Hahah, så det var en viss JM som ringde mig och det kändes som fusk. Hahahaha, men det är det ju inte. Men det kändes så. Hahahahh! Så jag ska få gå på intervju. Det finns såklart ett "men"... Utbildningen börjar snart, och är på 4 veckor OBETALT. Och anställningen är bara på timme. Så man är inte garanterad något. Kufen, som precis har fått jobb på tåget, fast på heltid, såg lagom nöjd ut när jag berättade nyheten. Hahahah! Rätt åt gubbjäveln.


Har sökt jobb på ett museum oxå. DET hoppas jag verkligen på, men, ja dessvärre bor jag i STHLM och här finns det många kulturmänniskor. Det finns säkert minst 200 personer som är mer kvalificerade än jag. Än mig? Skit samma. 


Trasiga byxor har jag oxå. Fan. Måste visst göra mig i ordning. Ajö 



Av blajblaj - 22 januari 2013 05:02

Fy fasiken va P har snarkat inatt. Hu. Så idag är jag sjukt trött. Sjukt jävla trött. Tisdagar är ju som bekant min hatdag, och att vara så här surig och tröttsam redan när man vaknar?? Inte bra. Det får bli ett slut på snarkeriet.   


Idag MÅSTE jag plugga. Igår blev det storhandling direkt efter jobbet, vilket resulterade i att vi var hemma och maten var klar vid 21.30 I säng vid 23.. Upp vid 04.35 Mmmm, du hör ju själv, ingen bra kombo när man lägger in extrema snarkningar HELA natten. Än så länge ligger jag ju inte oöverkomligt efter i pluggandet så, så länge jag fixar inlämningsuppgifterna idag så är jag safe. Tur att jag missförstod Spanskan så att redan har lämnat in 2 i förväg! Hahahah, ibland lönar det sig att va hetsig.  


Just ja, träffade på Jim från Amica igår på centralen. Det va kul. Han var sig lik. Hahahaha



Nu blire lite sminkning och sen jobba, huuuu... 

Av blajblaj - 21 januari 2013 07:19

FIck INGENTING pluggat, ajsanbajsan. Så nu ligger jag efter PÅ RIKTIGT. Men va fan, jag får ta igen det i veckan. Så är det bara. Det löser sig.


Och som rubriken säger har vi fått extremt mycket gjort den här helgen. I lördags var vi ute hos föräldrarna och rensade och slängde en jävla massa grejer. Såklart hamnade ju en del här hemma istället för i sopptunnan men, ja.. Det får vara så nu   Och från föräldrarnas gästrum fick vi med oss mormors nya säng och skrivbord. Och igår var vi hemma hos tanten och slängde hennes gamla grejer och satte upp dom nya. Och städade. Sen blev vi ovänner för att hon fick mig att tro att jag hade haft sönder hennes sketna gamla radio och då gick jag hem. Väl hemma höll P på att sätta upp, eller ja, fixa med våra tavlor. Vi har ju köpt såna där IKEA tavellister och tillhörande ramar. För i sann Stina-anda gillar vi filmaffischer. Vi är dessvärre inte riktigt lika maniska så nu har vi 3 på ena väggen och sen 2 stycken familyguy affischer på den andra. Det blev superschnyggt. Nu är det ett rikgtigt hem och inte bara nånstans där man sover. Känns bra.


Idag är det stängning, hoppas inte det blir en massa tjaffs med N och Spanjoren. Vet inte om jag nämnde det men dom hade ju ett sånt där bråk i fredags. Jävligt irri. Men Spanjoren jobbar istället för Linda som jobbar istället för Anna som är i fjällen. Hehehehe, det här säger er ingenting men det betyder att han (spanjoren) ska stå i bistron. HÖHÖHÖ


Prov i filosofin den 28:e och prov i Spanskan den 29:e. Fixat ledigt den 28:e och hinner den 29:e om jag har öppning, måste fixa det. :) Byta med N. Check.


Kvart kvar tills jag måste ut. Spela lite?    

Av blajblaj - 16 januari 2013 04:46

Alltså det måste vara nåt fel med filosofisidan. Det finns inget där. Jag ska maila min lärare, det verkar liksom konstigt att det inte kommer upp nåt. Är han sjuk? Hmm...


Idag är det onsdag. Tack gode gud att veckorna går fort. Jag vill bara ha sommar nu. Men med tanke på hur det ser ut, med jobbet och så, så ja, jag vet inte. Semester känns lite osäkert. Men, vafan, a-kassa funkar.   Hoppas vi inte blir uppköpta, det vore det värsta just nu. Nya chefer, som bara vill tjäna pengar, någar kommer få gå, så vi som är kvar får jobba ännu hårdare, och sen kommer löneförhandlingarna i maj, då sänker dom våra löner, och sen har man inte jobbat ihop nån semester så man måste jobba hela jävla sommaren. Uäk.


Uuuu så seeeg. Trött. Jävlig. Vill inte jobba. Dålig jävla dag. Hej då.



Av blajblaj - 15 januari 2013 08:14

Av blajblaj - 15 januari 2013 07:33

Men jag somnade bra igårkväll ovh har fått sova hela natten, så egentligen ska man väl inte klaga... Hehe. Det är ju bara så tråkigt att behöva åka till jobbet. Jag hade så gärna fisit runt Darth Vader-morgonrocken hela dan och kanske, inte vet jag, virkat lite... Stickat lite... Målat lite kanske. Uuuuu, va trist det e att man inte e rik.    


Hehhe, dessutom blev jag väckt av systern som hade tittat på nyheterna. Tydligen har ett av saltsjöbanan tåg kraschat in i ETT HUS ute på dalarö. Mmmm. Weird.


Än så länge håller jag (typ) mitt "löfte" om ingen shopping. Jag har handlat ett par strumpbyxor och en duschkräm på GinaTricot men det var faktiskt bara för att bryta en femhundring. Hehehehh, och summan blev 38 kr, för det var rea. Så jag ursäktar mig med det. Men jävlar va trött jag e, funtar på att ta ett senare tåg och säga att jag har försovit mig... Huuuu...


Och så där jag, nu kom huvudvärken tillbaka. Bajs.  

Av blajblaj - 14 januari 2013 04:55

Värre söndagnatt än vanligt. Värre mens än vanligt. Värre jobbångest än vanligt... Har nog bara sovit sammanlagt 2-3 timmar om ens det. Jag vet inte, alla tre går väl hand i hand. Och jag har legat hela natten och tänkt på vad jag ska säga till alla som frågar hur det gick. Egentligen ingen big deal, men ja, när man har dom diagnoser jag har så blir de det...   


Men idag undrar jag om jag kan gå tidigt, filosofilektion, jag har glömt fråga om det går, men jag tror ju egentligen inte det är några problem. Vet inte. Känner mig bara lite matt. Har antagligen en jävla blodförlust. Hehehheh. SKitmens. 


Asch kommer man bara över måndagen och tisdagen så går resten på räls. Och det är ju lite spännande att vara på jobbet just nu, med spekulanter och fan och hans moster. 


Men jävlar va kallt det ska bli den här veckan, P sa nåt om -17 grader på ons eller när det va.. Jag har fan inte kläder som funkar för det. Jag har inga thermobyxor eller dunjackor. Överlever jag vintern ska jag köpa på mig en massa sånt i sommar. När som rear ut vinterns kvarglömda grejer. Heheheh, snål? Nja, kalla mig ekonomisk. Det brukar finnas rätt mycket i Danmark, får kolla lökken när vi väl e där.   


Ska väl sminka mig nu då. Ha´re bra 

Av blajblaj - 13 januari 2013 08:28

Ja såklart har ju beskedet lagt sig, och jag tycker det är lite tråkigare idag, än vad jag tyckte igår. Jag är inte superledsen, snarare lite så där: jaha, men då kan jag ju inte bli nåt... OCh : Jaha, är jag dum i huvvet trots allt? Lite så. Jag menar, jag VET ju att jag inte är dum i huvvet (    ) på det sättet, men.. Ja ni kanske fattar hur jag menar. Och vad man än säger så har man ju blivit bedömd. OCh man har inte räckt till, varken med hjärna eller personlighet, och det är väl där "duktig flicka" sätter in. Men det ska det nog vara så. Jag menar... Såna här yrken kräver ju en hel del, och det måste man veta innan om man klarar av. Jag klarade det INTE. Bläk. Asch, man kommer väl vara lite besviken ett tag men va fan det går över. Som jag kände under själva testerna, och som jag skrev till Stina igår: Är det så här meckigt att köra tåg?! Då vill jag inte... Hahahha


Idag har vi kalas på agendan. Det är P:s systerdotter som fyller 17 år. Dessvärre fick jag mensvärkar precis när jag skulle lägga mig igårkväll, och dom är mycket värre nu. Jag till och med vaknade av dom. Jag ska ta två treo och så får vi hoppas det går över.   



Over n´out 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards