blajblaj

Alla inlägg under januari 2013

Av blajblaj - 12 januari 2013 23:07

Det var skiiitsvåra tester. Och jag misslyckades. Det är helt enkelt inte mening. Och det skumma är att det känns helt ok. Det känndes nästan oundvikligt. Konstigt men sant. OCh eftersom jag misslyckades kan jag ju varken bli lokförare eller nåt annat coolt yrke där det krävs simultanförmåga och matematiskt tänk. Så är det med det...


Så nu blickar jag framåt, jag tar tillbaka ursprungsplanen och håller mig till den. Textilslöjdslärare it is!


Godnatt...

Av blajblaj - 12 januari 2013 14:48

Idag blev lite tstressig måste jag säga. Loggade in på skolan och upptäckte att det hade lagts ut en jävla massa uppgifter på spanskan, jag fick såklart paniiik och tänkte: jag som inte ens har nån bok än! Men då var ju valet lätt, bara att klä på sig och försöka få tag i boken. Hehheh.. OCh efter en sväng i forum (där den inte fanns) så blev det in till stan. Där hittade jag den och är nu 449 kr fattigare (!). Fick en hel del grejer fixade till mormor och det var ju oxå bra. Sen upptäckte jag att uppgifterna inte var tills nu, utan det var uppgifter för flera veckor framåt. Hahahh.. Söå kan det gå.


Men, Ja, en annan måste ju ta sig iväg till jobbet så här på en lördageftermiddag. Fast jag ska ju inte jobba så jag får kanske inte klaga...    Nu kan jag liksom bara hoppas på att jag har rätt personlighetstyp och tillräckligt med mognad. Höhöhö... Det nog kört   


N på jobbet vill att jag läser dom här nya snuskböckerna om Mr Grey och Anastacia... Alltså, jag vet inte. Jag har en enorm förkärlek för tantsnusk, men jag det här verkar vara lite mer porrigt. Vet inte om det är nåt att hänga i julgranen? Har fått låna första boken av henne, men ja, jag vetefan.


Nu är det e n halvtimme jvar tills jag ska ut till tåget. Ska väl slapp alite tills dess... Spela lite kanske. HEheh


Wish me luck nurå! Over n´out



Av blajblaj - 11 januari 2013 21:18

Gamla räven som jag pratade med innan jul, frågade hur det hade gått för mig med ansökningen, när han köpte lunch idag. Jag sa som det var: klarade provet men gick inte vidare. Han hörde inte vad jag sa först så han bara: Yes! Grattis.. Vänta vad SA DU? Hehhehe, och jag sa som det var.. Och han såg arg ut och sen gav han mig en kort nick och gick. (hihihi, det rimmade) 1½ timme senare ringde telefonen, stod i kassan så jag kunde inte svara, men jag såg att det var rekryteraren. Hehehe. Sen fick jag ett sms. ": du har fått  FEL mail, du är med i uttagningen, blablabla.."  Så jag ringde upp henne lite senare och då kom det en konstig förklaring och sen bokade vi in att jag gör psykologidelen imorgon klockan 17.00 Heheheh, senaste tiden som går att få, testet tar ju för fasiken 3-4 timmar. Men men, jag får ju göra det i alla fall! Hahahah. Tack Kurt.



Av blajblaj - 11 januari 2013 07:43

Jag är fortfarande lite ledsen från igår.VARFÖR kunde jag inte bara få komma på psykologtestet? OCh så kunde dom ha nekat mig efter det. Nä, istället får jag reda på att jag har gjort BRA ifrån mig på testet och sen... "Tack för din ansökan". Fan. FAAN.


Huvudvärk har jag oxå, sen typ 2 månader.. Huu, börjar bli jobbigt nu. Men inget som inte 2 treo klarar av. Det e ju fredag.


http://burdusinabsurdum.wordpress.com/


Bör ALLTID läsas. Och glöm inte länkarna.


Over n´out

Av blajblaj - 10 januari 2013 22:04

Rubriken är en sammanfattning av min dag.


*Hade öppning = Bra

*Fick en påbokning kl 12.00 som var SUUUUPERVIP. Bläk = Nyfiken ( det visade sig senare att det är spekulanter till en övertagning av vår verksamhet...)

*Fick reda på att jag hade klarat TCC-testet = Bra

*Undrade varför jag inte hört från testet = dåligt

*FIck autosvar från ansökningen som hör ihop med testet "Tack för din ansökan men denna gång har vi valt att gå vidare med andra sökanden" = dåligt!

*FIck reda på att kufen fick sitt jobb = avundsjuk

*Kunde inte köpa filosofiboken = Arg

*Åkte hem och byggde IKEAmöbel = JÄTTEbra.


  


Vad ska man säga.... Godnatt, kanske.



Av blajblaj - 10 januari 2013 05:17

Jag somnade jävligt fort igårkväll och har sovit hela natten. Jävligt skönt när det händer men det känns alltid som om jag är lite tröttare dom morgnarna än andra... Weird.


Nu planeras resa igen, Malta verkar vi sukta åt. INTE mig emot, jag funderade på om jag skulle ta en weekend ensam, men när nu, ja, ialla fall Stina vill med ( och förhoppningsvis Lisa ) så blir det ju än bättre. Medelhavet iz the shit. Woop.


Nä nu måste jag plugga lite filosofi innan jag springer till jobbet. NÄ, tåget. Heheheh... Over n´out.

Av blajblaj - 9 januari 2013 07:30

Varför gör jag alltod så? Varför envisas jag med att tro att jag är superwoman? Varför? Hade ju första Spanskalektionen igår. Mmmm. TOOOOOOK flashback till tiden i Madrid och all ÅNGEST. Jag minns liksom helt plötsligt hur jääävla svårt det var att läsa språk. Men men, jag tänker inte ge upp denna gång. Jag tänker verkligen satsa. Det värsta är bara hur jag ska orka. Jag menar... Vi ska läsa 100 poäng på 10 veckor. Det låter ju inte så farligt, men i verkligheten betyder det att vi ska läsa en helårskurs på gymnasiet i 10 VECKOR. Intensivt är bara förnamnet. Dessutom ska jag göra det på distans??? Hur tänkte jag där... Det förblir ett mysterium. Hahahha.. Jag siktar på ett E, men det vore ju fint att få ett  C! Hahahah... Wish me luck i alla fall.   


Och så var det ju det där med fordonsoperatör, har inte hört ett knyst från testresultatet så jag sitter på nålar. Fick reda på, igår, att hon som sköter rektyteringen hade lagt in en bokning för den psykologiska testdelen NU I HELGEN. Så hör jag inget idag, eller senast imorgon så är det garanterat kört! Fasiken. FASIKEN. Huuu, va jag är nervös. HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!


Idag har jag stängning, och tvättstugan, det blir bra, var lite för länge sen vi tvättade, som vanligt! Hahahah...


Nä sminkning och sen lite... Spela??  HEhheehe.. Over n´out

Av blajblaj - 7 januari 2013 04:52

så jag är inte förvånad över att den totala tiden sömn jag har fått inatt kanske, med lite tur, uppgick till 1 timme. 1½ kanske... Hu. Men. Men... Jag är inte trött. Har man varit ledig så länge som jag har fått vara ledig den här julen så KAN man fan inte va trött, hahahah...   


Idag får jag kanske reda på om jag klarade testet. Jag är nervös. Och FAN va jag inte vill jobba. Hahhah.


Ajö

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards