blajblaj

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av blajblaj - 14 februari 2013 06:37

Fick huvudvärk igårkväll igen. Minns inte ens om jag bloggade igår morse men hur som helst hade jag världens huvudvärk. Den gick över framåt lunch efter att jag hade tagit 2 treo. När jag kom hem började det sakta men säkert komma tillbaka.. Då tog jag nässpray. Och så gick det över efter nåra minuter. Måste nog ta mig till nån typ av läkare. Dom får göra en spolning eller vad det nu var... Av bihålorna då alltså. Förra gången fick jag ju kortisonspray men den får jag migrän av, och det tänker jag så fan ha. Vill ju att huvudvärken ska bort, inte bli sämre...  


Vet att jag borde tacka nej till tågvärdsjobbet, men det känns konstigt att tacka nej till något man inte ens e erbjuden än... Heheh, det kan ju vara så att jag faller ut här i på läkarundersökningen el dyl. Hahah, fast det gör jag ju inte. Det ver jag ju. Och inte har jag nån prick i registret heller så det e lugnt. Hrmf. Jag borde tacka nej. Borde hit och borde dit.   


Jag har hoppat av spanskan oxå. Det går bara inte. Inte på distans och inte nu. Det får bli så här, jag kommer ha ett liiiitet försprång om jag skriver in mig igen när jag blir arbetslös. Vi får se. Ska kolla med trygghetsrådet oxå. Skriva in mig där. Se vad dom kan göra, han som informerade oss sa att dom ibland har gett ekonomiskt stöd till folk som behövt plugga. Kan ju vara nåt. Men jag testar filosofin. Det e 50 poäng närmre om jag mot all förmodan klarar den.   Ska bara maila Bertil och kolla att jag inte ligger åt helvete och inte KAN få godkännt.


HEj hopp





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards