blajblaj

Alla inlägg den 15 februari 2013

Av blajblaj - 15 februari 2013 19:04

Jag har stängt dörren till att bli tågvärd. Under den alldeles sanna förevändningen att jag inte har råd. Jag skulle ju få gå 4 veckors OBETALD utbildning för att sen jobba med en timlön som är under det jag har idag. Valet var inte lätt men nu är det gjort. Jag blir inte tågvärd.   


Nu ser jag framåt, nu sätter jag ner foten och ta mig fan, jag SKA bli textilslöjdslärare. Jag vet, jag veeet, jag har alltid en massa jävla planer som aldrig går i lås/jag tröttnar/det skiter sig... Men nä, denna gång blir det av. Jag känner det i hela kroppen. Ska skriva in mig på trygghetsrådet ikväll och boka in ett möte, och så får vi se vad dom säger, vad dom kan hjälpa till med liksom... Det blir bra. Allt blir bra.


Håller på med korthållarna till N:s barn, heheh.. blir vl lagom bra, men vafan.. Det va ju det hon ville ha. Hahhaahah..


Nu ska jag steka blodpudding. Mmmmums.  

Av blajblaj - 15 februari 2013 07:07

Fan va veckorna går fort. Det är skönt samtidigt som det är lite jobbigt. Vi har ju inte direkt nån koll på vad som händer på jobbet, det verkar gå än åt det ena hållet och än åt det andra.. Men om det är som vi tror så måste dom som har längst uppsägningstid bli uppsagda på måndag. Hur galet e det? Allt känns så konstigt och det är en jävligt skum situation eftersom det fortsätter ramla in beställningar. Så vi är ju fullbokade fram till sista dagen. Helt sjukt.


Och jag virkade en korthåller/myntbörs/plånbok till N på jobbet, bara för att jag liksom gillar presenter... Heheh, och så kom hon igår och sa: min kille kan inte TRO att det e du som har gjort den, han tycker den e så proffsig. Hahhahaha, och mina kompisar som fick se den undrade vad du tar för dom?


Hahhaah ja, jag kanske har en liten business på gång? Vem vet...


Nu måste jag skynda mig, har på N:s inrådan tagit ett senare tåg idag, och det vore ju dumt att missa det! Heheheh


God helg på er

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards