blajblaj

Alla inlägg under augusti 2012

Av blajblaj - 26 augusti 2012 11:56

Och jag har redan hunnit mysa, jogga skogsrundan och bakat bröd. På en jävla söndag! Hahaha. Mmm, Jag e sån. JÄVLIGT hurtig. Dessutom va jag ute igår. Åh va jag älskar att vara nykter. Det e ta mig fan awsome. 


Idag ska jag ut på landet. Gräset måste klippas och rabatten måste rensas.    Det ska faktiskt bli jävligt gött att komma ut. Jag har liksom inte haft tid att åka dit. Och ta mig fan jag tror jag tar badkläder med mig.   


Nu ska vi äta frukost. Nybakade franskbullar med massor av smör och ost. Mmmmmums.

Av blajblaj - 26 augusti 2012 00:50

Har sett Gehenna för första gången i mitt liv. Det va bra. Det var faktiskt mer än bra. Det va grymt. Minus för lokalen som hade noll luftkonditionering. Det va så jävla hett och fuktigt att det blev blött på huden. All hud. Men men.. Bra var det hur som helst. Kul att träffa massa Karlstadfolk i stan. Hehehhe. 


E inte särskillt trött. Kaaan bero på dom 2 red bull:en jag drack. Hmm. Fattar inte att jag gör´t. Insåg ju det redan på Putte i Parken att det sög, men likt förbannat var jag där idag igen. Huuuu. Men det e liksom det första som kommer till mig när det inte finns Jever Fun. Hahahah. Tråkigt. Men sant.


Godnatt

Av blajblaj - 25 augusti 2012 19:35

Barnkalas avklarat. Nu blire spelning!   

Av blajblaj - 24 augusti 2012 19:34

När man vandrar runt i Casa P&J så kan man inte annat än undra. Bor det (blivande) maniska samlare här? Hahah, det e så mycket grejer. ÖVERALLT. Och idag köpte vi ny tv. Den e stor. Och smal. Tunn.. Herregud jag har varit med tjocktv så länge att jag helt enkelt inte har hängt med i utveckligen. 5000 spänn kosta den och ja.. Vad ska man säga. Den e snygg. Och PS3:an passar.   Jag e nöjd. Det e allt jag kan säga. Haha.


Och så har jag bakat kladdkakemuffins. Som blev cepegoda. Och nu är jag trött. Och ganska irriterad på mormor, men ja, hon e som hon e. Och så får det vara med det. 


Nu ska jag njuta av livet. Hej då

Av blajblaj - 24 augusti 2012 09:03

SItter i detta nu och har en diskussion ang facecbook vs blogg. Jag vinner.


Jag har har fått ryggskott så jag e hemma idag, vi får se hur det går på måndag när det e dags att hoppa på hästen igen.    


Igår fick jag förmånen att fika med Emma. Bästaste Emma!! Det var hur mysigt som helst, trots att stackarn hade fått akut hörselgångsinflammation...


Imorrn ere kalas, det blir nog mysigt det oxå..   


Nu är det dags.. Over n´out

Av blajblaj - 23 augusti 2012 04:59

Det blev visst ingen uppdatering igår. Bästa P kom med sista lasset, och ja.. Det var ju inget litet lass direkt. Haha. Men jag måste rensa. Och vi måste göra en ordentlig inventering på vilka möbler som ska bort. Heheh..    Just nu sitter jag på golvet framför soffbordet och dricker kaffe och surfar, har soffan som ryggstöd och en småsnarkande P som ljudkälla. Jag kan inte ens börja berätta hur nöjd jag är


Idag ska jag äntligen träffa bästaste Emmis. Det var säkert 3 månader, om inte mer, sen vi sågs sist. Huuu, inte bra. Men å andra sidan är det ju sä här det är och det är ju det som gör det så bra!   


Usch va jag inte vill jobba. Hade hellre klätt av mig igen och gosat ner mig i sängen! Hohoh!


Nä nu måste jag göra mig klar. Over n´out

Av blajblaj - 22 augusti 2012 07:48

Idag är en mycket bra dag, P kommer hem med sista lasset grejer.. Nu kanske vi kan börja möblera? Heheh... Bara för det var jag ju tvungen att börja lite.. Fy fan. Hahah, vi måste flytta.


gaaaahhh bråttom

Av blajblaj - 21 augusti 2012 18:45

Satte inte igång datorn förrän nu... Innan dess har jag varit 2 gånger till förrådet och 1 gång till grovsopprummet. Men det va en stor gång. Ja alltså jag hade mycket att bära på. Heheh.. Nu e det lite elektriska grejer som ska slängas men, det känns som om.. Eller? Jag såg ju för sig att det var slängt sånt i grovrummet. Hmmm. Kanske det, kanske det.. Måste kolla med P om han vill ha skrivaren, annars ryker den.    


Ok, ska ha tvättstugan om 10 min, men jag glömde såklart jobbkläderna så egentligen känns det rätt så onödigt.. Ja förutom att jag börjar få ont om trosor   Hehhe eller nee, inte egentligen, men jag har bara såna som jag inte gillar.. Hahhah. Vilket JÄVLA I-landsproblem. Galet.



Tänkte äta falukorv och stekt ägg idag. Kan funka.


Vi får se om vi hörs mer idag. Tjoss!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards