blajblaj

Alla inlägg under augusti 2012

Av blajblaj - 21 augusti 2012 05:29

Jävlar va jobbigt det va att gå upp vid den här tiden då?! Fan asså. Men det betyder ju bara att jag får gå hem tidigare! Heheheh.. Usch för så jävla positiv! Haha...


Idag blir det tvätt, rens och städ. Och jag SKA fan inte ens sätta på datorn. Det e den som gör att man inte kommer igång!   


Idag är en bra dag.

Av blajblaj - 20 augusti 2012 20:19

Men jag missade tåget. Fast jag menar... Det gör jag ta mig fan alltid. Ska sluta fundera över det och bara bli glad dom gånger jag hinner istället! Hahaha...


Det va en del skitsnack idag, men jag tänker inte, jag upprepar: TÄNKER INTE, låta dom dra ner mig. Jag är så jävla nöjd just nu. Jag kan inte med ord beskriva hur jävla cepenöjd jag är. P är det absolut bästa som har hänt mig. Och jag vet vad ni tänker... Det går lite fort. Flytta ihop redan? Ni känner inte varann... Blablabla. Men ja. Det går fort, för i alla fall i min Värld, finns inget annat alternativ. Och det här, mina vänner är allt jag tänker skriva om just detta.


Jag är inte nöjd med fredag. Jag har ju totalt ignorerat faktumet att det e en JÄVLA kickoff på jobbet. Så jävla pretto och skitäckligt att jag dör.. För det första kom det en inbjudan. För det andra är det hemligt vad vi ska göra, det stod bara:" vi ses på ...gatan kl 8.30 fredag den 24/8. Temat är: att inta en scen. Och ta med träningskläder för inomhusbruk." Det stod en massa annan skit oxå men det här var det som gjorde att jag kräktes litegrann i munnen. Jag funtar på sjukskrivning. För det tredje måste vi visst ha AW med restaurangen efteråt. Gah.


Nu tänker jag göra onödiga saker. Och sen tänker jag gå o lägga mig... Godnatt.     

Av blajblaj - 20 augusti 2012 08:26

Alltså.. Ja, däven.. Jag måste googla det här! Jag kan tänka mig att det är någon form av uttryck man använder norrut... Det känns som om farmor använde det. Ok, och det va 40-talet som ringde och ville ha sitt uttryck tillbaka! Haha to be continued..



Flytten gick bra, allt står inställt på högkant i VÅR minimala lägenhet.. Hihi. Dessvärre måste P tillbaka till Karlstad redan idag, dels för att lämna släpet, dels för att städa och dona.


Hrlgen som kommer blir hektisk, för att uttrycka det mildt. ( Stiine hur faan stavas det? ) Haha.. Fredag= kickoff på jobbet, AW med jobbet :S Milla fyller 1 år :).. Lördag= Kalas för Milla, Gehennaspelning. Ok uppspaltat lät det inte så mycket men det KÄNNS som det! Haha..


Förresten bloggar jag från tåget.. It's a first andi like it!

Av blajblaj - 19 augusti 2012 10:25

Lite stressad. Vi måste hämta släpet, packa släpet, köra till sthlm, packa av släpet, få in soffan och sen ska P TILLBAKA till Karlstad. Huj huj. På det, hade vi vääärldens bästa kväll med Steen igår. Satt och skrattade och snackade skit ända till 03.30 Hon drog fram gamla bilder fån 2008, och herregud va full jag har varit i mina dar.. Kvällen som var igår var bra. Jag kan inte säga annat än att jag gillar´t!


Nu ska jag göra iordning kaffe. P E lite... Däven indag för att inte använda ett brutalare ord...

Av blajblaj - 18 augusti 2012 13:50

Ja tydligen så ska det flyttas i helgen!? Hahah, nu har vi iaf fått slängt det mesta som ska slängas.. Utom tallrikarna då...


Och det vankas fest ikväll. P fyller år så jag har såklart berättat det för alla som kan tänkas lyssna och förhoppningsvis blir det bra uppslutning ikväll! :D


Nu mot systemet :)

Av blajblaj - 17 augusti 2012 06:48

Hehehhe. Jodå. Jag snoozade 3 gånger. TRE GÅNGER. Huu. Är sjukligt omotiverad att gå till jobbet och jag vet inte. Jag bara.. Asch, jag ve tinte. Jag måste komma ur det här. Jag fortsätter läsa Mia och snart tänker jag ta upp alla dom därna övningarna hon skriver om. Jag kommer ihåg att jag gjorde dom mycket när jag slutade dricka och det hjälpte på possitivismen som fan. Så får det bli.


Och jobbet... Det e ta mig fan bara ett jobb, jag har ett liv oxå!


Nu, mot hyresvärden och sen hetsa iväg till jobbet, och SEN!! Mot Karlstad. Tjooohooo

Av blajblaj - 16 augusti 2012 18:06

Ja alltså det e vad jag BORDE göra. Men jag sitter så bra här vid datorn, hehhe! Nä, men jag har iaf börjat. Det e så trist bara. Och så har jag huvudvärk. Har fan bråkat med ALLA på jobbet idag. Huuu. Jag blir bara så trött på dom ibland. När dom lilksom inte fattar. När dom tar sig friheter och till råga på allt bestämmer saker JAG måste göra, ÖVER mitt huvud. Nätack. Huuu. Men men, det ordnar sig. 


Jag ska låna en sån därna vagn nu igen, ska ju flytta in en del "grejer" här alldeles snart, och tydligen vill dom ha 500 i deposition. Dom skulle jag, till sammans med en femhunka till syster, ha tagit ut innan jag åkte hem idag. Tror du jag kom ihåg det? Mmm, helt rätt. Jag tokglömde. Och nu har jag huvudvärk och fanskap. Men jag MÅSTE ha en av dom imorrnbitti. Ska dit innan jobbet. Dom öppnar visst 7 och ja, på nåder fick jag komma in senare trots att vi inte har ett jävla skit att göra imorrn. Heheheh. Ja, ja.. Men det betyder att jag måste ta mig ner till centrum innan dom stänger för att ta ut pengajävlarna. Faaan.


Herrejävlar va svamligt och trist att läsa det blev! Hahhaah.. Ni får stå ut med det. Fan egentligen hinner jag inte åka till Karlstad imorrn    men jag vill. Så då får det bli så. Får köra ett ceperyck nu och springa ner. Och sen röja hela natten.. Choppchopp!


Later Dater 

Av blajblaj - 16 augusti 2012 05:38

Det blev inte mindre än 3 snoozar. Jag som aldrig snoozar. Hmmm. Jag tror det är semestern, alternativt P, som gör att jag har börjat med denna diaboliska olat. Hmrf, alternativ bådeoch. Men allt jag kans säga är att den e inte bra. Det är MYCKET bättre att gå upp på en gång. Man slipper liksom stressa då.


För gissa vad jag måste göra nu?


Mmmm, rätt svar. Stressa till tåget. Gah.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards