blajblaj

Alla inlägg under augusti 2012

Av blajblaj - 9 augusti 2012 05:46

Så jävla sen.

Av blajblaj - 8 augusti 2012 19:54

Märkte nu efter min dusch att nässlorna har spridit sig. Och det kliar.    Fy fan va det kliar. Så nu e frågan: Ringa el doktor IGEN och säga hur det ligger till... (Antagligen få kortison för det e det enda dom har mot hudåkommor och det ger en jääävla massa andra biverkningar!) Eller...: Tiga still och hoppas det går över av sig sjävt? Hmm. Vill verkligen inte ha fler mediciner. Orkar ta mig faaan inte åka in (för det kan ju dessvärre bli vad dom vill att jag gör om jag ringer!) igen... Men tänk om det är "farligt"? Asså, att det typ.. Inte vet jag, gör så att jag aldrig blir frisk, typ?


"Nässelfeber beror på en frisättning av histamin och andra irriterande ämnen som får hudens blodkärl att öppna sig så att blodvätska sipprar ut i huden. Histaminet frisätts från mastceller ("allergiceller") i huden som en reaktion på något man inte tål." Uäk!!


"Nässelfeber kan bryta ut efter förtäring av viss mat som man är allergisk mot (till exempel ägg, nötter och skaldjur), av vissa mediciner (speciellt NSAID (antiinflammatoriskt), antibiotika och ACE-hämmare mot högt blodtryck), vid insektsbett (till exempel myggor och loppor) samt vid hudkontakt med vissa växter (brännässlor) och djur (brännmaneter)." Ja jag vet ju varför i alla fall. HRMF!   


Usch jag vet inte hur jag ska göra... E trött på komplikationer nu. Men det smittar ju i alla fall inte. Det e ju bra...   

Av blajblaj - 8 augusti 2012 16:59

Tydligen ska vi börja byggstäda imorrn. Mmm. Skön flashback till tiden på Edessa. Hahahah, hade ju inget emot att va städare, men det var ju CherryLee. Min fantastiska kollega. Uj. Hon hade fan inte alla hästar hemma. Hahha, men hon va ju kul oxå. På ett dumt sätt liksom. Stina, kommer du ihåg att jag messade: Dagens Cherry! och fölt av nåt konstigt citat. Hahahah typ VARJE dag. Hahaha. Mmmmm så kan det gå.


Fan jag måste börja rensa.. Syhörnan... Fan.   Och vi måste nog ha en byrå till. Om inte P redan har en? Hmm, måste kolla det. OCh så måste jag klippa av mig semesternaglarna. Hrmf. Och diska. Och rensa undan skorna. Det ligger nämligen en tio, tolv par i hallen. Och det e dumt. Jag använder ju bara... Säkert 5 av dom. Hehehe   


Mår mycket bättre idag. Tror det va den där ena jävla antibiotikan som gjorde värst. Har fortfarande nässelutslagen men det känns inte lika ilsket idag. Kanske inte kommer se ut som en påse skit till helgen trots allt! Hahha. Och håll tummarna att det inte sätter igång igen! Woop.


Nu ska jag... Göra åtminstone något av det jag skrev att jag borde göra! Hahahah


klart slut



Av blajblaj - 8 augusti 2012 05:49

Mmm. Det var det jag fick som tips av sköterskan igår, glömde bara skriva om det. Inte receptifria bajspiller för dom hade hon aldrig hört talas om?! Nä, fil. Med blåbär. Mmmm.. Så nu har jag käkat fil, med blåbär. Hoppas magen blir bättre.   


Idag har jag slut på arbetsuppgifter som är görbara på datorn. Det betyder att jag måste umgås med kufen idag.. Inte bra. Men vafan? Andas djupt, ignorera det mesta och låt han babbal på. Japp. Så får det bli. Men det värsta är att vi inte har nåt att göra. Vi kan liksom inte börja ställa tillbaka allt förrän det är klart... Och det är inte klart.


Åh fy faaaan va bråttom jag har nu.

Av blajblaj - 7 augusti 2012 16:05

Jag fattar inte grejen med att sitta av tiden. På jobbet alltså, heheh sitter man i finkan fattar jag juh, men ja... Jag menade jobbet. Dom bara sitter där o glor, hela jävla bunten. JAG gick till chefen och sa: kan jag kompa ut lite tid? Javisst sa hon. Och nu är jag hemma. Huuu.


Fick lov att ringa läkaren oxå. Har fått såna jääävla nässelutslag. På INSIDAN AV LÅREN. Hej jag är spetälsk. Ta inte på  mig, jag smittar nog. Ingen vet med säkerhet. Jag hatar det här. Jag som ALDRIG är sjuk. Varför? Och egentligen vet jag. Det är karma. Som jag sa till Stina... Jag måste varit ond i mitt förra liv. Så jag fick byta ut en av medicinen mot en annan. Hoppas det hjälper.


Har ont i ryggen oxå, och i benen. Och faaaan va jag klagar. Usch. Men det börjar verkligen tära på mitt psyke det här. Jag vill mest gråta hela tiden och lägga mig i fosterställning under sängen. Men min uppsvällda mage skulle AAAALDRIG kunna komma ner under sängen. Skulle inte gå. Bollmagen. Bläk. Usch. Och det e så jobbigt när jag får yrsel. Då kommer den där jävla ångesten. Och då kommer illamåendet... Och allt går hand i hand och skrattar åt mig. Pekar gör det säkert oxå. Fan.


Nä jag måste lägga mig. Blodförlusten gör mig heeelt slut.


Rädda mig?

Av blajblaj - 7 augusti 2012 06:22

Klockan tickar och jag behöver egentligen gå till tåget. Meeen. Jävla skitantibiotika som jag VET tänker göra sig påmind. Måste ju gå på toa innan jag drar.


Ok klar. 2 min tillgodo, hinner skriva klart inlägget. Höhöhö. Fy fan va trist det är att ha det så här. Och min mage ser ut som en boll. Snyggt. Mmmm, ganska.   Måste ringa o kolla om man kan ta bajspiller samtidigt som dom här jävla äckelpillerna. Hrmf. Kalla mig Bajs-Jenny. Bläk.


Mot jobbet och dess fruktansvärt VIKTIGA arbetsuppgifter.


Hej då.

Av blajblaj - 6 augusti 2012 21:23

Att efter min tur i skogen igår, har jag en fruktansvärd ryggvärk? Inte.. Nä men det har jag.


Fy fan vad det regnar. Och jag måste ta mig ut till landet nån dag. Måste ringa pappa. Behöver olja till gräsklipparn. Och så känner jag av magen. Magjäveln. Skitmagjävelskapshelvete. Nu e jag trött på det här. Gå runt och bara va dålig? Va e det bra för? Sjuk eller inte. Bläk.

Av blajblaj - 6 augusti 2012 18:34

Nu är det bara kvällen som ska överlevas. Har tagit omgång 2 av mördarmedicin, och än så länge e det lugnt. Men det kommer väl. Hur var det där uttrycket: kasta sten i glashus.. Asch jag minns inte.   Taktiskt nog har jag sparat lite av födelsedagschokladen jag fick av Stina. Den slinker nog ner i självömkan idag. Åh herregud sicken god choklad det var jag fick.


Nu blire en dusch och så får vi se vad som händer.


Klart slut

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards