blajblaj

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av blajblaj - 3 maj 2012 21:23

Men det var god pasta på:   Drottninghof. Som vid närmare inspektion var EXAKT samma restaurang som den jag skrev om igår, Stockholm SteakHouse. Mmm. Samma. Fast ändå inte. Steakhouset hade inte pasta med oxfilé!  


Det var en så jävla jobbig dag idag, så jag var nog inte alls nåt trevligt sällskap, men va fan. Jag kan inte vara på topp jämt. Det går bara inte... Hehehe. På väg hem inser jag att jag har glömt köpa sminkborttagning, och den enda affären som var öppen = ÅHLENS   Jag förstod ju på en gång att jag skulle bli ruinerad, men att det var så illa som det var visste jag inte. 365 KRONOR betalade jag för 125 ml sminkborttagningsvätska. Mmmm. Smart? Ja absolut, jag är jättesmrt. Gaaah. Men men, nu har jag den och är den inte dryg tänker jag ta mig fan skicka tillbaka den. Ta mig fan! Elle nee. Det kommer jag inte. Jag kommer förtränga att det här hände och så var det bra med det. Hahahah.


Jag duschade på jobbet innan middan, men nu inser jag att jag måste tvätta håret. Fan, dusch igen? Ja. Tvaga bort den här dagen ska jag göra!


Så gonatt då.


    

Av blajblaj - 3 maj 2012 05:40

Idag börjar jag 8.00 Det känns sådär, eftersom jag måste jobba stängning. Men å andra sidan, dodgade jag röddagsjobb i tisdags så jag ska väl inte klaga?


I onsdags förra veckan läste jag i tidningen att dom (sl) skulle stänga av ena uppgången till pendeltåget i Solna. Självklart den uppgång som jag använder. Självklart den uppgång som gör det värt att åka till solna pendeltågsstation. Så, jag läste det alltså första gången på onsdag morgon. Och det skulle börja gälla den 30:e. När jag klev av I SOLNA, måndag den 30:e gick såklart autostyrning igång, mot "min" utgång... Och jag inser det först efter jag gått ner i trappen. Men... Den var öppen! Och jag tänkte dom har kanske ändrat sig. Smyger fram mot själva utgången i hopp om att dom inte har satt spärren bara så att man inte ser den. Nej, den var öppen, men det stod en STOOOOR skylt om att den skulle stängas senare under dagen. Ok. Note to self: Nu VET jag att den är stängd. På kvällen när jag ska hem kickar autostyrning in igen och jag kommer fram till "min" uppgång som vaktas av 2 personer i gula jackor. Gult är tydligen sl:s nya färg av någon outgrundlig anledning. Först fattar jag inte varför dom står i min väg men när jag inser blir jag såklart förbannad. Hahahah, men Svensk som man är, ler jag lite och går den låååååånga vägen runt hela skiten för att komma till den andra uppgången. Och igår när jag klev, vilket håll tror du jag gick åt? Jajamensan, den avstängda uppgången. Det enda som glädjer mig är jag inte var ensam. Men det här gör ju att det inte ens e värt att åka den vägen. Så nu måste jag börja tråckla mig runt stan istället. MMmm. Ja, ja.. Värre saker har kanske hänt i Världshistorien? Men det här e stort i  min Värld.


Jag tänker dessutom komma lite sent till jobbet idag. Ska ju ändå jobba till 18.00


Och på lördag får jag troligtvis sjunga lite karaoke!!! Fy för böveln va kul det ska bli! Hehheheeh


Och snart åker jag till Malta. Jag börjar fundera på dykcert. Heheh Alltså, tror ni det kommer vara ANDRA turister på Malta när jag är där?:    


Vill bara klargöra lite saker: Nu läste jag igenom mitt rantande om pendeltågsstationen, jag har ju såklart ingen rätt att bli förbannad på DOM eftersom jag visste att det skulle vara stängt. Jag menar att jag blev förbannad på mig själv. Intet ont om SL denna gång.   


     

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards