blajblaj

Alla inlägg den 12 maj 2012

Av blajblaj - 12 maj 2012 21:11

Det blev inte mycket vettigt gjort, men fan vilken nice dag det har varit. Efter tvätten hamnade jag i sängen med en skål popcorn och en massa simpsons... Jag har liksom glömt den serien lite i skuggan av Family Guy och American Dad. Men jag måste säga, den håller. Som fan.  


Efter nån timme i sängläge blev jag sjukt godissugen så jag slängde ihop en rulltårta, första gången jag gör en sån och den blev, för det första, GIGANTISK, för det andra gudomlig. Hehheeh! Sen började jag kolla på filmen "Hugo" men den tog död på min livslust så jag la ner det, och startade "The Rum Diary" istället.. Ja alltså, Johnny Depp  !!!  Jag väljer att stanna där, så jag slipper risken att bli nerstängd för pornografiskt innehåll. Filmen i sig var väl helt ok, men ja... Jag har sett bättre. Och halvnördiga kärlekshistorier har liksom aldrig varit min grej. Jag tycker om när folk dör i slutet. När man tror allt ska bli bra, och så... "Poooop, dead. Fell of the rollercoster, and broke every bone in his body..." Sånt gillar jag.


Sen blev jag hungrig och slängde ihop hemmagjorda köttbullar med riven ost i. Det var jävligt mumma. Ja just det ja, där emellan hann jag ut för rundan i skogen. Det regnade lite, men det var oxå jäääävligt nice.  


Imorrn blir det landet med syster och Jenny. Jag hoppas jag hinner till mormor innan, men va fan... Jag kan tvätta fönstrena på måndag oxå, eller imorrnkväll. Det får hon fan ta. Ska bli skönt att komma ut, vem vet, årets första dopp?? WooopWoooop!!! 


Nu slänger jag ner den här kroppen i sängen tror jag. Godnatt

Av blajblaj - 12 maj 2012 08:24

För det första gick jag till tvättis igårkväll innan jag gick hem, INTE en enda ledig jävla tvättid på hela helgen!   Men positiv som jag är, så ställde jag klockan på 7.30 och hoppades på att nån dum jävel gick på fest igår, istället för att tänka: nej men jag kan ju inte bli aprak, jag har ju tvättstugan imorrn klockan 7.00 Och ibland, ibland lyser det nån liten stjärna över mitt huvud. Jag kunde boka, och det var bara en tjej till där inne. Så då tänkte jag. Vafan, jag bokar resten oxå, bara för att jävlas med dom som trodde att dom kunde ta sovmorgon. Och sprang hem och hämtade all möjlig skit som kunde tänkas behöva en vask. Och ja. Det som låter för bra för att vara sant, är oftast det. Jag lyckades skrapa ihop tvättmedel till 90 % av tvätten. Så nu får jag bittert ta hem en påse otvättat. Men men, det kunde vart värre. ( Du trodde det va nåt värre va? Heheheheh )Och jag tvättar jobbskjortorna, som är det "viktigaste". Jag grisar ju så jävligt. 


Men idag behöver jag göra nåt vettigt. Hmmm? Vad?   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards