blajblaj

Alla inlägg under mars 2013

Av blajblaj - 25 mars 2013 05:36

Då hade jag kunnat använda ett par till att sminka mig, samtidigt som ett annat par virkar samtidigt som jag dricker kaffe och gör morgon.


Gah. Bråttom. Hej då.

Av blajblaj - 24 mars 2013 12:27

Idag har jag skapat. Fy fan va jag älskar att skapa. Mmmm. Jag MÅSTE jobba med skapande. MÅSTE.


   


Det virkade huvvet går sådär. Min jävla handled har börjat bråka igen och det gör som ondast efter par varv virkning. Men men, jag har ju gipset att leka med när det gör FÖR ont.


Just nu försöker jag virka, och har gipshuvvet hängandes över mig i taket. Jag har 2 alternativa näsor på härdning och tänker mig att jag kanske borde åka och köpa mer gipsbindor? Hmm...


Har jag nämt att jag inte vill jobba imorrn. A, nä det vill jag i alla fall inte. Hej då 

Av blajblaj - 23 mars 2013 18:22

Ja asså, idag har vi hunnit massor. Jag gick upp halv åtta imorse och tag i lite disk som fanns kvar från veckan. Det är normalt P:s jobb men, ja, man kan ju va lite snäll ibland. Hehe... Sen kollade jag lite project runway samtidigt som jag virkade och väntade på att klockan skulle bli närmare nio för att kunna gå och handla frukost. Vilket jag oxå gjorde. Klockan nio då. Hahah... Sen, åkte vi till sickla för min tid hos optikern. Mmm. Jag ska få glasögon!   No More Headache!! Wooop. Dom hade nåt specialpris med 2 för 1 så det blev ett rött par och ett blått. Kommer få dom om ca. 14 dagar. Känns helt absurt, har velat ha glasögon jättelänge och nu när jag får vill jag inte längre. Hhahhaha.. Men, men, jag vänjer mig nog och troligtvis blir jag av med huvvevärken så det kommer ju bli awsome. Men jävlar va svårt det var att välja, det finns ju miljarderbiljarderstriljonersmiljoner sorter och färger. Ja. Jag överdriver men det är bara för att det var så svårt. 


Sen köpte jag på mig en massa grejer till arbetsproverna och sen åkte vi till forum och köpte ännu mer grejer till arbetsproverna och en present till P:s systerson som fyller/ska fylla/har fyllt 7 år. Sen åkte vi hem. Va hemma ett par timmar och sen vidare till nämda syster och systers son för kalas. Nu har vi nästan nyss kommit hem och jag har tagit itu med arbetsproverna igen. Huu. Det kommer bli svårt att hinna. Men men.. Det ordnar sig:

            


Är lite irriterad på filosfiläraren, han har fortfarande inte svarat mig ang. om jag är godkänd eller inte. Det gör mig ju nervös och lite pessimistisk och jag tänker att jag har gjort allt i onödan. Men, det e samma sak där, den som lever får se.


Nu ska Jag fortsätta virka och sen sak vi gå och köpa thaimat. Mums.

Av blajblaj - 22 mars 2013 07:29

Ja igår va vi ju på Patten och käkade middag. Helt ok, och väldigt roligt. Hahaha, det blir liksom alltid det. Även om jag har lite taskiga minnen från just det stället så lyckas jag ändå tänka bort det. Och det e skönt.


Idag är det fredag, och jag borde skriva ett lååååångt inlägg om den magiska upplevelse jag hade igår som innehöll bland annat en borttappad påse med nytvättade arbetskläder. Men jag känner inte att jag kan prioritera det just nu, och jag har lovat att jobba långpass ikväll på ett fotbollsevent så troligtvis kommer det inte förrän imorrn.


Oj bråttom!

Av blajblaj - 21 mars 2013 05:02

Jag mailade min filosofilärare och frågade om mitt betyg, om jag blev godkänd eller inte... Fast egentligen tycker jag ju han borde hört av sig oavsett men, men.. Man kan inte alltid få som man vill.


Idag fyller min syster 34 år. VI ska fira detta med sedvanlig middag på Patten i slussen. Det kommer bli så jävla stressigt, men va fan.. Så får det väl vara då. Jag slutar 15.30 men är ju aldrig hemma tidigare än 17, då måste jag göra mormorhjälpen: handla, fixa keno och ta ut pengar... Sen måste jag stressa upp till henne och lämna skiten och sen måste jag stressa hem för att FÖRHOPPNIGSVIS hinna duscha, men troligtvis bara hortvätta mig lite. Och sen dra in till stan. Puh.   


Och jag är så trött, jag vill bara gå och lägga mig igen. Bläk.


Och imorrn har jag lovat att jobba kväll?! Varför vet jag inte, tänkte va snäll och ställa upp så här i slutet. Bläk, inte bra. Men det är ett ganska kul event, det är en del av moderbolaget som har externa kunder som dom mutar med fotbollsbiljetter, öl och mingel. Och ikväll spelar Sverige-Irland vilket säkert kan vara lite roligt. Ja, alltså vi får ju inte se matchen, men folket som kommer brukar vara väldigt glada och fryntliga. Hahahha... Och P kommer och hämtar mig efteråt med bilen så jag ska inte klaga. Men det kommer vara tungt. Tur att det är på en fredag!


Oj nu måste jag visst skynda mig...

Av blajblaj - 20 mars 2013 06:39

Har gått upp nästan en timme för tidigt idag, tänkte att det är ju enda sättet att hinna med arbetsproverna. Får gå och lägga mig en timme senare och gå upp en timme tidigare helt enkelt. Men det får det vara värt.


Jag har kommit fram till en hel massa saker:


Uppg. 1) Ett möte en bildsekvens i 5 bilder. Denna tänker jag göra som ett collage, måla lite, klippa och klistra. Vad själva temat ska vara vet jag inte. Vet inte om det blir ett möte mellan människor, eller material eller vad det nu blir. Men det ordnar sig.

Uppg. 2) Uppgift 2: En borste – re-design (eller omgestaltning) av ett objekt. Välj en borste. Här tänker jag ta en soppborste med skyffel och göra en klädhangare med plats för ett par skor.

Uppg. 3) Eget formulerat bildarbete. Här tänkte jag: Porträtt på 3 sätt. Man får göra max 3 olika grejer så jag gör såklart det. Hahahha.. Ett tecknat/målat ansikte. En gipsskulptur av ett ansikte och slutligen ett virkat ansikte. Tänkte mig tredimensionellt, för platt blir nog inte bra. 


Vad tror ni? Om inte annat har jag visat på en jävla mångfald. Jag kanske skulle lägga upp lite bilder på processen, så jag kan titta tillbaka om ett år och fnissa åt min fanatiska tro på mig själv. HA.   


Va och tränade igår, men jag var så jävla trött så det blev lite halvdant. 30 min på crosstrainer och 15 min på cykel. Och sen gav jag upp. Men satt lite längre i bastun. Jävligt skönt. Och helt jävla sjuuuukt, jag träffade min gamla vän Frida. Helt underbart och det visade sig att hon bor i Finntorp! Har inte sett till henne på säkert 6-7 år och nu va hon här. Hahhhaah, så självklart bytte vi nummer och sa att vi skulle ses (?) Men jag tänker ta mig fan ta mig i kragen. Det e ju Frida!


På lördag ska jag kolla synen. Håll tummarna för att det är nåt så enkelt som taskig syn. Då är det ju klappat och klart sen. Har nämligen haft huvudvärk till och från varje dag nu. Sen ska jag boka på lite massagetider så får vi se. Det lär ju hjälpa.   På torsdag fyller min kära syster år och då ska vi till Patten och käka. Vi har visst gjort det 2 år i rad nu, så det blir ju trevligt. Billigt är det oxå. Ska försöka hinna fixa nån present oxå. Hmmm.. Ojoj det e mycket nu. Hahahah... Nä  nu ska jag skapa... Hahhhaha pretto.


Over n´out

Av blajblaj - 18 mars 2013 09:17

Det första jag gjorde imorse var att gå in på konstfacks hemsida och återigen läsa om det 3 uppgifterna till arbetsproverna... Sen började skissa upp borstar. Och där är jag nu... Eller nej jag är på pendeltåget på väg till jobbet men ja... Du fattar. Men jag undrar om jag har hittat ett kryphål: på hemsidan står det om antagningsprocessen och att de använder sig av 3 olika "grupper". 1. Bra gymnasiebetyg + godkända arbetsprover. 2. Högskoleprovet + godkända arbetsprover. Och slutligen 3. VÄL GODKÄNDA ARBETSPROVER.

Hoppas.

Av blajblaj - 17 mars 2013 19:24

Ja att det kommer ett inlägg alltså  ! Haha...


Jag har haft en alldeles exceptionellt härlig helg. Den började visserligen med förseningar på tåget, men det var inget jag inte kunde hantera och jag var BARA 40 min sen till Karlstad. Där sågs slutet på "Whip it", hela: "RöjarRalf", "VHS", "A Hobo with at shotgun", "En oväntad vänskap", "Django Unchained", "Devil´s backbone" och "An American crime". Slumrade mig igenom "Room 237" och halva "Citizen Kane". Sov genom "Pieces" och andra halvan av "Citizen Kane", och är ändå jävligt nöjd med årets FILMFESTIVAL! Jag har dessutom försökt övertala P att det är i Karlstad våra hattar ska bo, men han är liksom inte riktigt mottaglig för det just nu. Vi får se. Tillslut får jag kanske som jag vill. P är ju kvar där eftersom han ska vidare till Falkenberg imorgon för avlastning av jobbilen. Honom ser jag väl förhopningsvis igen efter jobbet imorgon. Så jag får sova ytterligare en natt utan honom här hemma. Men, ja.. Heheheh, jag sov ju som en gud sist så jag ska väl inte klaga! Hahhaahh


Jag tror årets vinnare blir "En oväntad vänskap" den va fan så bra. Just ja, sen såg jag ju faktiskt "The perks of being a wallflower" på tåget, och om den hade varit med på festivalen hade den vunnit, herrejävlar vilken gripande film. Hett tips.  


Jag vet inte om jag hann skriva om det i fredags, men... Dom har släppt uppgifterna till årets arbetsprover för konstfack nu. Jag har lite ont i magen men är ganska så bestämd på att det SKA gå. Jag har lika stora förutsättningar som alla andra. Puh, ont i magen iallafall. Och jag vet ju fortfarande inte riktigt hur jag ska få ihop mina gymnasiepoäng. Asch det ordnar sig. Kan vara bra att göra en försöksansökan i år och så va jävligt beredd nästa år. Får se vad som sker.... Gah... Jag saknar Karlstad. Jag saknar Stina. Jag saknar P. Puh...


Just nu sitter jag och dricker te, har precis moffat i mig lite knäckebröd och har arbetsproverna framför mig. Ja.. Vad ska jag säga?... Lycka till, kanske. 


Godnatt

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards