blajblaj

Alla inlägg under mars 2013

Av blajblaj - 15 mars 2013 07:30

Jävligt skönt, ställde klockan som vanligt men snoozade typ 5 gånger, heheh.. Så jävla rebel! Och sen har jag bara tagit det lugnt, kommer väl vara på jobbet vid nio kanske, inte särskillt mycket senare än jag borde men jävligt skönt ändå.


Och snart blire Karlstad!! Det ska bli så sjukt nice att... Nä, jag har inga ord. Så jävla bra. Helt enkelt.


Har spenderat morgonen med att packa. Jag tror dessutom att jag överjinxade mitt sovande igår, för jag somnade som en jävla stock. Hahahah... Och har sovit hela natten. Nu håller jag på och hoppas på att få hem en film till tågresan. Har ju en massa roliga spel och mojs så egentligen behöver jag inte nån film, men, ja man vet ju aldrig. Bra att ha.


Ska ta med min virkning oxå.


Men seriöst, kollade precis temperaturen! -12 grader. Va fan? Det var det visserligen igår oxå men VA FAN? Nu får våren komma, jag orkar inte mer vinter. Skitvinter.


Nu ska jag sminka mig och sen blire jobb. Får se om det blir nån uppdatering i helgen... Man vet aldrig. Hej då!  

Av blajblaj - 14 mars 2013 19:52

Har visserligen varit och städat hos mormor, fått mig lite goda skratt med syster och nämnda dansk, så jag klagar inte. Så mycket. Men det var liksom... Det var liksom helt mörkt och tomt... Typ. Och det värsta e att jag har hunnit börja tänka att jag inte kommer kunna somna. Och vad händer då? Jävla självuppfyllande profetia är vad det är. Ok. Ska sluta nu.. Men jag saknar P. Okej? Puh...


Middag äts vid datorn, as we speak. Och den fixades på 3 min. Blodpudding. Och, ja ja ja, du får uscha och ojja hur mycket du vill men jag gillar´t! Hahahah, faktiskt!   Och jag gör den som den blodpudding man fick i skolan: tunna tunna skivor som är, liksom knaperstekta! Hahahahh, mmmmmmums. Och så massor med lingonsylt. Mums.


Ok, det HÄR är anledningen till att jag älskar 50´cent: you should´nt throw stones if you live in a glashouse, and if you gotta a glasjaw, you should watch your mouth, cus´ i´ll brake your face. Hhahahha, fanFUCKINGtastic.    Att oxå Mr Marshall Matters är med gör inte låten sämre om man säger så. Hrmf.


Nu ska jag kolla om det finns nåt att ladda hem, och sen ska jag packa lite och sen ska jag virka lite och sen ska jag spela lite. Och N gav mig extra sovmorgon imorrn. SÅ jag kunde komma till 10... Mmmums. Det lär behövas om sömnen håller sig borta.


Gonatt






Av blajblaj - 14 mars 2013 06:30

Läste mitt senaste inlägg och ser sjukt många stavfel! Hhahaha, ÄFFÄREN? UPPSGÄD? ANSLUTNIG? Ja ja vad är en bal på slottet? Allt.


Idag åker P till Karlstad, det betyder att jag måste sova ensam inatt. Mmm, jag vet vad ni tänker: jävla larv, inga problem att sova ensam EN NATT. Men jo. Problem. Jag vill nämligen sova med P. Hahahah! Och så ska vi ju vara lite på 2 olika håll under helgen... Eller, ja vi får väl se. Han lär ju festa fredag och sen kanske han inte står ut utan mig? Hahahahah... Vi får se   


Och så ska man ju jobba 2 dagar till. Det känns som fredag eftersom P åker idag. Men det är det ju inte. Fan. MEN SEN! Blire Karlstad och filmfestival. Jag är grymt nöjd med det! Grymt nöjd. Att jag fick tag på snyggbiljetter till tåget för tot. 120 spänn tur/retur gör mig ingenting heller. Sittplats ingår   


Ok, lite mer kaffe och sen lite smink. Sen får det fan duga. Over n´out

Hej

Av blajblaj - 13 mars 2013 04:55

Jag har några bra nyheter.


1) På fredag ska jag till Karlstad för årets filmfestival, och jag kommer kunna åka tidigare än jag trodde. Tack vare att vi har 2 grupper som kommer sluta efter lunch! ( Dom är bokade till 17.00 )

2) Jag har insett att det är bara bra och fint att få fortsätta till december, för jag menar.. Herregud, jag kommer ju söka konstfack nu, men jag kommer ju inte komma in. Och då vet jag vad jag ska göra hela hösten! Och hinner plugga upp betygen utan stress. OCH hinner ha jobbat över 2 år, så när jag väl blir uppsgäd om ytterligare ett halvår har jag rätt till avgångsvederlaget. Woop. Och vem vet, det kanske är lättare att "omplacera"/hitta lösningar för bara 2 personer ( jag och bokningschefen, som är dom enda två som kommer få vara kvar ) jämfört med att hitta jobb till 10 personer som vi är nu. Det kommer bli bra.

3) Nu är det bara 42 dagar kvar till Malta!


OCh idag hade jag tänkt träna, men jag ska både ha tvättstugan kl 19.00 och hjälpa mormor handla. Och äffären stänger ju 20 så det e ju skönt att få det avklarat innan tvätten. Det är lite surt för jag och syster ska åka dit imorgon också, för att städa, och egentligen hade det ju varit fint om jag hade kunnat handla i anslutnig till det. Men, ja. Man kan inte alltid få som man vill och när det handlar om mormor kan man det aldrig. Heheheh...


Dags att sminka mig. Och så jobbe förståss. Bläk.



Av blajblaj - 12 mars 2013 08:06

Som vanligt känns det som. Har fan inget att skriva om heller. Jo just det, jobbet har hittat ett kryphål så dom kan äta kakan och ha den kvar. Jag tror jag måste jobba till december.   


Och så har jag påbörjat ett virkat solglasögonfodral, kommer bli supersniceigt. Jag vill öppna en grill. Jag vill ha en sån där grillvagn. Mmmm, det vore nåt. 


Nä dags att springa till tåget. Over n´Out

Av blajblaj - 11 mars 2013 04:58

Nu förstår jag. Jag hamnade av en slump in på en liten tjejs sida, hon hade lagt upp nåt videodagboksklipp eller nåt. Hon såg ut att vara kanske 12-14, och jag skäms för att säga det men min första tanke var: Men vafaaaaan!?!? Ännu en som gör bort sig genom att tro att den är filmstjärna bara för att den finns på en video... Men så scrollade jag direkt ned till slutet av sidan, (utan att se på videon) och där står kommentarerna. "DITT STÖRSTA FAN" har skrivit: Asså, bara sluta blogga! Du gör bort dig!!!! Och du e ful som stryk. Jag skämdes som en hund och vill genast peppa Olivia (som tjejen heter) till att ALDRIG någonsin ändra på sig och fortsätta tro att hon är filmstjärna! Vilket jag oxå gjorde och det tycker jag du kan göra oxå:


http://gussie.bloggplatsen.se/2013/03/10/9576717-hej/


Jag lovar att försöka att aldrig mer döma utan att veta. Och så får man ju komma ihåg att Olivias svar till "Ditt största fan" är helt jävla sant: om jag tycker en blogg eller liknande är, tråkig, dålig, larvig, ful eller va fan som helst så kan jag ju bara: SLUTA LÄSA den. Bah. Så jävla enkelt, coh tack Olivia för att du påminde mig!


Så. Idag ska jag visst jobba, efter ett uppehåll på en hel vecka. Usch, jag vill verkligen inte. Jag kommer inte orka spanjorens tjat om hur mycket han har fått jobba hela veckan. Jag kommer inte orka allt meseri och  jag kommer inte orka. Jag vill inte gå dit. Och jag har jättebråttom.



Av blajblaj - 9 mars 2013 08:23

Ja som ni vet så är de tmin favoritdag. Jag kan inte säga annat. Lördag är bäst. Mmmm.


Idag har vi en del på schemat. Dessvärre vaknade jag kloclan halv fem av menssmärtor, inte särskillt överaskande men lika jävla tråkigt. Och smärtsamt framförallt. Men idag ska vi åka till Enköping, och närmare bestämt campingvaruhuset! WoopWooop! Vi sak förhoppningsvis köpa tält och annat smått och gott till husvagnen. Snart börjar det bli dags att åka ut och röja. Ska bli så jävla skönt. Och ännu roligare att få ha P med. Han är ju lika muppig som jag och tycker det är dretbra med husvagn.   


Sen funtar vi på bio ikväll, men det får vi se hur det blir. Får se om jag överlever dagen, först och främst.


Igårkväll var vi och käkade på en Thai restaurang i Sickla. Fy fan va gott det är med jordnötssås. Jag e fan beroende av det. Ska lära mig att göra egen så jag kan få äta det jämt! Hahahahah...


Nä nu ska jag få upp P så vi kan komma iväg nån gång. Over n´out

Av blajblaj - 7 mars 2013 09:27

Det blir nog ingen träning idag. Jag glömde ställa klockan imorse och sov 45 min mer än vanligt, och det gav mig huvudvärk. Heheh, ok, det kanske inte e det som ger mig huvudvärk men ändå. SÅ idag känner jag för att slappa, och jag menar... Jag har faktiskt tränat 3 dagar i rad. Och det är ju mitt stora problem, så fort det känns som ett måste slår det bakut. Det funkar liksom inte.   


Jag har återupptagit akvarellen. Har varit ganska besatt i akryl ett längre tag, men, ja.. Jag vet inte det e nåt speciellt med akvarell. Jag bara önskar jag hade råd med lite bättre pappa, och.. Ja att jag var lite duktigare kanske.. Hehhehe! VÄntar på att pappret ska torka så jag kan börja.   



Ska försöka boka in en tid hos en optiker oxå. Hrmf.


Tror det kan bli en del Harry Potter idag oxå. Mums.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards