blajblaj

Alla inlägg under mars 2013

Av blajblaj - 6 mars 2013 08:59

Jag är hemma från jobbet och har varit det sen måndag. Jag håller helt och hållet på att ta hand om mig själv och mitt lilla huvud.  Och herreguuuud va skänt det är att inte jobba. Jag känner mig så jävla glad och tillfreds med livet att... Jag vet inte, jag kan fan inte VÄNTA tills jag får sparken!! Heheheh... Jag vet. Så får man inte säga men så är det.   


OCH jag har upptäckt att det inte är försent att söka konstfack! Det är för tidigt än så länge. Woop. Vilket i sin tur gjorde att jag insåg att om jag bara snackar med dom, kanske jag kan få dispans och hinna plugga upp dom där jävla poängen som saknas fram till augusti. Och om jag är bra nog kanske jag kan få komma in på konstfack!! Tänk så fantastiskt. Jag på konstfack till hösten. Mmmm... Sweet dreams.


Och jag har tränat varje dag. Bläk. Men bra. Antar jag. Ska träna idag oxå faktiskt. OCH gå på drop in hos studievägledare och denna gång VET jag att jag måste ha betygen med mig.     Woop.


Nä nu ska jag klä på mig och fixa väskan och allt. Hej då.

Av blajblaj - 3 mars 2013 21:35

Uppsatsen har varit klar i flera timmar. Om den blir godkänd e en annan femma. Men den e klar i alla fall! Så jäkla skönt och jag hoppas ju verkligen den får ett E. Håll alla tummar ni har. WoopWoop.. 


OCH jag har återupptäckt (dom va egentligen aldrig borta   ) The doors. Mmm. God shit. OCH jag har kvar finnen från helvetet, försökte klämma den nyss igen. Och samma sak. Den började bara blöda och äckla sig. Uäk. Så jag kommer få jobba med min kompis framme bland folk imorrn. Blah.  Har massor med tandkräm på, och jag hoppas det slutar ömma så jävligt.


Och igår käkade vi thaimat. Från ett ställe vi aldrig har ätit på tidigare. Så vi beställde en extra jordnötssås, man kan liksom inte få för mycket tänkte vi. Det kom med MASSOR. Så idag gjorde vi hemmagjord Kyckling Satay. Mums. Och så hade jag ju bakat lite oxå. Kom på en ny variant av kladdkaka, en kladdkakepaj med krossad vit choklad. Som blev CEPEGOD. Så nu har jag gått upp ytterligare 1 kg, hahahha! Jag hade såklart vispad grädde och färska jordgubbar på oxå. C E P E gott.   En promenad har vi hunnit med oxå. Mmm. Det e sant. VI är nu ett gammalt, gammalt par. Hahhaha, men det känns rätt gött faktiskt! 


Imorrn ere jobb. Fake it til´you make it. Börjar i alla fall sent. En ljusning i mörkret. Nä men vänta.. Jag ska ju för FAN TRÄFFA EMMA imorrn!!! Underbart! En stor ljusning i mörkret! Gött. Life is good.   


Gonatt med er.

Av blajblaj - 2 mars 2013 15:12

För prick ett år sen var det filmfestival hemma hos dig. Vi såg aldrig "fear and loathing in las vegas" Hahahahah... Favorit i repris inom en snar framtid?

Av blajblaj - 2 mars 2013 14:52

Ja alltså precis som rubriken säger, jag har fåt en finne som ta mig fan är större än någon annan finne jag har haft i hela mitt liv. Den är dessutom jävligt aggresiv. När jag försökte klämma den nyss började den blöda utav bara helvete, och det har fortfarande inte slutat. Uäk. Men men, som allt trist i livet går det väl över? Hehehhe....


Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om och jag har verkligen NOLL motivation. Min plan var att läsa igenom kapitlet "Etik och Moral" i min lärobok under ett avkopplande bad, och på så sätt få upp lite av den därna motivationen... Synd bara att min hjärna ville belöna mig först, med att få läsa klart min isfolksbok som: jag har så lite kvar av... Gissa hur mycket jag läste ur filosofiboken. Bläk. Så nu är jag på ruta 1 eller nja, ruta 0 faktiskt eftersom P behövde komma in för ett långbesök på toan efter mitt bad och boken ligger kvar där inne. Visst jag skulle kunna knacka på och tvinga ut boken meeen. Nä, vi har helt enkelt inte kommit så långt i vårt förhållande 

                                                  
                                  

Eller så e jag lat. Dessutom är jag väldigt glad att han e hemma överhuvudtaget, han skulle nämligen ha jobbat idag, men ja, jag vet inte vad som hände, det blev visst inte så. 


Och så är det ju helg oxå. Jävligt skönt, hade det inte varit för den jävla uppsatsen. Usch. Hjälp. Som tur är har jag redan hunnit baka och handla, både åt oss och åt mormor. Och jag tänker ge mig FAN på att bli klar innan söndag kväll. Så det så.


Och nyheter om jobbet: Troligtvis stänger vi lunchdelen redan sista mars, vilket ger att troligtvis får spanjoren gå i anslutning till det och då blir det bara jag o N kvar. Ganska mysigt om du frågar mig. Hehehheeh...


Nä, ska jag ta och skriva en uppsats eller?? Huuu

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards