blajblaj

Alla inlägg under februari 2013

Av blajblaj - 21 februari 2013 04:58

Mmmm, precis som rubriken säger måste jag gå på AW ikväll. Det är Vapiano som gäller och den här gången ska verkligen alla med. Ja alla utom N då. Den enda som jag faktiskt kan stå ut med. Det suger häströv och jag kommer dra mig hem tidigt. Som TUR är har vi Jessica nere på andra stället, som har apmycket att göra och har frågat om hon kan ta jobbilen dit, för att komma någorlunda tidigt.. Heheh, vilket betyder att jag bara behöver invänta henne och sen... Brum, brum, hemmåt. OCH får åka    till jobbet fredag. Mums. Så ja, det finns allt nåt gott med det onda.


Och PÅ det är det Snärtans födelsedag, snärtan som redan har slutat och som är en av anledningarna till varför jag måste slösa bort en kväll med människor som jag tycker ganska illa om. Blah. 


Jag har med mig 4 olika tröjor men kan fan inte trivas i nån av dom. Är dock ganska säker på att det inte är tröjorna det är fel på utan snarare sällskapet. Jag kommer nog inte trivas i vad jag än tar på mig, eftersom bunten pöbel jag ska hänga med är: sjukligt utseendefixerade, viktmaniska, tränigsfreaks. Usch. Jag är VERKLIGEN inte peppad för ikväll.     

Av blajblaj - 20 februari 2013 08:00

Hoppas jag får vara i bistron. Jag var så urbota jävla cepedum, att jag, för att få tyst på spanjoren erbjöd honom mitt bistropass. FAAAAN. Med kufen på golvet en dag som är fullbokad med en personal mindre. Nej, vänta, TVÅ personal mindre. FAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN!!!! Varför? Varför?


Nu vill jag ta mig fan ha sommar. Jag orkar inte med den här jälva snön längre. Och minusgraderna! Dessa jävla minusgrader. Usch.


Måste köpa jobbskor oxå, INNAN jag blir uppsagd. För då blir det nog svårt att få ut pengar för dom... Hehhe, borde verkligen hitta nåt typ av friskvårdsgrejs oxå, har ju för fan 1800 att spendera. Woop.


Nä nu måstejag springa till tåget. Bläk.



Av blajblaj - 19 februari 2013 18:50

1) Cepetrött och massor att göra

2) Spanjacken blir sur på mig, som vanligt när det ska vara vi två på "golvet"

3) Jag lyckas med min manöver "kill him with kindness" men det resulterar i:

4) Spanjacken blir GALEN på kufen, Linda i köket och i princip alla andra

5) Jag får gå och lyssna på hans jävla dramqueenfasoner HELA dagen, och han är så jävla labil att jag inte orkar med annat än att hålla käften aka hålla med, bläk.

6) Jag har tydligen tyckt att just idag ska jag börja göra friskis och svettis sällskap igen, bläk.

7) Jag har dessutom tvättstugan! Nu e jag trött och den har inte ens börjat. BLÄK.


Dessutom vabbar N fortfarande och det gjorde storchefen visst oxå. Huuu... Det var en tung jävla lunch kan jag säga. På så många olika sätt. Nu vill jag bara koka gröt och krypa upp i soffan o kolla på Project Runway, mmmm..


Såååå, det va min dag, hur var din?   

Av blajblaj - 18 februari 2013 07:19

Men det har varit plusgrader i flera dagar och det är kufens sista 4-dagars arbetsvecka (YEY!!) och snart åker vi till malta och snart är det sommar och... Ja. Fake it ´til you make it.


Om saker och ting på jobbet, är som vi tror, kommer några av oss (inte jag) bli uppsagda idag. För det är exakt 3 månader tills 18:e maj som är vår sista dag på jobbet. Och dom som har jobbat på stället sen start har ju tre månaders uppsägningstid. Huu. Det kommer kännas märkligt. Och jag har funderat lite på hur jag ska göra hit och dit. Men oavsett vad kommer jag stanna tills dom säger upp mig. Det är ju mycket bättre, trots att man kanske får gå och harva där ensam med bara inhyrd personal. Jag har ju fortfarande samma lön, som är väldigt bra för att vara i restaurang och jag har ju ingen annan direkt plan. Måste bara plugga upp betygen, men ja, då kan jag inte jobba samtidigt. Ska kolla med trygghetsrådet vad dom säger...


Så idag ska jag hinna med:


1) Skriva in mig på tryghhetsrådet

2) Skriva ut mallar för schabloner

3) Skriva in oss på Ryanair

4) Skriva ut biljetterna

5) Fundera över sjukning resten av veckan??


Nja fast den där sista... Jag vet inte, visst skulle det va skönt, men jag behöver pengar bättre. Inför kommande "ledighet" så att säga...


Nä nu ska jag virka lite och sen ska jag sminka mig och sen ska jag jobba. Tjooohooo! ÄNTLIGEN MÅNDAG!!!



Av blajblaj - 15 februari 2013 19:04

Jag har stängt dörren till att bli tågvärd. Under den alldeles sanna förevändningen att jag inte har råd. Jag skulle ju få gå 4 veckors OBETALD utbildning för att sen jobba med en timlön som är under det jag har idag. Valet var inte lätt men nu är det gjort. Jag blir inte tågvärd.   


Nu ser jag framåt, nu sätter jag ner foten och ta mig fan, jag SKA bli textilslöjdslärare. Jag vet, jag veeet, jag har alltid en massa jävla planer som aldrig går i lås/jag tröttnar/det skiter sig... Men nä, denna gång blir det av. Jag känner det i hela kroppen. Ska skriva in mig på trygghetsrådet ikväll och boka in ett möte, och så får vi se vad dom säger, vad dom kan hjälpa till med liksom... Det blir bra. Allt blir bra.


Håller på med korthållarna till N:s barn, heheh.. blir vl lagom bra, men vafan.. Det va ju det hon ville ha. Hahhaahah..


Nu ska jag steka blodpudding. Mmmmums.  

Av blajblaj - 15 februari 2013 07:07

Fan va veckorna går fort. Det är skönt samtidigt som det är lite jobbigt. Vi har ju inte direkt nån koll på vad som händer på jobbet, det verkar gå än åt det ena hållet och än åt det andra.. Men om det är som vi tror så måste dom som har längst uppsägningstid bli uppsagda på måndag. Hur galet e det? Allt känns så konstigt och det är en jävligt skum situation eftersom det fortsätter ramla in beställningar. Så vi är ju fullbokade fram till sista dagen. Helt sjukt.


Och jag virkade en korthåller/myntbörs/plånbok till N på jobbet, bara för att jag liksom gillar presenter... Heheh, och så kom hon igår och sa: min kille kan inte TRO att det e du som har gjort den, han tycker den e så proffsig. Hahhahaha, och mina kompisar som fick se den undrade vad du tar för dom?


Hahhaah ja, jag kanske har en liten business på gång? Vem vet...


Nu måste jag skynda mig, har på N:s inrådan tagit ett senare tåg idag, och det vore ju dumt att missa det! Heheheh


God helg på er

Av blajblaj - 14 februari 2013 06:37

Fick huvudvärk igårkväll igen. Minns inte ens om jag bloggade igår morse men hur som helst hade jag världens huvudvärk. Den gick över framåt lunch efter att jag hade tagit 2 treo. När jag kom hem började det sakta men säkert komma tillbaka.. Då tog jag nässpray. Och så gick det över efter nåra minuter. Måste nog ta mig till nån typ av läkare. Dom får göra en spolning eller vad det nu var... Av bihålorna då alltså. Förra gången fick jag ju kortisonspray men den får jag migrän av, och det tänker jag så fan ha. Vill ju att huvudvärken ska bort, inte bli sämre...  


Vet att jag borde tacka nej till tågvärdsjobbet, men det känns konstigt att tacka nej till något man inte ens e erbjuden än... Heheh, det kan ju vara så att jag faller ut här i på läkarundersökningen el dyl. Hahah, fast det gör jag ju inte. Det ver jag ju. Och inte har jag nån prick i registret heller så det e lugnt. Hrmf. Jag borde tacka nej. Borde hit och borde dit.   


Jag har hoppat av spanskan oxå. Det går bara inte. Inte på distans och inte nu. Det får bli så här, jag kommer ha ett liiiitet försprång om jag skriver in mig igen när jag blir arbetslös. Vi får se. Ska kolla med trygghetsrådet oxå. Skriva in mig där. Se vad dom kan göra, han som informerade oss sa att dom ibland har gett ekonomiskt stöd till folk som behövt plugga. Kan ju vara nåt. Men jag testar filosofin. Det e 50 poäng närmre om jag mot all förmodan klarar den.   Ska bara maila Bertil och kolla att jag inte ligger åt helvete och inte KAN få godkännt.


HEj hopp





Av blajblaj - 11 februari 2013 05:05

Nä fy fasiken va trött jag är. Kan jag inte bara få krypa ner i sängen igen? Va? Och typ spendera dagen med att sy och kanske virka lite.. Inte vet jag, plugga lite kanske. Fan.


Varför måste man jobba? Va? 


Usch, mensen gör mig både irriterad och nere. Kanske borde käka piller av den anledningen? Måste ta mig fan boka tid igen, avbokade ju förra. Hmm, ska väl kolla.


Idag, efter jobet måste jag: Först direkt hem och hämta mormors tvättade kläder, sen måste jag gå med dom till henne, förhoppningsvis hämta upp hennes avi på en ryggsäck som hon ska syrgasen i (!) när hon e ute och knatar. Sen måste jag ner till affären, tillbaka till mormor och sen upp Stena för att hämta ut ett nytt parkeringstillstånd så vi slipper få böter på böter på böter! Vi LÄR få en böter idag. Fan, 300 kr till åt helvete. SKa maila Stena nu så det ligger redo och väntar på oss. Sen måste jag väl plugga antar jag. Fan, det där går åt helvete asså. Jag kan fan inte plugga och jobba samtidigt. Det går bara inte. Ska pröva maila den där Björn som har hand om vår avveckling på jobbet, och kolla om jag kan få lön samtidigt som jag går tågvärdsutbildningen, för om DET går kan ju lätt hoppa på den trots allt. Sen väljer jag ju själv hur mycket jag vill jobba. Blir ju timmis oavsett. 


Ok, mycket att tänka på, mycket att fixa med. hinner inte göra nåt av det nu. Fan.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards