blajblaj

Alla inlägg under februari 2013

Av blajblaj - 10 februari 2013 09:44

Tyckte jag kände lite mensvärkar redan igårkväll och samma nu imorse, men jag trodde nog inte det var dags på fan 1-2 veckor än! Men jodå, mensjävel. Bläk.


Håller på att baka bröd i alla fall... 1 bra grej med idag. Hehehhe, tur att vi har massor med godis hemma. Och att jag hittade en påse blandade bär i frysen och bakade paj igår, bästa frukosten. Jag håller på att virka en korthållare till N på jobbet. Ska nog göra klart den nu. Blev lite nere av mensjäveln, var inte alls beredd känner jag. Hehhehe..



Av blajblaj - 9 februari 2013 08:57

Jag kanske borde? Men nu sitter jag och funderar på vilket. HRF kan köra upp sig själva i röven. Skulle aldrig någonsin betala för deras sk hjälp. Jag har hör FÖR många skräckhistorier om hur dom behandlar sina medlemmar. Nejtack. Asch, skita i facket kanske. Orkar liksom inte riktigt känner jag. Jag har ju A-kassa, det får räcka för nu. Skulle haft en sån där jäkla försäkring, inkomstförsäkring. Men det har jag inte och så får det oxå va nurå.    


Ja, vi hade nåt typ av infomöte på jobbet igår. Alla lärarna fick ett erbjudande om att gå över till en annan aktör. Vi var såklart inte medräknade och det blev ganska tydligt under mötet att dom skiter FULLSTÄNDIGT i oss som jobbar i restaurangen/konferensen.


Vi skulle egentligen åkt ut till mamma och pappa och hjälpt till med tapetsering, men pappa ringde såklart imorse och bangade. SOM VANLIGT. Jag blir så jävla trött på gubbjävlen ibland. Vi gör ju det här för deras skull, inte för vår egen! Men, men, han e vuxen, han får ta ansvar. 


Så då ska vi på bio ikväll istället: Berättelsen om Pi. Hoppas den är bra, jag tror den är det.


Nu ska jag sy gardiner. Och sen blir det väl lite mormorhjälp antar jag, det är ju lördag.   


Nä nu ska jag göra nåt kreativt. Hej då



Av blajblaj - 8 februari 2013 07:18

Den 25 april bär det av. Och det kommer bli awsome. Jag fick förtroendet att köpa resan ( det vill säga välja område och hotell ) av mina kära reskamrater, och destinationen blir Bugibba:


https://www.google.se/search?q=bugibba+malta&hl=sv&client=firefox-a&tbo=d&rls=org.mozilla:sv-SE:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3poUUfyiJ6mn4gSzkIDACg&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=631


En riktig turistort förvisso, men det är svårt att undvika på fantastiska Malta. Det är ju ett paradis i medelhavet och såklart är det turister överallt. När jag var där förra året åkte jag till Mellihia Bay och Bugibba verkar vara snarlikt förutom att vi inte kommer behöva bestiga femton berg för att komma till hotellet från havet.   


http://www.maltamaltamalta.com/locations/bugibba/


http://www.lowcostholidays.se/malta/malta/bugibba/blue-sea-san-anton-hotel-and-apartments.htm


Nu fick jag visst bråttom

Av blajblaj - 7 februari 2013 04:50

Dessutom kommer jävla spanjoren idag. Usch. Jag tänker faktiskt inte vara trevlig. Han snackade så jävla mycket skit i tisdags så han kan fan dra åt helvete. Jag fattar inte hur han kan vara så full av sig själv att han inte ser hur han håller på... Alltså: Det är baaaaaaara jag som jobbar.... Alla andra sitter baaaaara och fikar och pratar med gästerna. Jag sliter som ett dju och alla andra är dumma. Typ. Herregud, dagisfasoner. Och jag måste tillägga, herren vi pratar om är 52 år gammal. Tack.   


Tro att jag komer göra klart mammas vante nu. Hahahah, det blev liksom inte av inan jul och sen har det bara rullat på, eller ja, inte rullat på. Men nu hittade jag påsen där allt låg och så, ja så blev det så. Men 1 vante gör ju inget användbart par så jag ska kanske inte ropa hej än! Hahaha....   


Jag vill verkligen inte jobba. Har ju omprov i spanskan idag och jag har FAKTISKT pluggat. Inte för att det hjälper, jag är ju värdelös på grammatik. Det är nog det värsta jag vet. Faktiskt värre än matematiken om jag känner efter ordentligt. Huuuu... Önska mig lycka till.


Ohh, måste maila Stena!! Vi har fått böter nu igen, för att vi har glömt hämta ut ny boendelapp... Surt som fan... Skulle gärna bara bli av med den där gammla volvon nu!


Ok nu ska jag göra mig färdig. Fan vill inte. VILL INTE. 

Av blajblaj - 6 februari 2013 07:55

Men det ska jag inte vara. N är tillbaka och det ska bli riktigt roligt. P gjorde iordning sin snarkskena igårkväll och håll tummarna nu, och jag hoppas jag inte jinxar, men... Den funkade verkligen! Jag sov superskönt hela natten, vaknade kanske en el två gånger av liiiite snark men det var ingenting mot de senaste nätterna. Puh!


Råkade snoooza för länge imorse så nu har jag lite bråttom, inget ovanligt men jävligt trist. Fick svar på Spanskaprovet igårkväll oxå...   Gick inget vidare.. Men det fattade jag ju, eftersom jag inte hade pluggat ett jävla någe. Får helt eneklt skylla mig själv. Heheh, men läraren, Gunvor, är ju helt fantastisk, hon fixar ett omprov för mig redan på torsdag. Egentligen har vi avtackningmiddag för Snärtan, Kufen och fd chefen, men jag tänker att jag kan åka dit efter. Det kommer nog passa ganska bra faktiskt. Prov är nämligen 16.30 och vi lär ju boka bord EFTER 18 eftersom vi stänger då?! Heheheheh... Provet tar som längst 2 timmar. Så... Perfekt.


Har fått ett jävla munsår oxå, ser helt förjävlig ut. Men det e ju för att jag är snuvig hela jävla tiden, och när man håller på och gnider och trixar på läppen så blir det så. Jag få leva med det. Bläk.


Nä Stina, Lisa. Kan vi inte köpa resan ikväll?? Jag måste få ha nåt att se fram emot.


Jaha, ja då var det dags då... Over n´out

Av blajblaj - 5 februari 2013 04:52

Dessa snarkningar tar kål på mig. Jag blir galen på riktigt. Jag är så trött idag att jag inte vet vad jag ska ta mig till. På det har jag inte bara tid hos tjejdoktorn för att fixa p-piller, jag har tvättstugan OCH mormohjälp. Jag orkar fan inte. Plugga måste jag göra oxå. Och så har jag fått boka in hälsoundersökningen som jag får via jobbet jag har sökt. Dom vill visst se att man är frisk och så göra alkohol-&drogtest.  Hehhehe... Jag hade tänkt maila och säga att jag inte längre är intresserad men jag blev övertalad av så många på jobbet att göra det EFTER undersökningen. Mmm, så då blev det väl så. 


OCh N är sjuk nu igen, eller nej, VABBAR nu igen. Alltså seriöst. Hur ofta kan ungjävlar va sjuka?? Borde man inte starta nån utredning om ungarna e sjuka mer än dom är friska?


Shit va klockan gick fort nu då? Fast natten har varit så lång. Huuu... Nä lite kaffe nu och så sminka sig och så iväg då. Bläk.


Jag tänker unna mig lite..   Jag tänker inte NEKA mig lite dataspel. Tack. 

Av blajblaj - 4 februari 2013 08:57

Jag hatar människor. Ni är äckliga och otrevliga. Ni är själviska och fula inombords. Jag önskar att jag hade min ö. Jag skulle inte tveka en enda sekund, jag skulle släppa alla jävla ting jag har, om jag bara fick med mig nära och kära. Sen kan vi leva tillsammans och fiska och odla rovor. Det räcker för mig. Huuuu.

Av blajblaj - 4 februari 2013 08:05

Måndag. Sömn ca 2-3 timmar, PÅ GRUND av snark. Nackspärr. Snuvig. Trött. Inte alls sugen på att jobba. Måste säga nej till tågvärd idag. Bråttom.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards