blajblaj

Alla inlägg under mars 2014

Av blajblaj - 29 mars 2014 18:05

Igår när jag kom till t-centralen så gick jag i godan ro upp mot stora tavlan med all reseinformation, jag ställde mig i en vrå och ringde P och ty: var e du, när kommer du? Jadajada.. Han: äker precis från fiskis, framm om 45 min, vilken perong, jadajada... Jag tittar på skärmen och det står: INSTÄLLT ??????


Och efter lite om och med får jag prata med en sjperson och då meddelar han att det blir ersättningsbussar. Efter ytterligare låång väntan och meckerier som fan så sitter vi på en buss som tar oss hela vägen nonstop tull Karlstad. Men fy faan va jag hatar bussar. Jag hade allt planerat, jag skulle ladda både telefonen och datorn på tåget och jag skulle skriva på mitt paper och jag skulle va så jävla duktig. Det sket sig och jag lyckades bara titta på 1½ avsnitt av futurama innan datorn dog. Sen skulle jag spela candy crush men då hade jag bara 16 %  på telefonen.. Så jag prioriterade musik och försökte sova. Då fick jag nackspärr. Hatar bussar.


Men Kristet spelningen var grym, det var slutsålt och sjuuukt hög stämmning! Det var jävligt kul och jävligt nice. Ikväll ska på latrelease av Gehennas nya skiva. Det kommer nog oxå bli kul!!


Ha det bäst

Av blajblaj - 27 mars 2014 08:18

Nu kändes det som helg igen, när jag vaknade... Och jag har den där känslan i magen igen, den där det känns som om något kommer hända snart... Men något bra. Fan det är konstigt. Sist jag hade den känslan, kom jag in på konstfack... Håll tummarna att det är nåt rikigt kul och bra! Hhahah...


Och så Karlstad imorgon, det blir nice. Tåget går 17.10 och vi är framme 19.28 Då blir det till att svänga förbi lokal och hämta nyckel hem till bästaste Steen som återigen upplåter sitt hem åt oss! Och så ska vi väl göra oss lite snygga och sen blir det spelning med The Kristet Utseende. Och tydligen har Gehenna kroghäng på lördagen tack vare skivsläpp, det kan ju bli hur kul som helst!   


Herrejävlar va jag längtar till sommaren nu. Sa jag att jag får 7000 spänn tillbaka på skatten?? Wooohooo, jag e så jävla pepp!


Jag låter också min feministiska sida frodas! Och det känns som om jag måste GÖRA något. Jag måste nog börja med problemet, dock: Jag måste ta itu med min lathet och börja bry mig. Det är inte svårt, det är bara lathet. Hrmf.


Ok nu ska här skrivas paper. Wish me luck.

Av blajblaj - 26 mars 2014 09:19

Vi va snabba igår och installationen är färdig. Nu kan vi slappna av och stanna hemma och skriva paper och lokal arbetsplan i 2 dagar. Det känns bra. I förrgår kväll satt jag ju och slet mitt hår över den där lokala arbetsplanen och jag skrev ett hysteriskt mail till min lärare. Hon svarade och vi bokade in ett samtal under gårdagen. Det gav i princip INGENTING. Jag fattar fotfarande inte. Och jag vet inte. Det känns meningslöst på nåt vis. Men det är ialla fall det jag ska koncentrera mig på idag, skriva klart den och skicka in till henne. FÅ tillbaka med refusering och sen göra klart den. Det är tydligen så det funkar på högskola. Blach. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det här. Det känns helt plötsligt dumt. Jag känner mig sjukt osäker på mitt yrkesval. GAH!!


Min syster ville att jag skulle lyssna in mig på Rebekka Karijord, för att möligtvis gå på konsert med henne imorrn. Och jag lyssnar och lyssnar men det är så ledsamt, jag är inte mycket för sån här extrem deppmoll. Det är vackert, men såååå ledsamt.. Hmmm...


Nä nu ska jag plugga, hej då.



Av blajblaj - 25 mars 2014 07:43

Och det är jävligt skönt. Lät klockan ringa som vanligt så nu har jag superlång tid på mig att göra mig iordning. Men, det där brukar ju faila iaf, man tror man har så lång tid och så, vips så är klockan dags att gå ut till tåget-mycket.


Efter att vi kom hem från Teneriffa har jag varit så sjukt trött, jag tror att det är vårdepressionen, men jag vet inte.. Ska kolla bloggen för ett år sen och se vad jag skrev då... Heheh, smart grej det här med bloggandet. Jag har visst bloggat ända sen våren 2012, så det är snart 3-års jubileum, haha! Så grattis alla ni 8 läsare, och så säger vi "four more years!"


På fredag vankas Karlstad och spelning med The Kristet Utseende. Det kommer bli riktigt kul. OCh eftersom vi har en bil som inte riktigt är av senaste modell, och ungefär lika pålitlig som har vi bestämt oss för att åka tåg. Yey! MEN, då tänker vi att vi ska åka lite tidigare så jag måste bara checka in klassen på att vi har vår opponering etc under morgonen! Men det tror jag alla vill så det borde inte vara några problem.




Av blajblaj - 23 mars 2014 09:56

Jag försöker hitta på lite sommarplaner, men jag vet inte hur jag ska göra. Antingen kör jag som jag brukar, lökken, blokhus, sol och strand. Eller så testar vi nåt nytt, som jag och P liksom gör tillsammans... Det är fan svårt. Jag har ju nån form av diagnos ch tycker det är svinjobbigt med förändring, men samtidigt vore det ju schysstast mot P att göra nåt nytt, eftersom han inte har några kopplingar till Danmark. Och tiden går.   Huu, jag känner mig stressad, fast jag verkligen inte borde vara det... Jag är bara så rädd att det vi kommer vänta för länge och sen blir det för dyrt och så kommer vi inte iväg alls??


Igår blev supertrevligt, vi var hemma 23.30 och hade oss en sån där rikigt myskväll, med massa skratt och diskussioner och god mat och.. Ja  allt möjligt trevligt! Däremot hann vi inte handla, vilket oxå stressar mig. Vi har ju tvättstugan som vanligt vid 16.00 idag och jag skulle gärna ha handlat innan... Och så måste jag ju förbi mormor, eftersom jag har fixat hennes Kenovinst (!), hon vann faktiskt 4000 spänn och det är väl väl förunnat damen.   


Nä jag ska väcka P och kolla om jag ska åka själv och handla nu. Heheh, ja, alltså, jag ska inte be om lov, hahah, men eftersom jag är fattig student måste jag få hans kort för att kunna betala!   

Av blajblaj - 22 mars 2014 12:44

På grund av extremt dålig komunikation mellan yours truly och P så måste vi idag dela upp oss. Vi har dubbelbokat oss på 2 olika kalas och en tatuering. Jag skyller allt på P och hoppas "vi" lär oss npt av det här.   Hehehhe... Kvällen innehåller även planer som storhandling OCH bio? Ja, varför skulle man inte göra ALLT samma dag? Det verkar dumt att sprida ut det på hela helgen. Hrmf.


P har redan åkt för etapp ett som innebär tatuering:    Den ska sitta på... Någon av hans vader. Heheh, ni vet hur jag är med höger och vänster. Huuu. Sen åker han om några timmar när tatueringen är över till sin syster för att fira systerson som fyller 10.. Eller 9 minns inte.. Heheh...


Själv blir jag upphämtad runt 15.00 av syster (som fyllde 35 igår) med fru, och så åker vi hem till dom och fikar, eller äter vad det nu blir. Modern och Fadern kommer oxå. Det blir trevligt, men det blir oxå första gången jag inte har med mig min bättre och tystare hälft. Det känns underligt, men ja.. Vi ska väl alla den vägen vandra? Hehhe, det där lät domedagsaktigt. Det var inte så jag menade.   


Och så har jag sytt en väska oxå:    Den blev stor som fan, men tanken var att ha den som strandväska i sommar så det är ju bra om man får plats med all skit man ändå släpar runt på! Typ filtar och grejer. Ska bara så på handtag så är den helt klar, den funkar utan men det kommer va finare med.


Ååååhhhh så ringde syster och avblåste hela dagen. Gah, va trött jag blir på min familj ibland... FÅr se om jag åker ut till P:s kalas då?? Heheh.. Jag hatar att vara spontan.

Av blajblaj - 21 mars 2014 07:19

Jag har glömt min syster!! Jag är så värdelös, hon fyller för fan 35 idag och det kräver sitt grattis!! Vi har ju haft en tradition att ringa varann sekundrar över 12 och lite anklagande undra varför den andra inte har sagt grattis!! Och nu ringde hon mig på morgonen och det till och med tog ett par minuter innan jag fattade varför! Usch. Men jag har i alla fall hittat bästa presenten. Jan ju inte skriva OM hon nu skulle hitta hit... HEheheh.. MEn den e grym.!


Jag tänker på det där ibland, att "göra skillnad" och jag är verkligen delad i två olika personer. En som tycker "Ingen kan göra allt men alla kan göra något" vilket i min värld betyder att minsta lilla spelar roll och gör skillnad. Den andra tycker att det inte spelar nån jävla roll vad fan vi gör, allt är bara buffel och båg i alla fall. Pengar styr allt och det spelar ingen roll om jag slänger mitt batteri i soporna, det hamnar ändå i naturen tillslut. Men det kanske är ok? Jag vet inte. Självklart slänger jag inte batterier i soporna, jag är alldeles för Svensk för det och även om jag inte vill det så blir jag oxå påverkad av all propaganda som finns där ute och det kan ju vara bra. Ibland...


Och så såg jag debatten mellan Gustav Fridolin och Jimmi Åkesson. Det va JÄTTEjoobbigt. Fan vilken irriterande jävla skit den där Jimmi är. Han har inget jävla politiskt vett överhuvudtaget och det vinner han på?? Fridolin fick inte säga klart en enda jävla mening utan att bli avbruten och det var så sjukt provocerande att titta på. Stackars P fick fan trumhinnorna sönderslitna... Det började med att jag slutet av Löfven och Reinfeldt. Lika jävla jobbigt det, men Löfven vet i alla fall vad han pratar om. Usch va jag hatälskar politik. Jag tänker rösta på F!. Jag bryr mig inte om folks irrationella svamlande om "bortkastade röster" and what not. The hart wants what the hart wants. Och om man vill ha någon form av jämlikhet i samhället och lite jävla rättvisa, då röstar man rött. Åtminstone sossarna, men helst vänstern eller ännu hellre F!. Tänk på mänskligheten för fan.


Och idag har jag skola, halvdag hoppas jag, för jag är sjukt omotiverad. Fick svar från min lärare oxå angående fotskon: "Tack Jenny för bilderna och superduper jobb i formgivningskursen!" Borde mena att jag ligger bra till betygsmässigt   


Nä dags att fixa det sista. Hej då.

Av blajblaj - 20 mars 2014 13:21

Har inte gjort något vettigt idag. Vaknade med värk i hela kroppen och ett humör som verkar vara extremt pms:igt. Fast jag fick ju glädjen av att få mens och ha mensvärkar igår, så det borde börja lugna ner sig tycker man.


Jag längtar efter sol och värme, det var inte alls tillräckligt med 4 dagar... Jag måste kolla lite bilder och så får ni njuta av några ännu icke visade pärlor:          


Nu vill jag verkligen inte titta ut genom fönstret:      Blä.


Har precis insett att jag inte har dom där soffkuddarna som jag lovade gruppen att bidra med till "fredagsmyset".. Men jag hittade 2 sovsäckar och ja, jag får väl ta med lite annat smått och gott.. Vi får se hur det går. Vi har ju hela nästa vecka på oss oxå. Hehe...


Just ja, lovade visst en bild på fotskon, hehe, dom flesta av er (8 st trogna läsare) har redan sett den eftersom ni har instagram, men ja.. Here goes:    Heheh, den blev rätt bra, är sjukt stolt.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards