blajblaj

Alla inlägg under mars 2014

Av blajblaj - 19 mars 2014 07:41

På termometern står det: 0,9-, det känns lagom ok, när minnet fortfarande har 18+ Jag vill ha sommar och mer värme och jag vill ha lagt i båten och jag vill ha fixat upp husvagnen. Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha mitt sista betalda sommarlov NU.


Oj nu glömde jag bort mig och började måla på min fotsko... Måste måla klart och sen fotografera den och så skicka till min lärare. Det var exakt vad alla andra fick göra, men dom fick oxå prata om sina i klassrummet... Heheh, ibland lönar det sig att vara "sjuk".


Installationsmomentet är i full gång och jag med min grupp har bestämt oss för att göra en koja med massa myspys och skålar med godis. Sen ska vi fixa ett par minuters film med massa härliga godisscener från filmer och reklamer, MEN... Inklippt lite här och var ska vi ha vidriga bilder från grisslakt. För att liksom visa på dubbelmoralen vad gäller det mesta i vårt samhälle. Vi kallar den "fredagsmys". Heheh.. Kommer nog bli bra. Och eftersom en i gruppen, Malin, ska åka på en minresa till Ryssland och blir borta from. idag tom. måndag så bestämde vi att vi andra inte gör så himlans mycket heller! Woohooo! Så jag har 2 dagar på mig att sprätta upp och sy ihop 3 stycken påslakan som vi har inhandlat på Emmaus i slussen. Tjoss!


Tänkte väl att jag borde skriva klart det där jävla paperet oxå meeeen.. Det e så trååååkigt. Huuu.


Nä dags att måla lager 2, lägger upp bild när jag är klar...   Fick till hudfärgen riktigt bra tror jag.



Av blajblaj - 18 mars 2014 07:45

Jag har ingen ork överhuvudtaget. Kom knappt upp igår och det var samma visa idag. Klockan ringer men det känns liksom inte värt att gå upp. Jag är lite trött på skolan och då kanske klassen... Fast, främst trött på mig själv. Jag vet inte. Det känns tungt just nu helt enkelt. Det kanske inte kan vara solsken jämt?


Vi har satt igång med sista etappen av 10 veckorskursen nu, Installation står på schemat. Jag fattar fortfarande inte skillnaden mellan installation och performance, men jag.. Vi får väl se. Om jag har förstått rätt så är performance med människor, det är liksom deltagarna som är viktiga, och med installation är det själva sakerna?? Asch, du hör ju själv. Humbug.


Nä nu fick jag visst bråttom. Igen. Blasch.

Av blajblaj - 17 mars 2014 08:47

Fy fan för att vakna till 1 dm snö och slask, och va konstigt det va att ha haft sol och 22 grader i förrgår! Sjukt trött oxå.. Skyller på jetlag. Hehe!

Av blajblaj - 16 mars 2014 13:28

Då var vårens resa avklarad och det är lite sorgligt att det gick så fort. Resan var helt fantastikst, resmålet likaså. Mycket pensionärer, mycket turister, mycket (god för mig, hur den var för damerna jag reste med är lite upp och ner) mat, mycket trevligt. Dessvärre mycket blåsigt också, men solen sken varje dag och det var ta mig fan supergött att vara på Teneriffa!


Bildbomb:                   Ja det va Teneriffa det... Ha´re!

Av blajblaj - 11 mars 2014 09:00

Nu är det inte långt kvar. Jag ska åka in till stan med 11.26 tåget och möta upp damerna på t-centralen. Deras tåg ska komma in 12.09 och det passar ypperligt. Ja ghinner förbi aåoteket och köpa bajspiller, upptäckte precis att jag inte har några kvar, heheh... Känns som en skön grej att ha med, för säkerhets skull som man säger..   


Funderar över hur mycket underhållning jag behöver? Ska jag ta med så jag kan teckna, måla, rita? Korsord kanske? Bok? Nä, jag är inte inne i nån läsperiod just nu så det är nog dumt. Men virkningen kanske? Hmmm? Datorn ska med av två anledningar: för det första kaaaaanske jag pallar att skriva paper på flyget, för det andra har jag en massa film, serier och spel, flygresan tar ju faktiskt 6 jävla timmar.


Nä nu måste jag äta nåt. Och så packa det sista, jag är sjukt överpackad redan men va fan, 4 dagar är LÅÅÅÅNG tid    heheeheh.

Av blajblaj - 10 mars 2014 19:05

Jag är helt sprittig i kroppen! Mot Teneriffa:    Imorrn alltså.. Wooohooo!

Av blajblaj - 10 mars 2014 08:28

Nu är det fan inte långt kvar. Det ska bli förjävla skönt. Sol, bad mums.


Och så skolan, ja... SKa åka in alldeles strax och försöka bli färdig. Det lär jag inte hinna men men, det ordnar sig. Det gör det alltid.


Är så förbannat seg idag, det händer liksom ingenting, jag försöker skynda mig, men allt går i slow motion, jag undrar och jag har fått en stroke eller nåt. Känns skitjobbigt. Men det går väl över det med. Heheheh..


Nä, nu måste jag fixa. Hej då

Av blajblaj - 8 mars 2014 09:16

Min laddare till datorn krånglar och det är ta mig fan sketastörigt! Det är glapp i själva kontakten man sätter i datorn och jag hatar när tekninska saker krånglar!! Hatar´t.


Igår blev det lite kroggång för mig och P. Och nu blire invecklat, P:s kompis Glenns flicksväns bror spelade på O´Connels i gamla stan och det var helt enkelt mycket trevligt. Irländsk musik på en irländsk pub. Och dessutom fick jag träffa sagda Glenn med flickvän och dom var så jäkla trevliga. Alla (utaom jag då) blev ganska blariga och snacket blev därefter, men det var nice. SuperNIce.


Idag vankas båtmässan med P, eftersom han har fått gratisbiljetter. Vi ska åka och sukta oss med superlyxiga yachter och önska att vi sket pengar. Heheheh...


Och imorgon ska jag träffa underbara Emmis!! Det va fan inte igår och det är ta mig fan på tiden! Egentligen skulle jag oxå klämt in N från gamla jobbet för en träff men jag tror inte jag pallar... Den enda tiden som finns är ju ikväll och då ville syster komma över och kolla på melodifestivalen. Jag har inte följt det överhuvudtaget, men vad gör man inte för att rädda sin syster från: samkväm med sin flickväns heterokompisar med barn som är på besök från Norrköping...   


Nu ska jag snart brutalväcka P, och så ska vi dra. Mums. HEj då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards