blajblaj

Alla inlägg under mars 2014

Av blajblaj - 7 mars 2014 07:29

Idag har jag massor att göra. Jag tror jag kommer va i skolan tills... Sent. Jag har dessvärre gjort misstaget att lyssna lite för mycket på min lärare: hon tyckte jag skulle låta min sulform torka ända tills nästa vecka, eftersom vi har 2 veckor på oss, och jag ba: aaa ok. Men jag har ju ingen tid, och igår var det flera som gjöt i halvtorkade gipsformar... Så idag ska jag gjuta min silikonsula, vänta 6 timmar på härdning (!?!), montera fast den på min fot, och sen gjuta en alginatform at foten med sula, och sen gjuta en hel fotsko. I typ... Acrystal? Ohh, worddropping. Hahhah, så jävla pretto, men det får fan va så! Hihihi. Fast jag kan lätt konstatera att skulptur inte är min form av konst. Det för för jävla lång tid.


Vad jag ska göra under dom där 6 timmarna är ett mysterium för mig, men jag BORDE skriva på mitt paper   Får se vad som händer...


Och jag tänker ta tåget som gör att jag e typ 5 över nio på skolan, det e ok för vihar ändå ingen lärare idag Heheh, egentligen spelar det ingen roll andra dagar heller, men jag blir fan GALEN på min klass, dom kommer fan sent i system, och det är jävligt störigt, om lärare har startat och så.. Asch. Skit samma.

Av blajblaj - 6 mars 2014 07:13

Jag har typ inte kommit nånvart i mitt skulpterande. Har en fotform och en sulform. Men allt är i gips så det tar väl till nästa vecka innan det är torrt och går att gjuta i.   


Jag är så jävla trött idag, hade skitsvårt att komma ur sängen och nu sitte rjag och får ingenting gjort. Det känns inte jättebra måste jag säga. Var så där konstgigt förkyld nu när jag vaknade oxå, skumt för det börjar kännas lite sjukt på kvällen och sen när man vaknar är man helt tjock i halsen och nyser och fanskap. Och sen går det typ över... Asch, inget att tänka ihjäl sig på men jäkligt störigt.

 Gaaaaaa bråttom




Av blajblaj - 5 mars 2014 07:17

Det är liksom redan onsdag. Och jag har inte hunnit någonting! Fan, jag börjar få ångest på riktigt, det är så jävla jobbigt att ha saker kvar att göra, och om nästa kurs är jättestressig så blir det svårt att hinna med. Nästa kurs kommer säkert dessutom att vara nåt jävla grupparbete... Och jag kommer hamna med Gustav.. Men, neh, jag ska inte tänka så, jag ska tänka: det ordnar sig. För det gör det... Alltid.


Inatt har jag legat och tänkt på hur jag ska göra min avgjutning. Jag har redan gjort ett försök som jag ska avtäcka idag, men, jag är ganska säker på att det går åt helvete. Så idag är min plan att bygga någon typ av kärl, och så gjuta en enkel gipsform, och sen gjuta klacken i nåt häftigt material. Typ tenn eller nåt... Fast det kommer inte gå, men det skiter jag i. Testa kan man ju alltid göra.


Sen ska jag gjuta av min fot. Jag hade tänkt göra en manssko med jättehög stilettklack, men jag kunde inte hitta nån sko som funkade så det får bli min fot med jättehög stilettklack istället. Det får duga.   


NÄ dags att sminka mig, och sen dra? Hmm, tror jag ska ta ett senare tåg idag, bara för att jag kan. Det är oftast så mycket folk på snabbtåget så det kan va skönt att slippa trängas...


Hej då



Av blajblaj - 4 mars 2014 08:25

Svårt att komma på ideér nu. Jag måste prata med min lärare men jag tror ( och jag hoppas att det är möjligt ) att jag ska göra en manssko med riktigt hög stilettklack. Eller en kvinnofot med samma klack?? Fan, jag kan inte bestämma mig. Får vänta tills jag har snackat med läraren... Börjar 13.00 idag.


Och snart kommer mina grejer från skapamer.se vilket inte kunde ske lägligare, med tanke på att jag inne på mitt sita akvarellpapper. Mums. Och så har jag köpt ny färg också. Mums. 


Nä nu ska jag göra nytta. Hej då.

Av blajblaj - 3 mars 2014 15:09

blev det visst idag. Inte för att det gör så stor skillnad, antingen är man hemma kl 14.00 eller kl 16-17.. Känns som det kvittar egentligen. Men, hur som helst, nu har vi startat delmoment 5 kan man säga. Och nu börjar det fan bli kul på riktigt: Formtagning och gjutning. (Är lite bummed out att jag ska åka iväg, borde ha valt en bättre vecka men va fan.. Det ordnar sig   Det verkar vara rätt mycket dötid i den här delen och den kan man ju tvinga sig till att faktiskt göra nåt nyttigt av! Och jag är cepetaggad på Tenerifffa så....)


Vi började med att få lite genomgång i olika metoder på formtagning, och så gjorde vi ett litet experiment och sen fick vi gå. Till imorngon ska vi ha valt ut vad vi vill gjuta av och ha en idé att bygga på. Jag tror jag ska göra en fot med klack. En morphning av stilettsko och fot, typ.. Hehhe, vi får se om det går. Fast jag fick en rolig idé om att göra en manssko med stilettklack, det kanske är roligare? Hmm, får se.


Fun facts angående min clairvoyance: Kommer upp i lunchrummet, småpratar med Diana, smiter på toa, tänker:" 500 spnn på att Gustav kommer göra ett vapen..." Går tillbaka till lunchrummet, Diana säger: såg du vad Gustav ska göra???... Jag: näää? Diana sätter ihop två fingar, pekar på mig och säger poff. Hahha, han ska göra ett vapen. Så vill du veta din framtid? Kom till mig.


Plugga? Göra klart inför imorrn?? Nä, måla? Jaaa. Hej då



Av blajblaj - 1 mars 2014 11:10

Igår var vi och såg Vinnie Paz på Debaser. Det va riktigt grymt. Självklart glömde jag telefonen hemma, så det finns ite några bildbevis dessvärre. Jag försökte få P att ta några bilder men han har fått sågspån inne i linsen så det blev bara sudd. Heheh, så kan det gå. Maten va helt ok, men vi gjorde misstaget att äta några mackor bara timmar före, så vi orkade knappt äta nånting. Men det var inga jättesummor: 2 förrätter, 2 huvudrätter, 1 ramlösa och 2 staropramen = 527 kr. Så det gjorde inte så mycket. Hade varit värre om det varit svindyrt, känns det som... I-Landsproblem, va?


Undrar om jag ska ta en tur ut på landet och titta den, antagaligen, jättefuktskadade husvagnen jag har där. Är sjukt rädd att de tkommer forsa ut vatten när jag öppnar dörren, men det kan vara en fantasibild skapad av Hollywood.


Men, vi får se, är ganska "bakis" från gårdagen så det kanske bara blir häng i soffan? 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards