blajblaj

Alla inlägg den 9 september 2014

Av blajblaj - 9 september 2014 07:27

Ja i lördags drog vi iväg, tidigt som fan. Nånstans runt strängnäs körde jag fel, störigt som fan men jag skyller på den extrema dimma som var. Detta medföljde ca en timme på fördvägen men, ja tillslut kom vi fram i alla fall. Vi mötte upp hela tjocka släkten och åkte ut till fäboden. Mitt hjärta hoppade minst fyra extra slag och jag bara kände hur gärna jag ville ha stugan. MEN... Sen kom verkligeheten ifatt mig. Jag skulle ju fått höja budet, minst 165 000, och det fanns inte vatten. Och inte el. Såklart går det att ordna, meeeen... Jag har ju sett andra söta små stugor som HAR båda delarna, för samma låga utgångspris. Så det var helt enkelt inte mitt hus.


Sen hade vi en extremt trevlig eftermiddag och kväll ute hos min faster och kusiner.. Hotellet vi bodde på var helt ok, sov lite muppigt men ja, så kan det ju va ibland. Hotellfrullen va awesome och vi drog ut till fäboden ytterligare en gång bara för att få känna av... Liksom tänka till ordentligt. Jag var ju för sig inte alls säker på att dra mig ur, det kom först när jag kom hem. Men ja.. Sen drog vi till borlänge och dollarstore! Mycket trevligt. Sen stannade vi till och käkade på en vägkrog som vi har åkt förbi typ tusen gånger men aldrig stannat på.. Vi tog varsinn köttbullemacka och kaffe och satt på nån sorts veranda och hade det trevligt. När vi kom till södertälje hade jag fått huvudvärk och väl hemma var jag tvungen att börja plugga direkt så huvudvärken satt i. Vi käkade en sen middag, sallad från pizzerian och typ en halvtimme efter det började min mage göra uppror. Fick erövra toaletten och där satt jag ganska non stop till sex- sju på morgonen efter. Frossa, feber, magkramper och äckel. Mmmm... Det var jävligt synd om mig. Fick väl sova nån timme mellan toalettbesöken, men ja på morgonen var jag helt jävla slut så det blev ingen skola för mig igår. Satte på några slötittarfilmer och sov på soffan hela dagen. Får se hur det går med uppgiften jag har just nu, i fotografi... Har ju en lärare som inte är så förtjust i mig och ja.. Äsch det läser sig!   Hade inte så mycket val... Jag är inte helt ok nu heller men jag har första lektionen i grafikverkstaden idag och den känns så jäkla viktig... Men ja, vafan.. Det löser sig det med. Är man sjuk så är man. Som tur är börjar jag klockan ett så jag har ju tid att försöka friskna till. Tyckte jag var så duktig på att dricka igår men tydligen inte, för idag har jag sån bakishuvudvärk, så jag är väl uttorkad antagligen. Ska hetsa i mig några berocca och hoppas på det bästa...


Har fått båda mina paket också, skrivargrejer (och en kaffemaskin!?) och kurslitteratur. Måste ner till ica och hämta ut dom. Men dom öppnar inte förrän nio så det blir till att vänta. SKa göra klart fotogrejen sålänge.. Bläk.


Nä ok, nuff skrivet. Ajö


 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards