blajblaj

Alla inlägg den 21 september 2014

Av blajblaj - 21 september 2014 15:09

Har försökt viga denna dagen åt plugg men det har gått så där. Jag kan liksom inte koncentrera mig och aööt är tråkigt. Ja alltså inte allt annan än plugg, allt annat är SKITKUL. Men det var ju just det jag inte skulle göra. Det andra alltså. HRMF.


Igår hade vi städdag ute på landet, det gick över förväntan och var ganska trevligt, vi målade ett hus och inte så mycket mer, dessutom resulterade det i att jag tog på mig styrelseuppdrag i föreningen, men.. Ja, det får vara så. Jag har ju tänkt aktivera mig och nu har jag plötsligt fått tre uppdrag slängda i knät, då är det väl bara att tacka och ta emot och göra´t. Sen på kvällen tog vi snabbmatsmiddag hemma hos syster och det va riktigt bra. Mamma behöver säga upp sig (hon har den där sköna magsårskänslan VARJE dag innan hon ska till jobbet, du vet?!) men pappa säger nej och då har hon helt plötsligt ingen egen vilja utan bara härdar ut. Dessutom har hon kvar lite depression i vågor (efter två omgångar cancer, där håret vägrat växa ut efter sista omgången och en ganska stor viktökning) och det gör ju ingen särskillt motiverad att ta itu med saker och ting. Så nu försöker jag och syster peppa att hon ska säga upp sig och vara arbetslös ett tag, och få lite mer energi och så. VI får se hur det går. Det är kanske bättre att peppa pappa så han får henne att göra det. Hmm..


Imorgon har jag en lektion och sen är jag ledig till onsdag. Jag MÅSTE plugga stenhårt dessa två dagar och skriva tre olika uppsatser/uppgifter. Det kommer gå bra, men det kommer bli stressigt.


NU ska jag göra.. Nåt annat. Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards