blajblaj

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av blajblaj - 16 februari 2012 23:11

Varför är hårdrockskillar ( överlag... Och dom har säkert andra jättefina kvaliteter!! ) ganska oattraktiva, för att inte säga, fula, när hårdrockstjejer oftast är så grymt snygga? Va? Jag fattar inte. Men jag har nåt emot killar i långt hår. Eller jag har nog egentligen nåt emot långt hår rakt av. Hår e lite äckligt faktiskt...     


Idag var en bra dag, detta trots att jag har jobbat långpanna, 8.30-21.30, OCH fick stå ut med gaaaanska vidriga AIK:are som hotade mig till livet på väg hem. Dom e fan inte kloka. Men vad kan man förvänta sig av en klubb som inte ens har nåt namn... Allmänna Idrotts Klubben liksom?!? Blah... Jag citerar min kära syster: sånt där jävla Solna smuts. HAHAHA Ok, det kanske är nån himlans AIK:are som läser, så jag... Kanske inte borde... Eller typ... Äh, cykla och vält, på en pappershög och få en massa, massa små papercuts. DET önskar jag er. HA HA!  


Åh... Imorrn åker jag till Karlstad, ska bli SÅ kul! Jag hoppas vi får se lite mer polisaktion, fast att dom inte håller sig i garaget denna gång. Och kanske skjuter nån i foten?? Det vore fint.


Jag borde gå o lägga mig. Fast jag har inte packat än.. Äh, jag hinner imorrn. Go´natt. 



Av blajblaj - 16 februari 2012 06:27

Åh vilken skön natt. Jag har sovit som en gud. Tack! Och från och med nu, tänker jag skita i alla på jobbet. Jag tänker ha KUL, och jag tänker INTE TA ÅT MIG. För det e fan det som e problemet. Jag tar åt mig, och överanalyserar och är kanske lite paranoid. MEN, till kommer ju oxå alla andras reaktioner! Dom verkar ju tro att problemet är större än vad det är. SÅ! Om jag bara slutar ta åt mig... Av allt, så kommer det bli bra. Och så ska jag spara pengar, och så ska jag plugga matte och lite andra grejer och så ska jag söka in till lärarhögskolan och så ska jag säga upp mig. Ok, det blir bra. Ja just det och så ska jag börja hålla käften. INTE prata personligt med snärtan. Inte snacka skit om Kufen. Det är nog nu. Och inte låta henne, eller honom, få mig ur balans.  


FAKE IT ´TIL YOU MAKE IT


Nu ere torsdag, och idag ska bli en bra dag!! Imorrn e det fredag och ajg ska åka till Karlstad! WooopWoooop

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards