blajblaj

Alla inlägg den 24 februari 2012

Av blajblaj - 24 februari 2012 22:35

Ok, ett litet inlägg. Kvällen var helt ok, mest tack vare fina systeryster som orkade kämpa sig in till stada, och den fantastiska promenaden genom ett Stockholm i förvår! Kvällen innehöll några lite konstiga... Ja, vad ska man kalla det? Situationer? Stunder?? Samtals... Inte vet jag. Men over all mycket trevligt. Fick ju träffa Aralen oxå! Mycket TREVLIGT!  


Och jag fick lite feedback från syster som hade kännt av Snärtan! DET var intressant. Det hon mest sa var att: Hon är en sån person som jag alltid hamnar med, på typ konferenser etc, ställen där man inte känner folk så väl. För jag tycker så synd om dom! Hon är en sån person som är så fruktansvärt osäker och som hela tiden känner av alla andra... Typ. Nåt sånt sa syster i alla fall. Och det va ju lite coolt. Eller? Ja, jo.. Men det hjälper inte mig så mycket. Jag vet fortfarande inte hur jag ska ta människan... Men jag vet detta: Jag måste sluta bry om folk. Om vad folk tänker om mig. Om vad tycker om allt. Ja gmåste sluta ta allt personligt. Och bara skita i. Mmm. Det MÅSTE jag. Ta mig fan. Så det får bli det jag jobbar på mest framöver.  


Jag har oxå hört att det ska bli fantastiskt väder i helgen. Det betyder skogen tror jag!    


Go´natt



Av blajblaj - 24 februari 2012 08:06

Det är fredag. Så jävla skönt. Jag vill vara ledig. LEDIG I TELLS YOU. Men va fan, lönefredag får väl duga så länge. Förresten har jag fått ledigt för Barca. Mmmmm shit va jag längtar.


Idag ska snärtan "lära upp mig i repan"... Mmmm. Det blir skoj. Fan, jag är en sån jävla mupp. Usch. Jag måste hitta nytt jobb. MÅSTE.


Och jag vägrar. Jag vägrar. Det komme rinte ett ljud över mina läppar. Jag är bättre än så.   


  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards