blajblaj

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av blajblaj - 19 mars 2012 07:04

Söndagen bjöd på en hel del fix och trix. Jag åkte och lämnade bilen, och då var det ju inte mer än rätt att jag shoppade lite...   Det blev några böcker och lite skönhetsprylar..  Jag byggde bokhylla, UTAN problem... Jag diskade upp all den där jävla disken jag har samlat på mig under förra veckan och jag damsög. Det var liksom dags, hehehhehe! Jag hade tvättstugan och bytte sängkläder, och  jag lagade jättegod mat. Kassler på en bädd av vitkål toppad med göttig ost och broccoli- & morotsmos. Sketagott kan jag säga.   Jag hade tänkt rensa i garderoberna meeeeen. Nä, en annan gång.


Jag har upptäckt en vidrig sak: Min älskade syster fyller år på samm dag som kufen! Och det jobbiga med det är att det står på schemat, och jag såg det, men jag reagerade inte... Vilket innebär att det kommer bli som om jag bara hittar på för att slippa bry mig om kufens dag. Hahahah Ja jag vet att jag överreagerar. Men så får det va ibland.  


Vaknade 45 min för tidigt idag oxå, så jävla skönt, så nu har jag hunnit diska och dricka kaffe och ha det rätt så mysigt, och nyss ringde klockan! Det e nice.


Mitt pass e redan klart så jag ska hämta det imorgon tänkte jag.. Det lär ju ta sin lilla tid! Fast det går väl fortare än när jag skulle göra ordna det. Hmm, vi får se.. Och på torsdag börjar matten. Jag har inte fixat bok än, men jag tänker att det ordnar sig efter första lektionen. Usch, hoppas dom här 6 veckorna går fort. Jag HATAR matte. Men men, inte värt att måla fan på väggen! Eller hur?


Fy fan så jag längtar till sommaren nu. Fan. Och Danmark. Och hoppas hoppas jag får all semester jag vill ha. HOPPAS! NU e jag aspeppad på Kroatien, bara för att det kanske inte går. Innan tänkte jag inte ens på det! Höhöhöh


  

Ok dags att sätta på sig ansiktet. Over n´out


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards