blajblaj

Alla inlägg den 20 mars 2012

Av blajblaj - 20 mars 2012 21:37

Vissa dagar är bara helt jävla kaosiga. Det var den här dagen. Men jag tänker inte grotta ner mig i det, för den är över.


Och den slutade CEPEbra. Jag kom iväg från jobbet i tid för det första!   Och jag hade ett missat samtal från bästa Emmis, så jag ringer upp och VOILÁ, en pizzadejt är kirrad. Skyndade mig iväg till polisen för att hämta passet, som visserligen verkar tro att jag ser ut som en padda, men i övrigt var väldigt bra. Mötte upp Emma där och en lång snackpromenad senare kommer vi in på panduro där jag köper tygfärg! Yey. Jessicas presenter är nu klara och inslagna... Synd bara att det jag beställde inte hann komma.. Men men, det får vi ta senare.. Efter pizza på Soft kök & bar ( skabbigt, men skabbigt på ett helt ok sätt ) kom jag hem och pysslade lite med presenterna. Nu har jag precis fått mig senaste avsnittet av family guy, tack, och tänkte faktiskt krypa till sängs. Jag har ju inte sovit sen 2 i natt så det borde va dags.


Ok, snurrigt inlägg. Skit samma. Go´natt  

Av blajblaj - 20 mars 2012 04:50

Jag vaknade klockan 2 och kunde för allt i världen inte somna om. Jag blir så JÄVLA irriterad när det sker. Och det är uteslutande jobbets fel. Jag låg och tänkte på hur jävla cepemycket jag har att göra nu på morgen OCH förbannade det faktum att jag utåt sett är en sån jävla tidsoptimist. När Kufen öppnade igår fick han hjälp av 2 personer, för att han gormar och klagar jämt. Jag tänkte inte riktigt på det för jag orkar inte stressa 2 dagar i förväg, så jag får inte hjälp av nån. Usch. Men det är ju lite mitt eget fel. Fast Snärtan sa att hon kunde va inne till 7... Hmmm. Skit samma JAG HINNER! SLUTA STRESSA.   


Fick jobba över igår. Mycket otrevligt. Så otrevligt att jag inte ens tänker bemöda mig attt skriva om det. Jag tänker ta mig fan inte skriva om alla elakheter kufen gjorde heller. Orka. 


Idag ska jag hämta mitt pass, och sen måste jag hem och fixa klart systerns presenter!! WooopWoooop!! Måste nog inhadla något åt det oxå. Hmmmm... Nåväl det ordnar sig. Jag slutar ju TIDIGT idag.  


Ok. Jag hinner. Mitt motto för dagen. JAG HINNER 


  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards