blajblaj

Alla inlägg under november 2014

Av blajblaj - 21 november 2014 07:18

Borde nog inte ens påbörja att skriva här, för det kommer säkert gå snett, och så kommer det ta tid, och jag kommer glömma. Som vanligt. Heheh...


Fittdoktorn gick bra, om man kan kalla diagnosen bakteriell vaginos bra? Det stinker i muttan och jag har fått en gel som jag ska spruta in med nåt jäkla munstycke? Ja, det gick nästan helt utan problem igårkväll, så jag antar att det kommer gå bättre ikväll. Heheh. Men jäklar vilken bra doktor jag fick, hela proceduren, undersökning, provtagning och ultraljud tog mindre än 10 min. Hann knappt märka att hon var där typ. Det var första gången jag var med om att en gynekolog tog ultraljud som typ standard, och tyvärr fick jag dåliga nyhter. Jag har tydligen en extremt fin livmoder som inget hellre vill än att bära en massa barn. Jag hade typ jättemånga skitfina ägg?? Kanske skulle sälja nåra? Heheheheh...  Fy fan va skumt att man har ägg där inne egentligen... Undrar om jag ska snöa in på livmodern? Börja teckna den, och liksom, verkligen lära mig allt? Hahhaha... Nä. Orka. Fast jag visste nog att det var så, att den va bra liksom.. Har ju vetat typ dagen efter, att jag varit preggo, och det tror jag inte ens nån läkare skulle gå med på. Men det har jag vetat! Så jag gick hem och berättade nyheten för P och han blev livrädd! HHahahahah! skulle vi vilja ha barn hade vi nog kunnat ha en unge ute om 9 månader. Huuu.. Hemska tanke.


Men det här innebär att jag inte riktigt pallar att åka med systern och fru till Linneberget. Känner inte att jag pallar en helg utan toa, när jag måste hålla på och mecka så här. Så jag stannar hemma och fortsätter mitt städande istället. Julen ska ju fram och jag har så sjuuukt mycket prylar, funtar på loppis... Hmmm... Måste verkligen rensa. Och jag är trött på att knappt komma ut eller in, ordet samlare börjar kännas rimligt.


Nä nu måste jag såklart skynda mig. Hej då.

Av blajblaj - 20 november 2014 08:21

Jag fick nästan allt på listan gjort och dessutom hann jag läsa lite mer kurslitteratur än jag hade tänkt mig. Idag däremot har börjat med att systern inte hade tid att prata med mig nu på morgonen. Det ställer ju alltid till mina rutiner, men ja... Jag överlever. Dessvärre spillde jag direkt efter den nyheten ut hela kaffekoppen på skrivbordet och 80 % rann ut under datorn. Som tur var står den på en sån där fläktgrejsamojs så ingen fara på taket. Hade lite tur också för varken min lånebok, eller ala min aanteckningsblock blev blöta. Bara lite småpapper mer diverse privata anteckningar. Heheh, ja alltså INTE skolanteckningar.


I förrgår hittade jag en bärgarfirma som hämtar bilar gratis. Jag skrev ett mail till dom i hopp om att dom tar även  husvagnar... Efter ca. en halvtimme ringer telefonen och det är bärgarn (från och med nu kommer jag kalla den här killen för detta så lika bra du vänjer dig.) Min diagnos klarar ju inte riktigt såna spontana samtal, jag måste vara mycket mer förberedd om jag ska prata business. Kan tillägga att det här samtalet kom vid halv åtta på kvällen. Jag tänkte: jag ringer upp honom imorrn eftersom jag ändå är ledig. Tio minuter senare ringer han igen men jag gör om proceduren och tänker, det va fan va han va på. Igår morse berättar jag för syster under det dagliga samtalet att han hade ringt och att jag ska ringa upp, tro du inte han ringer då!? Helt galet vilken frenesi. Så efter attt jag och syster lagt på ringde jag upp. Och det var en pratare. Jag tror vi pratade i en timme, och han hade OXÅ haft vagn ute på samma camping och fan och hans moster.Han frågade en massa om vagnen och vad jag behövde för ny vagn och det verkadr ligga snäll gubbfixar-vänlighet bakom. Tillslut kände jag ändå att det var dags att lägga på och fick väl igenom det tillslut. P kom hem vid halv fem och jag har precis hunnit berätta om gubben... När han RINGER IGEN. Vafan? Ok, är vi typ besties nu? Jag svarade inte. Han ringde en gång till. Jag svarade inte. P hånade mig med: Det kanske är nåt viktigt. Ha... Ha.... Ha...... Seriöst, låter det inte liiite hetsigt? Eller är det bara jag som är paranoid? Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här, men.. Ja, det ordnar sig nog. Just ja, kontentan av det första samtalet var hur som helst att han INTE tog husvagnar men jag fick ett par nummer som jag kunde testa... Heheh.. Snäll, men weird. Underligt. Ja, ja, to be continued, skulle jag tro.


Idag har jag äntligen fixat tid hos fittdoktorn. Något jag borde gjort för länge sen men, nu är det dags. Fick som tur va en återbudstid idag, och det va verkligen tur, för dom har typ 3-4 veckors väntetid!?!? Galna tider. Har ju inte längre någon specifik jag går till så jag vill verkligen testa dessa också eftersom det ligger nära hemma. Dessvärre missar jag en föreläsning, men det skiter jag i. Ska in till skolan efteråt och göra klart grupparbetet. Som blir helt ok. Faktiskt. Skönt när det är över dock, vilket är imorrn! Woohooo... 


Nu ska jag fixa mig det sista och så läsa lite. Ha det bäst. Hej då.   

Av blajblaj - 18 november 2014 07:25

Igår hände en jäkla massa saker efter skolan:


1. Handlade

2. Hjälpte mormor (som dessvärre slutade med pruttamera + mormor = ovänner men det kommer nog gå över idag)

3. Hem och laga mat

4. Syster med fru kom över och käkade för att

5. Pappa och mamma kom över för att pappa behövde en klippning inför en mässa i Göteborg


Hmm, när man spaltar upp det så här låter det inte så mycket... Hahahah, men ja betänk att jag va i fiskis kanske vid halv fem... Och handlingen tog säkert 45 min och mormor tog oxå 45 min och laga mat tar sin tid.. Och ja, du hör. Herregud jag är sååååå upptagen. Hahhaah.. Nä. 


Det verkar hända saker med jäkla G i klassen. Fick höra lite skväller om att han tänkt dra till USA i december och försöka sig på lyckan i the land of opportunities. Hahaha, han är ju sä jälva missförstådd här i tråkiga Sverige så... Han tycker på allvar så alltså. Hur som, bra för oss som slipper psykot. Dessutom är det några i klassen som har pratat med vår prefekt (högsta chefen för vår avdelning) om honom och det såg ut som om dom pratade igår?!?! Allt sånt här är ju så jäkla hemligt och jag DÖR av nyfikenhet, men.. Ja, det kommer nog ut snart.

 

NU ska jag göra mig iordning, sen skola. Hej då.

 

 

Av blajblaj - 13 november 2014 07:48

Idag har tiden bara sprungit iväg. Jag är såååå sen. Men va fan, lite spänning i vardagen behöver väl alla?


Hej då.

Av blajblaj - 12 november 2014 09:07

Har sjuuukt mycket att göra:


1. Gå till mormor och hämta grejer för handling

2. Åka till Sickla och hämta kurslitteratur på bibblan

3. Handla åt mormor på väg hem

4. Gör klart "grej" till workshoppen

5. Läsa kurslitteratur

6. Diska och möjligtvis städa lite i köket eftersom det har transformerats till verkstad, för "grejens" skull

7. Måla naglarna (borde kanske varit först eftersom den är viktigast.


Har inte hunnit äta frukost men vafan, det hinns väl till lunch. OCh så Harry Potter sen da? När ska jag hinna med det? Blach. Nu måste jag klä på mig och dra. Hej då.

Av blajblaj - 11 november 2014 20:19

Satt precis och kollade igenom alla cula bloggar jag följer, och inser: Jag har inte bloggat idag? Heheheh. Har egentligen ingenting att skriva om, så det är kanske onödigt, men, ja... SÅ är det ibland.


Kursen är ok. Inte mer, inte mindre. Ok.


Nu ska jag slänga in mig i duschen och sen blire tv. Ajöss

Av blajblaj - 10 november 2014 07:35

Helgen spenderades på min syster och hennes frus landställe i småland! Paradiset ligger lite utanför ett samhälle som heter Mariannelund, typ 4-5 mil från vimmerby. Huset är ta mig fan magiskt. De förra ägarna va danskar och dom har verkligen fixat stället otroligt. Dessutom fick damerna köpa lösöre för 20 000 bagis, och det visade sig vara: Stor soffgrupp a´la handgjord dansk design, stor plattv modell lagom, gediget matbord med plats för typ 10 pers inkl. stolar. 6 st sängar inkl duntäcken och kuddar, en gräsklippare och 2 trimmers! Alltså, jag kan fortsätta men jag orkar inte.. Vill bara liksom poängtera vilket jävla kap dom har gjort. Det finns en stor lada och ett stort uthus, förutom huset då alltså... Hahaha, ser fram emot en massa kommande besök, och i sommar lär det ju vara cepehärligt att va där. Mums. 


I fredags var som sagt redovisning med filmvisning på storduk. Det gick skitbra, och nu är välrdens roligaste kurs slut, Jag är lite deprimerad över det, för den kurs vi har nu kommer vara tråkigare. Nä jag vet, jag borde inte ta ut nåt i förskott.. Meeen... Hur som helst börjar jag 10 idag, jävligt skönt, för jag är jättetrött. Igårkväll gick vi och la oss klockan 21 och det var skitsvårt att gå upp i alla fall. Men, mörkret kommer ju, och med det, tröttheten.


Nu ska jag lä på  mig och sen göra gröt. Ajöss 

Av blajblaj - 7 november 2014 07:34

Och idaghar vi redovisning av filmer i skolan, och sen bär det av till Linneberget med systeryster. Har överpackat mig som vanligt, och det är extra jobbifgt den här gången eftersom jag måste ta med mig grejerna till skolan och åka direkt därifrån. Men det gör inget, lite packåsna kan man vara ibland.


Vår film blev dretbra. Vi skulle göra reality - tv och jag tycker vi lyckades så jävla snyggt. Ska som sagt försöka få ut filmerna här på bloggen men det är lite meckigt... Vi verkar dessutom ha sparat den senaste filmen på nåt knasigt sätt så den är jag lite oroad över.. Men det löser sig nog. Jag tror jag kommer få VG i den här kursen. Mums, precis vad jag behöver efter Tinahelvetet. Fast man ska nog inte ta ut nåt i förskott... Det e dumt. G is good enough.


Fan va fort bläcket tar slut i skrivaren, det e så jävla dyrt också... Kan ju skriva ut i skolan, men det kostar ju också, visserligen bara nån krona / utskrift, men ändå. Hrmf....


Nä nu måstejag skynda mig, som vanligt. Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards