blajblaj

Alla inlägg under november 2014

Av blajblaj - 6 november 2014 07:34

Fast jag insåg precis att jag kan ta ett senare tåg. Mums. Kommer komma lite försent men det gör inget. Jag har hunnit (så gott som) skriva klart uppsatsen nu på morgonen, och idag ska vi ses i gruppen och redigera filmen. Det är liksom hela dagens schema, och jag kan ju stanna sent ikväll om det behövs. Fast jag har ju massor att göra... Till helgen ska vi ju till syssters nya sommarstuga nere i småland, och då måste jag ha mina stövlar med mig, som är UTE PÅ LANDET. P behövde oxå ut på landet för att kolla till båten så jag hoppas vi kan ta en tur ikväll... Men då kan jag ju inte stanna sent.. Hrmf, fast det kommer nog gå bra, vi har ju hela dagen på oss.


Snart Danmark oxå. Mums. Är så jävla fattig, så jag borde ju inte, men vafan... Det får bli så. Måste fan få leva lite också.


Och fan va det regnar, det lär ju vara en sjö i husvagnen, måste ut på landet av den anledningen oxå! Hrmf, borde köpa ny vagn nu, och inte vänta till vårens överpriser... Ack ack ack, många tankar nu... 


Hej då

Av blajblaj - 5 november 2014 08:26

Hemma heeeela dagen. Så jävla skönt. Ska skriva två sidor som ska lämnas in på fredag och så läsa en pdf (på engelska, så lite jobbigt, faktiskt) men annars... Ingenting. Mums.


Har såklart en att göra lista men hur långt jag hinner på den har jag ingen aning om, och tänker inte stressa med heller. Har tvättstugan fram till tio, och det är nog det enda husliga jag tänker göra idag, sen blir det nog soffan, med lite stickning och.... Jajamensan, Harry Potter. Kan inte gå en ledig dag utan det.  


Vi är inne på sista veckan av den här kursen, och jag kan faktiskt säga att det är min absoluta favoritkurs hitills! Det har varit och är fortfarande sjukt kul. OCh när det är kul är det fan inte jobbigt. Mmmm.. Hoppas nästa kurs blir ok. VI kommer ha Pia, helt ok lärare, men... Ja, inte jättekul. Får försöka ha dena kurs i minnet framöver.


Nä usch har ordtorka tror jag.. Hej då

Av blajblaj - 4 november 2014 07:21

Huuu, jag är alltid så trött och så grining på tisdagar, eller det kanske inte är snat men vafan ska man ha mens för? Det gör ont. Och det är äckligt, och jag försöker tycka det är kvinnligt, och naturligt och fanskap men det tar inte bort att det är blod. OCh en hel del annat som jag är för outbildad för att förstå. Jag vill att det ska bli jul NU. Och jag vill ha JULLOV, men eftersom jag går på en jävla högskola så har VI INGA LOV. Vi kommer ha en kurs över jul och det kommer vara apmycket att läsa under dom där "lediga" dagarna. Bläk. Bläk, blääääk.


Fast det finns såklart positiva saker oxå: Jag håller på att vänja mig vid kaffemaskinen och det känns rätt gött och fixa koppvis med kaffe... En kopp här, två koppar där liksom. Och smaken funkar.


Dessutom har vi påbörjat vår nya film, den kommernog bli riktigt rolig att spela in och som sagt är jag ju i bästa gruppen EVER så det kommer bli fanfaboluos. Titel: Real Hipsters of Hägersten. Hahahahahah, kommer bli awesome. Vi har ju fått tilldelat - plats, tema och genre. Hihih, vi fick reality-tv som genre! Mums. Lite läskigt att det måste vara tal, alltså konversation med. Heheh, och det är jag och Emma som ska vara med i filmen! Hahah, det är så jobbigt att höra sin egen röst! Och se sin kropp! Haahahah, ja ja, jag är jag och det är jag nöjd med. Orkar inte hetsa längre.


Hej då.



Av blajblaj - 3 november 2014 07:21

Känner mig konstigt nog utvilad, och fylld av energi. Trodde jag skulle vara helt slut, men så är icke fallet! Glatt som fan faktiskt. Det var riktigt kul att få hänga med kusinerna, och faktiskt hela familjen. Synd bara att mamma inte gillar att hänka, men vafan, man kan inte få allt. Dopet va trevligt, det är ju alltid lite underligt att vara i kyrkan för min del. Jag tror inte alls på religion, och när man ska liksom stå och läsa Fader vår och sjunga tryggare kan ingen vara, då liksom funkar deehöver inte. Men att lyssna på en hippiepräst som gjorde trollkonster och va lite showig funkar alldeles utmärkt. Dessutom älskar jag kyrkor, all konst, all sten, all marmor, tycker det är så skönt att bara vara i. Så det där med religion får man väl på köpet antar jag. Man behöver ju inte lyssna....  


Idag är det redovisning av vår första rörliga film, det kommer bli roligt tror jag. Sen ska vi sätta igång med nästa film. Eftersom jag har fått lite förhandsinfo från D så vet jag hur det kommer gå till och förhoppningsvis får vi några roliga genrer och tillbehör?!?!? Hihi, vår grupp är så grym så det kommer bli apbra vad vi än får.


Nu måste jag äta frulle, sen dra till skolan! Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards