blajblaj

Alla inlägg den 8 april 2015

Av blajblaj - 8 april 2015 08:52

Idag va jag snabb, har redan hunnit läsa en av de typ fyrahundramiljonersmiljarder texter jag ska läsa idag... Det känns bra och det känns som om jag hittat ett bra flow... Heheh... Flow. Men ja, det är ju så... Lyckades bli lite ovän med mormor igår också, hon ville att jag sklle avbryta nämnda flow och sticka ner och lämna in Keno åt henne, men jag sa nej. Hade det varit att hon behövde medicin eller mat, javisst, men när hon ska nära sitt spelmissbruk då ställer jag inte upp. Så det så. 


Lyckades ge mig själv ett blodigt sår på låret igår oxå, jävla skitskärp som fastnade i bordet när jag skulle resa mig, hehehe.. Men ja, ont gjorde det och nu har jag ett plåster mitt på låret. Mycket märkligt. 


Till helgen vankas 70-års kalas i Ed. P:s mamma fyller och vi är bjudna på en heldag. Det ska tydligen både bowlas och gås på restaurang... Jag är fortfarande lite i en lowpoint efter den senaste tidens känslostormar så jag känner mig extra ful, fet och dum. Detta gör såklart att det känns som "jag har ingeting att ta på mig" och "det spelar ingen roll vad jag gör jag är ändå fulast och fetast i världen"... Jag tycker ju inte så egentligen, men just... Just nu är självförtroendet på botten... Vi ska visst till Karlstad först på fredag och sova hos P:s syster med familj och sen vidare till Ed på lördag morgon. Sen tror jag vi sover i Ed och sen hem på söndag. Det blir en nätt liten tur och säkert supertrevligt. Undrar om P:s pappa med fru är bjudna? Nä, tror inte det... Men det hade vart trevligt att se dom igen. Men... VA FAN SKA JAG HA PÅ  MIG? Gah. Kanske, kanske, måste jag ta lite av mina sparpengar och shoppa nåt... Kanske... 


Nä nu ska jag iaf plugga vidare. Hej då. 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards