blajblaj

Alla inlägg den 16 april 2015

Av blajblaj - 16 april 2015 07:15

Idag ska vi hålla föreläsning. Jag är ganska nervös, men samtidigt lugn? Heheh, ja, det är väl så det är antar. Jag kommer nog ha dagar när jag är nervös som utbildad lärare också så det är bara att vänja sig.   


Hade en ganska bra dag igår. D va på utbildning så jag var ensam, och det kan va lite skönt ibland. Jag hade bara en dubbellektion och på den försökte jag bekanta mig med eleverna lite mer. Vi har träffat dem tidigare, jag har inte fattat tiktigt hur många klasser vår handledare har men det verkar vara i princip dessa elever. Och gymnasieskolan ska ju vara uppbyggd på kurser och inte år så det kan vara blandat 1/2/3:or i vissa klasser. Men hittills känner jag igen eleverna i de kurser vi varit i så det är nog någorlunda samma personer. 


SLutade 12 och då mötte jag upp systern som jobbade hemifrån, för lunch. Det va supernice, och vi planerade lite landetröjning och dyl.! Senare på kvällen kom P på det braiga att fråga campingen pm jag kan få ställa vagnen nånstans på området tills jag klurat ut vad jag ska göra med den... Och det passar ju utmärkt att fråga om det när jag ändå ska på årsmöte på lördag.


Dessvärre måste jag ha trampat snett eller nåt för min hälsena började ömma som fan. Det började litegrann på morgonen och sen bara eskalerade det. På kvällen kunde jag knappt gå och va tvungen att ta en ipren... Det har hänt en gång förut, på exakt samma sätt och jag är ganska säker på att det är mina vinterstövlar som är felet. Dom är väl lite felsydda (köpte dem billigt) och så räcker det med ett litet snedtramp så blir det lite... Ja men typ inflamerat... 


Hmm... D skulle ut och dricka vin igår med några av våra klasskamrater, och nu svarar hon inte på sms!? Hrmf, tänk om hon försover sig? Det skulle inte vara första gången, direkt. Bästa jag skriver ut hennes del också, det kansk eblir jag som gaffla hela timmen!!  Nä dags att göra det sista... 


Wish me luck, ajöss!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards