blajblaj

Alla inlägg den 10 april 2015

Av blajblaj - 10 april 2015 07:51

... men inget att säga? Känner mig konstigt nere, och ja, deprimerad. Tänker massa ledsna tankar och så direkt i anslutning till det tänker jag: men va fan! Du kan ju inte sitta och dra ner dig själv i mörkret! Det är inge kul där och det vet du. Och så tänker jag på saker jag haft och saker jag förlorat. Och så kommer tanken igen: Sluta, det som är borta är borta, och gläds åt det du har. Känner mig nästan schizofren av allt upp och ner tänk. Tycker livet är lite orättvist, men inser att jag är sjukt priviligerad. Jag pluggar på högskola, jag har ett hem, jag äter mat flera gånger om dagen. Jag vet att mörker kan komma inifrån och att det kanske inte alltid går att förklara men jag bara vill inte ha det så.


Har inte alls lust med det här kalaset som närmar sig med stormsteg. Det känns olustigt i magen, av många anledningar. Och nu har "de" tydligen bestämt att vi ska tillbaka till karlstad lördag kväll, för då kan vi ta 2 bilar istället för 3. Jag hade sett fram emot att bara  ha det lugnt och skönt lördagkväll, stanna i Ed med P:s mamma, utan en massa små och stora människor överallt. Det stör mig också att jag VET att det är lite: men Jenny dricker ju inte så hon kan ju köra. Och sen är det en person till som får "offra" sig. Och antagligen är det ena syrran för hon är MAMMA (ja alltså båda syrrorna är ju den personen, så det blir någon av dem). Och så komer heteronorm och bara göttar in sig. Mmmmmums. Nej men oj hoppsan jag kräktes precis i munnen... Förut skrämde det inte mig med såna här situationer, jag kunde verkligen uppskatta P:s familj men nu är det skitläskigt. Jag tänker att det är för att jag är extra känslig och nu när jag vet att P tydligen är lättpåverkad som få, (vad gäller den där JÄVLA BARNFRÅGAN) så känns det olustigt att det kommer vara så många barn i kring oss.


....SKa jag ha det så här? Hela tiden gå och vara rädd för att P helt plötsligt vill ha barn? Jag vet inte om jag orkar. Och jag vet inte om jag orkar vara trevlig och glad och fanskap. Skit samma. Jag har gått in i den rollen så många gånger trots att jag inte velat så det kommer nog automatiskt... Tyvärr.


Nu ska jag plugga. Förvånande va? Blörk. Hej då.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards