blajblaj

Alla inlägg den 13 april 2015

Av blajblaj - 13 april 2015 07:38

Helgen var såklart, JÄTTEHÄRLIG. Och jag är inte ironisk. Jag visste att det skulle bli bra, men jag har ju så lätt för att bygga upp en bild i huvvet och det är en bild som alltsomoftast inte stämmer! Jag måste jobba på det där alltså. Men det handlar om det sociala, och det är inga lätta grejer, inte ens för en som är "social"... 


Det blev några få barnincidenter men... Ja, jag kan ju inte göra nåt åt det där. Vill P ha barn så får han komma och prata med mig och så... Får vi "lösa" det då. Han har faktiskt lovat att göra just så, och då får jag lita på att han gör det.


Och nu till VFU... Jag är så sjukt nervös att jag inte riktigt kan sätta ord på det. Jag vill inte. Alltså, jag vill inte ha VFU. Jag vet att jag va skitpepp innan förra veckan, men efter en veckas läsning och akademiska tankar känner jag bara.. NEJ. Men, jag vet också att det kommer gå över så fort vi kommer igång. Det är bara den där jävla bilden jag har målat upp nu igen... Det kommer bli kul, det kommer bli kul, det kommer bli kul! Idag börjar vi 9.45 och som synd är så passar inte mina bussar alls, så jag får lov att bli nästan 45 min tidig. Men, men, bättre det än att komma försent. D skulle också komma tidiga så då kan vi käka frulle tillsammans, det blir mysigt. 


Eftersom vi inte har varit hemma så har jag såklart inte bajsat. PÅ HELA HELGEN. Har fått en sån jäkla resmage senaste åren alltså. Det tar tre-fyra dagar innan jag kan göra nummer två och då är jag stenhård. Tycker inte om att behöva sitta en timme på dass! Har inte tid med det heller. Men men... Det går nog över.


NU ska jag prata med syster i telefon. FÅr fortsätta detta senare. Hej då.  



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards