blajblaj

Alla inlägg den 15 april 2015

Av blajblaj - 15 april 2015 07:25

Idag är D på kurs med sitt sommarjobb så jag är ensam i skolan. VI har bara en lektion, som visserligen är en dubbel, men jag slutar till lunch. Mums. Börjar dock 9.00 och det stämme rinte alls med bussarna (som vanligt) och jag kommer få vara 30 min tidig. Men det e ok. 


Igår va vi på konstfack hela dagen, och kollade film och skrev det sista. Får hoppas vi blir "godkända" nu... Hehe. Nä men det va en bra dag och jag fick lite annat gjort också, som att hämta ut pengar från ett kvitto sen förra kursen, och få hem all "rekvisita" som vi hade då också, bland annat P:s ryggsäck. Han har nog saknat den tror jag! Hahah...


Efter skolan mötte jag upp P i nacka forum, och sen åkte vi ut på landet för att fixa lite med båten. Det gick käpprätt åt helvete så jag struntar i att skriva om det. Däremot lyssnade vi på P3 på vägen ut och då var det programmet innan tankesmedjan, vet inte vad det heter men det drivs av relativt unga personer, tror jag. Dom började helt plötsligt snacka om nyktra personer. De drog statistik som säger att niondeklassare dricker mindre och mindre och mellan här la dom in nån svensk rapplåt som går ungefär: "sluta va en sån jävla fitta bara för att du är nykterist..." Ni fattar typen av radioprogram jag menar va? Det ska vara kul. Det ska vara humoristiskt. Sen fortsätter dom prata om detta, den manliga programledaren hetsar upp sig som fan och blir liksom... "Roligt" arg på alla dessa jävlar som är nyktra... FÖr det värsta som finns... Är ju folk som håller sig nyktra MEN FORTSÄTTER GÅ UT PÅ KROGEN OCH HA KUL! Människor som alltså fortsätter sin livsstil men INTE DRICKER. Han rantade vidare med: Va gärna nykter men då får du vara tråkig. Annars snyltar du på alkoholismens... (minss inte hur han avslutade meningen, på insta skrev jag säregenskaper men det är nog fel, så jag skriver ingenting här) 


Är på riktigt jävligt kränkt. Känner mig sjukt förminskad och faktiskt utsatt. Jag har aldrig reagerat så här förut, och jag kanske överdriver, men.. Alltså. Nej. 


Nu måste jag springa till bussen. Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards