blajblaj

Alla inlägg under mars 2012

Av blajblaj - 23 mars 2012 21:15

Ja, rubriken säger ju allt. Jag är lite seg och trött , så jag drar den bara i korthet:


1) Fick dra hela lunchen ENSAM. Men jag är bäst så det gick bra...

2) Fick inofficiellt frågan om att ta tjänsten på det andra stället!  Det är rockader på gång, med "befodringar" etc, och då blir det en tjänst ledig. Mmmm. Vill ha. Tackade ja.

3) Fick jobba över en timme på grund av att vår VD ska ha fest och i och med detta har rövslickeriet hamnat på topp och INGEN har talat om för mig att det är ytterligare en fest i helgen. För en av våra coacher... Den liksom glömdes bort, så jag fick bära och konka och göra nödlösningar och fan och hans moster... Huuu. Men jag är bäst så det blev bra tillslut i alla fall.

4) Har äntligen köpt biljetterna till Kroatien.. Puh.


Ja det var väl det... Egentligen kan jag skriva massor om dagen, för det har varit ett jävla liv med tanke på de två festerna och skit. Men jag orkar fan inte. Hehehehhe Nu tar jag helg!


Imorrn blire IKEA igen, med systern. Och det blir ta mig fan apbra. Nu ska jag spela lite och sen... MMMMMMMM sova.


Go´natt

Av blajblaj - 22 mars 2012 22:17

Jag gillar inte matte. Kommer aldrig gilla matte. Men ok, vi får se hur det går. Det verkar egentligen bara vara att försöka få godkänt på nationella provet om 4-5 veckor. Yey. Men jag fick en kompis. YEY! Pippi for president


Jag e svintrött. Det kommer vara jobbiga dagar dessa med att ha morgonpass och sen matte på det. Var hemma nu vid 21.45 Det e lite sent. Eller väldigt sent faktiskt. Tur att jag har sovmorgon imorrn.


Jag går på matten för att få upp betygen så jag kan plugga. OK?! Det är bara så jävla svårt med motivationen.


Nu går jag o lägger mig.  

Av blajblaj - 22 mars 2012 05:27

Jag skyller på våren. Det finns liksom så  mycket annat att göra än att ila hem och sitta vid datorn. Så det får bli sporadiskt en tid...


Fy fan, man måste ställ aom klockan i helgen. Det är, i särklass, det vidrigaste som finns. Nej, jag ljuger, överdriver och hetsar i onödan. Men jag hatar det i alla fall. Jag blir helt förstörd i minst en vecka och kan inte tänka annat än: nu e klockan fem fast den var fyra igår.. Eller nu e klockan tio.. Uäk. Och så tappar man ju en timme dom första dagarna, eftersom man är FUCKED UP. Usch jag gillar´t inte alls.


Men idag börjar Matte B. Jag är lite nervös, helt utan anledning. Men, ja, matte gör så med mig. Hehhehehe


Och jag har fixat 6 veckors semester. Mmmmm, jag älskar´t! Kroatien here i come.


Ok, jag snoozade på morgonen så nu har jag bråttom! Huuuuu  

Av blajblaj - 21 mars 2012 06:55

Nej idag är cepebra dag. Systerbyster fyller år! Jag vaknade av mig själv en timme för tidigt. Men jag gillar´t. Har hunnit duscha, dricka blåbärssoppa och halvt klä på mig. Och det är fortfarande 15 min till klockan ringer! Jag e nöjd. Inget ska få ner mitt humör idag. Ikväll blir det finmiddag på Patten med syster, systers fru, Aralen och LillBernie. Mmmmm Det kommer bli AWSOME. Enda solket är att jag inte hunnit få alla systerns presenter.. Hrmf! Men det är mitt eget fel, jag va seg på att beställa. Huuu.  


Imorgon börjar matten. Ja, ett steg närmare bort från restaurangbranschen... Hmmmm. Inte världens bästa mening det där, men jag gör som vanligt och SKITER i det. 


Åh Emma det var så sjukt bra att ses igår. Jag blev så peppad på det där vi pratade om! Det känns verkligen som om du kommer komma iväg. Snart! Och jag blir lite avundsjuk   . För jag är så himlans feeeeg! Men vem vet, jag kanske vågar när jag ser att du vågar?? Oavsett vad, är du en av mina största idoler!! Tack för att du finns!


Jobbig månad räkningsvis. Usch, varför kommer alltid dom där tunga räkningarna samma månad? Fast å andra sidan är det väl skönt att ta allt på en gång...?? Vad vet jag? "Jag är blott en myra, i jättestacken"  Nu ska jag spela lite! För det hinner jag.


Ha en bra dag, det tänker jag ha.


PS. Grattis Max!




  

Av blajblaj - 20 mars 2012 21:37

Vissa dagar är bara helt jävla kaosiga. Det var den här dagen. Men jag tänker inte grotta ner mig i det, för den är över.


Och den slutade CEPEbra. Jag kom iväg från jobbet i tid för det första!   Och jag hade ett missat samtal från bästa Emmis, så jag ringer upp och VOILÁ, en pizzadejt är kirrad. Skyndade mig iväg till polisen för att hämta passet, som visserligen verkar tro att jag ser ut som en padda, men i övrigt var väldigt bra. Mötte upp Emma där och en lång snackpromenad senare kommer vi in på panduro där jag köper tygfärg! Yey. Jessicas presenter är nu klara och inslagna... Synd bara att det jag beställde inte hann komma.. Men men, det får vi ta senare.. Efter pizza på Soft kök & bar ( skabbigt, men skabbigt på ett helt ok sätt ) kom jag hem och pysslade lite med presenterna. Nu har jag precis fått mig senaste avsnittet av family guy, tack, och tänkte faktiskt krypa till sängs. Jag har ju inte sovit sen 2 i natt så det borde va dags.


Ok, snurrigt inlägg. Skit samma. Go´natt  

Av blajblaj - 20 mars 2012 04:50

Jag vaknade klockan 2 och kunde för allt i världen inte somna om. Jag blir så JÄVLA irriterad när det sker. Och det är uteslutande jobbets fel. Jag låg och tänkte på hur jävla cepemycket jag har att göra nu på morgen OCH förbannade det faktum att jag utåt sett är en sån jävla tidsoptimist. När Kufen öppnade igår fick han hjälp av 2 personer, för att han gormar och klagar jämt. Jag tänkte inte riktigt på det för jag orkar inte stressa 2 dagar i förväg, så jag får inte hjälp av nån. Usch. Men det är ju lite mitt eget fel. Fast Snärtan sa att hon kunde va inne till 7... Hmmm. Skit samma JAG HINNER! SLUTA STRESSA.   


Fick jobba över igår. Mycket otrevligt. Så otrevligt att jag inte ens tänker bemöda mig attt skriva om det. Jag tänker ta mig fan inte skriva om alla elakheter kufen gjorde heller. Orka. 


Idag ska jag hämta mitt pass, och sen måste jag hem och fixa klart systerns presenter!! WooopWoooop!! Måste nog inhadla något åt det oxå. Hmmmm... Nåväl det ordnar sig. Jag slutar ju TIDIGT idag.  


Ok. Jag hinner. Mitt motto för dagen. JAG HINNER 


  

Av blajblaj - 19 mars 2012 07:04

Söndagen bjöd på en hel del fix och trix. Jag åkte och lämnade bilen, och då var det ju inte mer än rätt att jag shoppade lite...   Det blev några böcker och lite skönhetsprylar..  Jag byggde bokhylla, UTAN problem... Jag diskade upp all den där jävla disken jag har samlat på mig under förra veckan och jag damsög. Det var liksom dags, hehehhehe! Jag hade tvättstugan och bytte sängkläder, och  jag lagade jättegod mat. Kassler på en bädd av vitkål toppad med göttig ost och broccoli- & morotsmos. Sketagott kan jag säga.   Jag hade tänkt rensa i garderoberna meeeeen. Nä, en annan gång.


Jag har upptäckt en vidrig sak: Min älskade syster fyller år på samm dag som kufen! Och det jobbiga med det är att det står på schemat, och jag såg det, men jag reagerade inte... Vilket innebär att det kommer bli som om jag bara hittar på för att slippa bry mig om kufens dag. Hahahah Ja jag vet att jag överreagerar. Men så får det va ibland.  


Vaknade 45 min för tidigt idag oxå, så jävla skönt, så nu har jag hunnit diska och dricka kaffe och ha det rätt så mysigt, och nyss ringde klockan! Det e nice.


Mitt pass e redan klart så jag ska hämta det imorgon tänkte jag.. Det lär ju ta sin lilla tid! Fast det går väl fortare än när jag skulle göra ordna det. Hmm, vi får se.. Och på torsdag börjar matten. Jag har inte fixat bok än, men jag tänker att det ordnar sig efter första lektionen. Usch, hoppas dom här 6 veckorna går fort. Jag HATAR matte. Men men, inte värt att måla fan på väggen! Eller hur?


Fy fan så jag längtar till sommaren nu. Fan. Och Danmark. Och hoppas hoppas jag får all semester jag vill ha. HOPPAS! NU e jag aspeppad på Kroatien, bara för att det kanske inte går. Innan tänkte jag inte ens på det! Höhöhöh


  

Ok dags att sätta på sig ansiktet. Over n´out


Av blajblaj - 18 mars 2012 00:15

Först och främst har jag och systeryster haft en apbra dag. Vi har hunnit med att hyra bil, åka till ikea, fika hos modern & fadern, handla massa gott och hyra film, titt apå 2 filmer och äta thai take away. Det har varit helt jävla AWSOME.


Men när jag kom hem...


....väntar det här:   !!! Va? Vad är det för samhälle vi lever i? Vad spelar det för roll? Vi har lite skoj bara. Och hon ska fan va glad att det fortfarande finns nån som vet om hennes jävla Clown, den e ju inte direkt med på smurfhits! Ja ja, inget att hetsa upp sig över men, i vårt nya fina samhälle med allt vad internet och skit innebär, ja då kan jag bara säga att vissa går överstyr med sin egen integritet. Herregud så småsint. Och VARFÖR i hela friden skulle jag hjälpa henne genom att berätta vart jag hittat låten? Nätack. Gör det själv, tant. Men hon var smart nog att börja prenumerera på mig så nu kan hon vara riktigt säker på att jag inte lägger upp HENNES material mer. Ohh, jag känner mig nästan som en gangster. Fuck the police!


Hahahahaha


Jag fick mig i alla fall ytterligare en bokhylla. Jag är nöjd.


Nu ska jag sova. Tjoss     

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards