blajblaj

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av blajblaj - 4 juni 2012 18:41

Oj vad det händer grejer, ett litet snedsteg och sen bara rullar det på! Hahahahh, fast det där lät fel, jag menar alltså, åt det bättre hållet. Nån uppe bland molnen håller koll på  mig och önskar mig gott. Och livet bara sker. Jag är jävligt nöjd just nu, och jag tänker fan njuta av det. Jag vet att det kommer komma nedförsbacke snart... Det brukar det ju göra, men NU, just NU, är allt ta mig fan toppen!   


Det var en cepelugn dag på jobbet vilket var lagom trist. jag hatar när det inte finns nåt att göra, jag får DAMP och alla runt omkring blir liksom lite tröttare än vanligt. Hahahah inte för att DET är mitt problem, precis som en del andra saker som händer i periferin av mitt liv, men  ja.. Hahaha, ne, helt enkelt inte mitt problem.  


Och jag var faktiskt och tränade idag. Det var ett tag sen, men ja, lika trist som vanligt, 45 minuter av mitt fantastiska liv till spillo... Men ja, egentligen hade jag väl inget annat för mig heller.. Så. Ja ok. Hur som helst hade jag glömt handduk, och jag pallar inte att åka hem helt svettig o ecklig, så jag köpte en sån där röd fin "friskis handduk" och det var väl i sin ordning, men killen i kassan övertalade mig oxå till att köpa en sån här:   Vilket var... BLAND. DET. VIDRIGASTE. JAG. ÄTIT. I. MITT. LIV. Eller alltså, jag överdriver, men det var inte gott. Men jag blev mätt och ja, då fick väl det vara dagens middag. Men alltså, nä inte igen. Och det är då fan va jag fryser när jag kommer hem från träning. Huuu, skulle haft nån som värmde mig nu alltså! Heheheheheh


Ok jag tänker fan ta en tidig kväll, jag har tydligen lovat att jobba 8-18 imorgon, och på torsdag, ännu värre, 8.30-24.00 uäk. Men men, jag får se det som ledighet. LEDIGHET. Mmmmm. That´s what I´m saying! Åh jag på så larvigt bra humör!!! Hahahah men bare with me, det kommer nog gå över!  


Ok, over n´out


Av blajblaj - 4 juni 2012 04:45

Den dära låten alltså. Hahahah den glädjer mig! Hahahahahah


Idag är det den 4:e juni, det e väl faan va tiden går fort? Min andra kusin tar studenten den 8:e, det e helt galet, och jag säger preciiiiiis samma sak som när hans storebror tog studenten förra sommaren: Jag är FAN inte så gammal! Heheheheh jag är inte det. Huuuuu.  


Och varför får jag såna finnattacker EFTER mensen? Ska dom inte komma samtidigt och sen aldrig mer?? Det e då faan alltså. Fast om jag ska vara helt ärlig har jag märkt en tendens: Jag har liksom ingen direkt hunger precis när mensen tar slut, ipso facto jag äter nästan ingenting, och Voíla, finnattack. Behöver alltså äta mera!    WoooopWoooop!! Eller som min chef sa när jag hade synpunkter på dom nya arbetskläderna: men hallå, du har former! Mmmm. Jessicas favvo: Jag är i form! Rund är oxå en form. Hahahahah


Och den här låten e inte helt fel heller:


Ok, nu har jag bråttom, som vanligt. Over n´out. 


PS friskis idag? Hmmm... Kanske.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards