blajblaj

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av blajblaj - 6 juni 2012 18:54

Idag vaknade jag som bekant alldeles för tidigt, men det e ok. Det ska vara så. Det blir så när man e nykter och pretto.    Men det bar i alla fall iväg till landet, för lite välbehövlig klippning av gräsmatta och sedvanligt inmundigande av bullar och kaffe med syster. Det var helt enkelt en superniceig dag.


Sen drog vi till taco bar, och vidare till mormor.. Föräldrarna kom med systers fru och tårta och det var supermysigt. Många skratt och jävligt göttigt. Efter det tog jag mig ut i skogen. Orkade näääästan hela uppförsbacken! Wooop!


Och så var det, det där....................


Hade skrivit långt och lite deppigt. Men jag inser att jag inte kan posta det. För det kommer bara att misstolkas, och jag är trött på att misstolkas. Men jag saknar dig. Det gör jag. Det kommer jag inte ifrån. Jag saknar ditt skratt. Jag saknar våra skämt. Jag saknar våra tysta konversationer. Blickarna som sa allt som behövde sägas. Jag saknar allt som var då. Jag saknar den totala tilliten. Jag saknar DIG. Jag saknar våra rökpauser! Hahahah. Jag saknar allt. Men samtidigt, vet jag ju att det var bra som det var. Då... Ja, ibland bara hamnar jag här, och då tänker jag på dig. Och saknar. Det går över till imorrn......


Och så har jag fått en ny dröm!! Jag vill flytta nånstans varmt och starta en pistageodling. Mmmmm... DET vill jag göra.


Over n´out





Av blajblaj - 6 juni 2012 06:53

Undrar om jag ska köpa biljetter idag. Ja, jag behöver biljetter till Danmark och till Putte i parken. Det blir bara jävligt mycket pengar ut, men va fan. Man lever bara en gång. Jag har betalat för betydligt sämre saker än biljetter till härliga upplevelser   


http://www.putteiparken.se/  Top 4 blir: The soundtrack of our lives, Hank3, Flogging Molly och Melissa Horn. Melissa får vara med bara för att jag har snöat in så hårt. Jag och min diagnos. Heheheheh, men jag tänker att hon e rätt tråkig live. Torsdagen är ett måste. Både Hank och Soundtrack. Mmmmm!


Jag fyller år 2:a augusti. Bara så ni vet. Och det är under PRIDE veckan. Ganska exakt på torsdagen i årets upplaga. Vilket betyder att jag fyller år på schlagerkvällen. Mmmm, sug på den kakan. Och jag vill tillägga att jag fyller 30... Behöver inga kommentarer på det.


"Jag försöker men jag förlorar varje gång. Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom"

"Jag vill  leva för dagen, och aldrig låta natten sluka mig nåt mer"

"Om du vill ha mig så säg till, för själv vet jag inte vad jag vill" Melissa... Jo jag måste nog se henne.   Det e lite neråt, men oj, det e bra. Jag gillar´t! Mmmmm. Melissa. Hahahahah


Ja jag är en nördig kuf, men jag är stolt över det...


Ok, mot landet. Tjosss



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards