blajblaj

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av blajblaj - 9 juni 2012 22:39

Jag har haft en toppendag. Alltså, mer än så, jag har haft det cepenice. (Lovar att det blir enda "cepe" i det här inlägget  )


Oscar väckte mig kl 7 med: hänga i forum? (eller nåt liknande)

jag sa: hänga i sickla?

Han sa: Ja, familjen hänkar, lugnt va?

Jag sa: JA!


Sen hängde vi i sickla. Jag skulle köpa matchtröjor eftersom jag uppenbarligen har supit bort mina... ( jag eldade upp en av dom under riktigt blöt kväll i Malmö för en herrans massa år sen. Men faaaaan va kul vi hade, Steeeen!! ) Väl inne på stadium tar dom fel pris på Danmarkströjan, istället för 199 kr.... 49 BAGIS! Hahahahah rätt åt systemet. Any who... Sen åkte jag med familjen hem, fick se 300 spartans eller vad den nu hette. Cool, men jag bör nog se om den eftersom vi alla fem somnade som små grisar! Hahaahah Sen fick jag hemmagjord pizza  . SEN... Fick jag åka i Oscars nya cab   . Fy faaaan, va jag e såld nu. Jag måste ha en. Jag måste. Det kommer liksom passa mig. OERHÖRT bra. Helt enkelt. Vi lyssnade på massa hiphop och var sjukt häftiga. Hahahah. Vi va det.


SEN... Kolla matchen mellan Danmark och Holland hemma hos systerbyster!!!! Underbara Anna var där, och det är så jäkla lång tid mellan gångerna. FÖR lång tid. Hon värmer mitt hjärta enbart med sin närvaro. Och ta mig fan...  HAHAHHAH Vi vann! Så jävla bra! Så jävla CEPEbra! ( vet att jag lovade men, ja jag går helt enkelt inte att lita på, nu vet vi det. ) 


När jag kom hem var jag jävligt frusen, så det blev ett bad... Och här är jag nu. Jävligt hungrig och faktiskt lite trött. Det har varit en bra dag. Imorrn är det söndag. Mmmmm. Nice.


Godnatt... Sov gott. Det kommer jag göra.  

Av blajblaj - 9 juni 2012 08:29

Eftersom jag går på semester alldeles, alldeles strax så blir det bra att fixa det sista:


Krotaien, 5 dagar: Check

Putte i Parken, 4 dagar: Check

Danmark, 9 dagar: Check

Priden, 7 dagar: Check


Hmmm.... Jag har fortfarande ett ganska stort glapp utan planer från den 9-19:e, några förslag? Jag stannar kanske i Karlstad nån dag extra, men ja, det är ju ändå 10 dagar... Jag får väl kolla runt lite, Malta kanske??    Eller Ponza? Fast det e fan för varmt där då...


Snabba puckar... mot mormor! Sen sickla!! Wooop


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards