blajblaj

Alla inlägg under september 2014

Av blajblaj - 10 september 2014 07:55

Den här magsjukan håller i sig. Inte i magen dock, nu har jag en sån extrem värk i kroppen.. Det kan ju bero på att man var vaken nästan en hel natt och låg liksom ihopkrupen i en soffa och slumrade... Och det komer såklart gå över. Det fattar jag också, men det är så störigt, jag har liksom ingen rörelsefömåga, är helt stel i sidorna längs med ryggen. Skulle haft sjukgymnastik idag men jag avbokade det. Vet inte om jag kommer ha tid att gå ( alltså tid att prioritera till detta) nåt mer. Har ett återbesök på SÖS den 6:e oktober och man får väl se vad dom säger då. Vet att jag borde fortsätta men jag KAN liksom inte sätta tid till det. Det är böcker som ska läsas, utställningar som ska gås på  och uppgifter som ska skapas. OCH jag måste få vara ledig ibland. Det är ju det livet handlar om. Allt jag gör, gör jag för att få vara ledig.


Idag börjar jag kl 13.00 och har redovisning med fotouppgift nr 2. Det skrämmer mig lite eftersom jag inte har haft nån handledning med Tina (läraren) och eftersom hon hatar mig. Jag sätter 500 kr på att jag kommer få skit, och att allt jag har gjort är fel. Hahahaha, ni tror jag överdriver. Det gör jag inte. MEN det som hjälper upp situationen är att jag har 4 andra lärare som ska ge betyg i samma kurs och då kan jag helt enkelt inte få IG. HA. 


Nu ska jag dricka lite blåbärssoppa och klämma i mig nån macka. Sen blir det plugga. Sen blir det skola. Wish me luck!



Av blajblaj - 9 september 2014 07:27

Ja i lördags drog vi iväg, tidigt som fan. Nånstans runt strängnäs körde jag fel, störigt som fan men jag skyller på den extrema dimma som var. Detta medföljde ca en timme på fördvägen men, ja tillslut kom vi fram i alla fall. Vi mötte upp hela tjocka släkten och åkte ut till fäboden. Mitt hjärta hoppade minst fyra extra slag och jag bara kände hur gärna jag ville ha stugan. MEN... Sen kom verkligeheten ifatt mig. Jag skulle ju fått höja budet, minst 165 000, och det fanns inte vatten. Och inte el. Såklart går det att ordna, meeeen... Jag har ju sett andra söta små stugor som HAR båda delarna, för samma låga utgångspris. Så det var helt enkelt inte mitt hus.


Sen hade vi en extremt trevlig eftermiddag och kväll ute hos min faster och kusiner.. Hotellet vi bodde på var helt ok, sov lite muppigt men ja, så kan det ju va ibland. Hotellfrullen va awesome och vi drog ut till fäboden ytterligare en gång bara för att få känna av... Liksom tänka till ordentligt. Jag var ju för sig inte alls säker på att dra mig ur, det kom först när jag kom hem. Men ja.. Sen drog vi till borlänge och dollarstore! Mycket trevligt. Sen stannade vi till och käkade på en vägkrog som vi har åkt förbi typ tusen gånger men aldrig stannat på.. Vi tog varsinn köttbullemacka och kaffe och satt på nån sorts veranda och hade det trevligt. När vi kom till södertälje hade jag fått huvudvärk och väl hemma var jag tvungen att börja plugga direkt så huvudvärken satt i. Vi käkade en sen middag, sallad från pizzerian och typ en halvtimme efter det började min mage göra uppror. Fick erövra toaletten och där satt jag ganska non stop till sex- sju på morgonen efter. Frossa, feber, magkramper och äckel. Mmmm... Det var jävligt synd om mig. Fick väl sova nån timme mellan toalettbesöken, men ja på morgonen var jag helt jävla slut så det blev ingen skola för mig igår. Satte på några slötittarfilmer och sov på soffan hela dagen. Får se hur det går med uppgiften jag har just nu, i fotografi... Har ju en lärare som inte är så förtjust i mig och ja.. Äsch det läser sig!   Hade inte så mycket val... Jag är inte helt ok nu heller men jag har första lektionen i grafikverkstaden idag och den känns så jäkla viktig... Men ja, vafan.. Det löser sig det med. Är man sjuk så är man. Som tur är börjar jag klockan ett så jag har ju tid att försöka friskna till. Tyckte jag var så duktig på att dricka igår men tydligen inte, för idag har jag sån bakishuvudvärk, så jag är väl uttorkad antagligen. Ska hetsa i mig några berocca och hoppas på det bästa...


Har fått båda mina paket också, skrivargrejer (och en kaffemaskin!?) och kurslitteratur. Måste ner till ica och hämta ut dom. Men dom öppnar inte förrän nio så det blir till att vänta. SKa göra klart fotogrejen sålänge.. Bläk.


Nä ok, nuff skrivet. Ajö


 

Av blajblaj - 3 september 2014 08:24

Den är lite mer avlägsen nu, då det har visat sig att jag har en konkurent. En köpare har lagt skambudet 125 000 kr! MEN, jag är inte nedslagen än, jag känner att jag (om jag fortfarande älskar huset efter visningen OCH överhuvudtaget får ett lån) kan lägga 10 000 till. Och höjer hen då.. Ja då är det inte mitt hus trots allt. Håll tummarna.


Idag ska jag och syster ut till landet, vi ska rensa lite och göra klart inför vintern. Det kommer bli mysigt tror jag. Och till helgen väntar Mora. Syster följer med dit också, och har bokat hotell till oss!!   Mycket trevligt! Jag längtar verkligen! Hahahah.. Har haft dalalängtan länge nu. 


Skolan börjar kl 13.00 idag, så jag har lååång tid nu på morgonen. Egentligen borde jag läsa lite kurslitteratur men jag orkar inte just nu. Vill sy klart min korg först. Just ja, det har jag glömt skryta om: Jag lyckades (med lite hjälp av P) laga min symaskin! Jag plockade isär och mekade som värsta proffset. Och nu går den som smort. Det känns liksom alltid så jävla tillfredställande att laga saker, och fixa saker. Jag gillar´t .


En kvinna ska vara som en god sås. Reda sig själv

 


Nä nu ska jag hetsa lite. 1. Göra klart korgen. 2. Läsa minst 5 sidor kurslitteratur. 3. Äta lunch. 4. Åka till skolan! Wooohoooo!! 

Av blajblaj - 2 september 2014 07:07

Och jag skojar inte, fy fan vad det känns bra att gå upp nu. Ja, ok det har bara gått en dag, och nästa vecka kommer jag säkert va aptrött på skiten igen, men jag vet inte. Jag känner mig så jäkla utvilad och taggad. Den här första kursen handlar om Grafik och fotografi. Inte mina topp tre favoritområden men vafan, det blir nog awesome. Yta och illision 2 heter den. Mmmm, fem år kommer gå som genom ett trollslag...   Som vanligt kommer vi ha både enskilt arbete men även i grupp. Jag hade tur (som vanligt   ) och hamnde i en bra grupp. Det finns ingen jobbig i min grupp alls. Mmm, tur.


Imorrn ska jag och syster ut på landet och meka lite. Får se vad vi hinner göra, och vad vi orkar göra. Kanske tar vi en sista grillning, och förhoppningsvis är det fint väder hela kvällen. Hon jobbar till typ fem så det blir efter det som vi drar ut.


Tur i oturen, eller hur man nu säger, varken Gustav eller Zaher i klassen kom in på Konst, som dom har sökt. På ett sätt hade jag verkligen velat att dom kom in, och på ett annat sätt vill jag det inte. Det är synd för Zaher, han är en bra människa som alltid är trevlig och ödmjuk. Han hade förtjänat att få komma in. Gustav däremot. Detta uppblåsta, självgoda stycke till MAN. Mycket viktigt att han får vara just man. Genusfrågor är inget han varken vill ta i eller kan förstå överhuvudtaget. Bläk. Så min karma säger att Gustav borde komma in ( för då slipper vi ju honom i klassen! OCH han får som han vill ) men mitt sämre jag skrattar rått åt honom och säger: rätt åt dig, gubbtjyv. Inte vackert men sant.


Och jag "måste " köpa ny mascara... Eftersom jag inte har använt den på hela sommaren så har den tydligen somnat in och blivit mumie. Vet inte riktigt hur jag ska göra eftersom jag inte orkar gå i nån affär. Men jag vill ha den nu på en gång, inte vänta på att det skickas hem. Hmm, eller ska jag bara sluta sminka mig på vardagsbasis? Det är ju oxå ett alternativ... Hmmm...


Nä nu måste göra mig iordning och käka lite frulle. Ajöss



Av blajblaj - 1 september 2014 07:33

Det är första skoldagen och jag har fan ont i magen av nervositet. Konstant bajsnödig och det liksom kryper i hela kroppen. Hahahah, ja, jag känner mig som 7 år gammal igen och det är dags för första skoldagen. Jag är nog nervöst lagd, egentligen. Jag har bara lyckats lura mig själv i alla år att jag är tuff och stark. Nåväl, dramaqueen Jenny kommer nog vara borta till imorrrn, så det är nog ingen fara. Men nu, just jävla nu är jag typ nästan DÖD av spänd förväntan...


Igår hjälpte jag mormor med trix och fix, P fick ta hand om tvätten. Jag har påbörjat "renoveringen" av en gammal korg jag hittade nere i garaget ( den stod där folk brukar ställa slänggrejer, så jag hoppas nån skulle slänga den?!) det har varit en picknick korg men jag rensade bort flaskhållare och annat skit och kommer ha mig en finfin sykorg? Stickkorg? Virkkorg? ja, there`s no end to the posibilities. Har ingen aning om hur det stavas och orkar inte googla. 


Nu måste jag äta något, och så gå och bajsa för tredje gången. Sen bär det av. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards