blajblaj

Alla inlägg den 6 april 2016

Av blajblaj - 6 april 2016 07:52

Igår satt jag och E i klassen ända till halv nio i skolan och gjorde vår lektion. Vi ska hålla den för resten av klassen på måndag och vi är nöjda. Enda kruxet är att den ska göras i InDesign, ett program som jag är lagom ovän med. Datorn är ju inte mitt förstahandsval vad gäller tekniker, men. Ja. Samhället går ditåt, och det är bara att hänga med. Ska jag bli designlärare så kommer jag behöva alla dom där programmen. MEN, det betyder att jag måste öva lite idag. Så idag åker vi in till skolan till 10.00, skriver en bedömningsmatris och testar uppgiften. Sen ska vi fixa lite material och sen är det klart. Nice. Sen tänker jag vara "ledig" i två dagar. Åker ut på landet någon gång under fredagen och sen är det jobb hela helgen. Har frukost på söndagen så då blir det en låååång dag. Men, men. Pengar. Pengar.Pengar Fick svar från ett av jobben. Fick det inte. Heheh, fast dom ville behålla mig i en om*allt*annat*skiter*sig*hör*vi*av*oss-hög. Vet inte vad jag tycker om det systemet, men. Ja. Tycker det är så fult på nåt sätt. Som att jag bara ska sitta och vänta och hoppas på att dom ringer?? Nä. Men å nadra sidan... Vad ska jag säga. Kommer väl antagligen säga ja till detta, men säga nej om dom erbjuder nåt längre fram under sommaren.


Har äntligen hämtat ut den där jäkla acnesalvan jag fick utskriven under påsken. Har fått ännu en finne som inflammerats och ja, jag får skylla mig själv. Är där och ska klämma och pilla hela tiden och då blir det ju värre. Nu vågar jag inte ta på salvan för den är så stark. SÅ jag väntar nån dag igen. Herregud, kommer aldrig bli bra från det här.


Ska träffa flirten ikväll. Det blir bra. Är helt ambivalent vad gäller honom, ena sekunden upp och andra ner. Fattar inte riktigt vad jag vill. Om jag vill ha det seriöst eller inte... Men det är på väg mot det seriösa hållet, känns det som. Och, ja... Oj nu fick jag bråttom! ajö  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards