blajblaj

Alla inlägg den 8 april 2016

Av blajblaj - 8 april 2016 16:39

Kom rätt tidigt ut på landet och har varit duktig sen dess. Har städat och fejjat, rensat och diskat ur grillen, packat upp lite kartonger och ja, bara varit allmänt duktig som sagt. Nu ligger jag i soffan och väntar på L, han är på g men det lär dröja innan han är här... Han jobbade visst låååångt ut på eckerö och ska ju hem mellan och så handla och sen hit. Så det handlar om timmar. Men det gör inget. Den som väntar på nåt gott. ? provstartade grillen oxå, det tog lite tid men tillslut fattade jag vad som var fel (lite vatten där själva tändningen är) och då kunde jag fixa till det. Och då gick den igång direkt.

Det kommer bli så jävla nice att flytta ut hit. Jag kan inte med ord beskriva. Solen skiner nu och mellan varven kommer det regnskurar. Fåglarna kvittrar och det är mysigt. Elementet är igång och det är redan skapligt varmt härinne. Det här är bra för mig. Karaktärsdanande. Haha. Nåväl. Allt ordnar sig tillslut.

Nu ska jag ta en promenad ner till badplatsen. Ajö...

Av blajblaj - 8 april 2016 07:58

Idag tar jag det lugnt. Ska packa iordning min helgväska och sen dra ut på landet. Måste kanske handla lite och jag undrar om det är smartast att göra det här i fiskis... Det blir visserligen tyngre att bära men då slipper jag stanna på vägen. Vilket är skönt.

Flirten är numer L. Så ni vet.    Han kommer ut till landet ikväll, och det ska bli nice. Hihi, pirr pirr! 


Har så attans mycket kurslitteratur att plöja men fattar inte när jag ska hinna. Eller ja, hinner gör jag ju, men jag är så lat och vill göra så mycket annat. Som typ, se på film, hänga med L och typ pilla mig i naveln.. Mmmm. Heheh, får ta mig i kragen. Har ju både lör och sön kväll, förutom nästa vecka såklart. Måste vara färdig på torsdag, senast. Det ordnar sig...


Nä dags att fixa lite. Ajö  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards