blajblaj

Alla inlägg den 21 april 2016

Av blajblaj - 21 april 2016 07:39

Idag har vi en dag av förberedelse inför våra betygssamtal. Imorrn är jag "ledig". Ska jobba helgen så det blir att ta sig ut på landet under morgondagen, men det känns skönt.


Hörde av mig till P igår ang lite flyttrejer och abonemang och sånt. Han ska ta över ett av dom och då behövde jag informera honom om att jag tecknar hans namnteckning! Heheheh... Sen tog det hela dagen plus lite till utan ett svar från honom så då ringde jag upp. Och sen pratade vi en halvtimme och det var bra. Riktigt bra. Känner mig så klar med honom, och det som har gjort ont. Vill att han ska bli lycklig. Hoppas att han blir det. På riktigt!    Det blev lite awekward ett tag för han sa att han kanske skulle ut och hämta båten i helgen, och då kände jag bara att jag var tvungen att berätta om L. Tänk om L är därute när han kommer och... Ja. Även om han vet att P ska komma så vet ju inte P vem L är. Huu.. SÅ det blev att jag berättade. Och det var bra, fick ingen reaktion alls direkt och det gjorde att jag inte kände mig så dum heller. Hade blivit reaktion hade det kännts som om jag sa det bara fär att få reaktionen!?! Fattar du hur jag menar? Snurrar in mig lite här, men. Ja. Nu är det out there och allt känns bra. Vem vet jag och P kanske blir vänner trots allt? Time will tell.


Sen kom L hit och det blev en lättsamt allvarlig kväll. Det var bra. Mycket bra. Det finns ju orosmoln på fler ställen än ett i den här konstellationen men, jag har gott hopp om oss. Vi får se vart det landar.


Jag är klar med ALLT skolarbete också. Alla rester jag hade. OCh det är så sjukt skönt. Målade en superful bild igår till en av uppgifterna men det är lite rolig. Den får mig att vilja teckna mer skumma grejer.

   

Vi skulle utgå från Agusto Monterrosos ”Dinosaurien”. ” När han vaknade, var dinosaurien fortfarande där.” Jag gav min teckning metaforen "ångest" och vips. Detta kom ut. Hahahah. Men det var kul. Det gick fort.


Nä  nu har jag lite bråttom. Ajö 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards