blajblaj

Alla inlägg den 13 april 2016

Av blajblaj - 13 april 2016 07:38

Igår blev en ganska produktiv dag. FIck massor läst och har skrivit två av tre instuderingsfrågor. Dom blir skit, men jag har iaf gjort dom. Mensen är en monstermens, men det är bra. Har inte så ont men blöder som fan. Då brukar den å andra sidan inte hålla i sig så länge. VIlket är bra eftersom jag messades med L under dagen och han bjöd med mig till Gotland över helgen. Jag sa såklart ja. Han har ett hus där som han hyr ut på somrarna men ja, nu bor ingen där. Vi ska ha en liten minisemester och det blir första gången som vi inte har några måsten utan kan ligga kvar i sängen HUUUUUR länge vi vill! Alltså, min mage gör frivolter i princip hela tiden. Jag har fnitter i magen och känner mig lycklig. Jag vet att jag kanske går händelserna i förväg, men jag älskar den här känslan. Allt känns så jävla rätt. Han är så med. Han är där jag är. På alla plan. Och på några plan har han kommit längre och han har inga problem med att vänta på mig. Vi pratar om allt. ALLT. Det känns gränslöst på nåt konstigt sätt. I fakkin lov it!


Sen kom han hit igår och vi kollade film. Det blir ju lite begränsat när vi båda har massor att göra och därav kommer helgen bli så sjukt nice! Inga måsten. Hahah.. Sen är han gullig och påminner mig om att jag måste packa och plugga! Haahha... Mmmm... Ok, larvig, jag vet! Förlåt. Hehe


SKolan idag kommer vara tung. Jag har en liten rest från förra kursen som jag bara måste fixa snarast, och tänkte kanske göra det idag efter skolan. hoppas lite på att få träffa L idag okcps, men vi får se. Jag har nämligen tvättstugan imorgon, och måste läsa/skriva det sista så det funkar nog inte att vi ses imorrn... Hmm.. Nåväl. Det ordnar sig. Har med grejer så jag kan sticka över till honom om det funkar.


Hann hjälpa mormor lite med att beställa en skivspelare igår också. Med tillhärande bord, från ginza. Hehehe.. Jävligt kul. Hon e rivig hon.


Nä dags att dra. Ajö 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards