blajblaj

Alla inlägg den 22 september 2011

Av blajblaj - 22 september 2011 17:07

Tog nästan 60 bilder under min extremt mysiga dag på skansen... Fy fan va fint det är med dom gamla husen, och liksom hela stämmningen. Nästa år SKA jag köpa årskort. Enligt en poster jag såg kostar det 450 kr, och då får man ta med sig en ungjävel. Nu har jag inga ungar att ta med, men ja.. Det e ju nice att "ingår" ett barn så att säga!! Hahahahah Det där lät heeelt fel men det skiter jag i... Hur som helst ska jag köpa det för det kostade 100 kronor att gå in. Du hör ju själv...


Jag tänker portionera ut bilderna lite smått, det blir så mycket bättre inlägg om man har bilder:          Jag ÄLSKAR skansen. Jag vill bo där. Jag vill vara där jämt. Mmmmmm...


Såg den här i tidningen på väg in: Vafan är det för nåt? Jag blev stött och irriterad men jag tänker fan inte ge dom glädjen av att ha en fungerande reklam! Kan nån gå in på hemsidan och berätta för mig vad det är för nåt skit??   


Och sen såg jag det här:  Och jag vet inte varför men jag kände så otroligt mycket för att gå, jag vet inte direkt vad det är, och det är ikväll... Och ja, jag vet inte. Men det är gratis, och vi fattiga människor gillar ju gratissaker... Men, ja jag vet inte.


Och va FAN? Oscar har fixat en setup för mig med sin jobbarkompis. Men jag fattar inte varför i helvete jag går med på sånt här... Vi har skickat typ 3 sms var, (fram och tillbaka..) Och nu i sista skriver han: puss. WTF??? Lite tidigt grabben. You lost med at puss. Undrar vad Oscar har sagt egentligen. Va fan? Skriva puss hej villt? Weird. Jag har haft nog av sånt.         

Av blajblaj - 22 september 2011 10:36

Mums. Kombinerad frukost/lunch, kan inte bli bättre. Ska bara slänga på mig lite smink och sen in till stan, Skansen kallar på mig. Joggingturen för dagen är redan avklarad, fy fasiken va skönt det va att komma ut igen!   


Gud, jag äter för fort, och för mycket... Inte konstigt att man ser ut som en ballong efter varje måltid.    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards