blajblaj

Alla inlägg den 27 september 2011

Av blajblaj - 27 september 2011 20:15

Telefonnätet ligger nere. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Innan jag upptäckte det ville jag inte ringa en själ, men nu när jag vet att jag inte KAN så vill jag ringa hela Världen!! Gaaaahhhhh!  


Upptäckte att jag inte alls hade bokat tvättstugan idag, jag hade bokat imorgon. Men nu blev det visst jobb ute i värtan imorrn så det e bara att glömma. Tydligen ska jag på upplärning nån annanstans oxå torsdag och fredag, men vad det är, är fortfarande lite av ett mysterium... Men det e kul, man ska ha lite överaskningar väntandes. 


Så om ni vill mig nåt, får ni maila... Buuuhuuuu  

Av blajblaj - 27 september 2011 15:33

Vart tog den här dagen vägen??! Alldeles nyss kollade jag klockan och den är redan HALV FYRA???? Men, men.. Ja, visserligen har jag hunnit storstäda, baka bröd   och spela lite spel och slänga grovsopor och gå ner med grejer till förrådet, men va fan, dagen försvann?? Jag måste nog ha varit nån form av bagare i mitt tidigare liv. Eller kanske en bondmora med 100 ungar och en massa djur? Hehheeh, med tanke på att jag verkligen INTE vill ha barn i detta liv menar jag... Och eftersom jag gillar allt husligt och djur. Hmmm. Sånt kan jag tänka länge på.   Som ett riktigt mos. Hihih


Alla som älskar sthlm måste lyssna på "Eken" med Fred Åkerström. Underbar.     

Av blajblaj - 27 september 2011 09:23

Mycket irriterande. Antar att jag har legat konstigt eller nåt. Uäk. Idag har jag bestämt mig för en fixardag. Jag ska städa och har tvättstugan och tänkte hänga upp lite tavlor. Jag måste ju ändå bo kvar ett par bra år så varför inte göra det lite hemtrevligt??  


  Varuprovsbullarna jag fick igår!! Mmmmm... Vill ha fler. Och den här ulliga grejen hittade jag när jag va ute o joggade för 2 dagar sen: Så jävla söt, jag ville egentligen plocka upp den och gosa, men jag vet inte, dens vibbar sa mig att den inte skulle tycka det va lika kul som jag!    Läste en av dom bästa kolumnerna på länge! Sök upp den på www.metro.se om du, liksom jag, är trött på KNUGAFAMILJEN (felstavat med flit) Åh va jag önksar jag hade lite pengar, då skulle jag shoppat loss i tygparadiset. Meeen... En annan gång kanske.


Over n´out       

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards