blajblaj

Alla inlägg under april 2016

Av blajblaj - 6 april 2016 07:52

Igår satt jag och E i klassen ända till halv nio i skolan och gjorde vår lektion. Vi ska hålla den för resten av klassen på måndag och vi är nöjda. Enda kruxet är att den ska göras i InDesign, ett program som jag är lagom ovän med. Datorn är ju inte mitt förstahandsval vad gäller tekniker, men. Ja. Samhället går ditåt, och det är bara att hänga med. Ska jag bli designlärare så kommer jag behöva alla dom där programmen. MEN, det betyder att jag måste öva lite idag. Så idag åker vi in till skolan till 10.00, skriver en bedömningsmatris och testar uppgiften. Sen ska vi fixa lite material och sen är det klart. Nice. Sen tänker jag vara "ledig" i två dagar. Åker ut på landet någon gång under fredagen och sen är det jobb hela helgen. Har frukost på söndagen så då blir det en låååång dag. Men, men. Pengar. Pengar.Pengar Fick svar från ett av jobben. Fick det inte. Heheh, fast dom ville behålla mig i en om*allt*annat*skiter*sig*hör*vi*av*oss-hög. Vet inte vad jag tycker om det systemet, men. Ja. Tycker det är så fult på nåt sätt. Som att jag bara ska sitta och vänta och hoppas på att dom ringer?? Nä. Men å nadra sidan... Vad ska jag säga. Kommer väl antagligen säga ja till detta, men säga nej om dom erbjuder nåt längre fram under sommaren.


Har äntligen hämtat ut den där jäkla acnesalvan jag fick utskriven under påsken. Har fått ännu en finne som inflammerats och ja, jag får skylla mig själv. Är där och ska klämma och pilla hela tiden och då blir det ju värre. Nu vågar jag inte ta på salvan för den är så stark. SÅ jag väntar nån dag igen. Herregud, kommer aldrig bli bra från det här.


Ska träffa flirten ikväll. Det blir bra. Är helt ambivalent vad gäller honom, ena sekunden upp och andra ner. Fattar inte riktigt vad jag vill. Om jag vill ha det seriöst eller inte... Men det är på väg mot det seriösa hållet, känns det som. Och, ja... Oj nu fick jag bråttom! ajö  

Av blajblaj - 5 april 2016 07:36

Känner mig lite upp-och nervänd. Flirten ställer till det i huvvet på mig och jag vet varken ut eller in. Är inte stressad, men hjärnan liksom arbetar vare sig jag vill eller inte. Tänker att jag vill ha något seriöst, och om det inte kan bli det från hans sida är det lika bra att lägga ner direkt. INNAN jag får känslor. Eller? Det är väl det kloka att göra? Jag hatar att vara klok. Men jag vill fan inte bli hjärtekrossad igen. Inte nu iaf. Ge mig 10 år så skanske... Hehe. 


Idag blir det heldag eftersom jag och E i klassen ska påbörja vår lektionsplanering. Är inte ett dugg nervös, men borde kanske vara det? Vet inte. Men ja. Det blir vad det blir.


Det är så sjukt kallt i lägenheten. Tror dom redan har stängt av värmen. Jävla snålisar. Har fortfarande inte hört från skansen. Underligt, dom kanske struntade i rekryteringen detta år? Hmm... Har inte hört från kommunen heller. Också underligt. Fast där kan ju processen vara längre, tänker jag. Asch, min sommar ser ut som den gör: jobba 1 vecka på gården, åka till England och jobba 3 veckor, jobba på siggesta till andra veckan i aug, sen ledig två veckor och sen börjar skolan igen. Låter som en plan va?


Fan va min hjärna snurrar idag. Nåväl. Mot skolan och annat att tänka på. Ajö  

Av blajblaj - 4 april 2016 07:40

Har samma upplägg med frivilliga föreläsningar hela dagen idag, vilket gör att jag stannar hemma. Vet att jag "borde" gå men.. Nä, jag orkar inte. Får ta och läsa all den jäkla litteraturen som ska läsas också. Vaknade även med lite huvudvärk och den tänker jag kurera.


Och så har jag lagt upp 5 klädauktioner på tradera varav jag sålde 4. FIck väl nån tia vinst/plagg och det är ju bra. Heheh, fast bäst är ju att slippa slänga, höll på att bli helt fel också, fattade inte vem som var vem, då en person swishade innan jag ens visste att auktionen var slut. OCh så blev jag helt förvirrad då det var två "micke". Höhö. Inte lätt alltså... Men tanken är att ta en tur till centrum för att posta grejer och handla lite. Den här månaden var ju en riktig rysare vad gäller ekonomin, men vem behöver mat liksom?? Hehehe... Beställde byxor och skor från Nelly också, skorna funkade men byxorna var, tro det eller ej, för stora? De va dessutom inte så snygga som jag trodde så jag borde skicka tillbaka dom. Så skumt hur det funkar med strl tycker jag. Borde lära mig hur man syr byxor och så sy egna jämt och ständigt. Men det är ju lättare sagt än gjort.



Behöver köpa lite spackel också, har en hel del små hål i väggarna som jag har tänkt försöka lappa ihop innan det är dags att flytta ut. Städade ju ur källarförrådet igår också, och hittade en massa roliga foton. Jag har sparat alla foton jag någonsin haft på M. Hittade dessutom ett där hans syskon är med. Undrar om jag ska fråga honom om han vill ha det... Han kanske har en egen kopia ju för sig.. Jag minns inte, det var hundra år sen. Han har ju dessutom inte svarat på mitt senaste mail så han är säkert inte så på ang kontakt. Men, fotot kan jag ju skicka om han nu vill ha det. Tänker att det är nice med dom alla tre på samma foto, eftersom systern gick bort för 12 år sen. Huu, stackarn. 

Flirten kommer ikväll också. Nice.   


  

Av blajblaj - 3 april 2016 09:05

Hann en massa saker igår, fram och tillbaka till förrådet 2 ggr, och så ut en sväng på landet och lämna grejer. Sen var jag så trött att jag åkte och lämnade tillbaka bilen till pappa. Tog mig hem kommunalt och väl hemma tog jag ett långt skönt bad, åt lite av skinkan jag fått och sen vart det bingen...


Idag tänkte jag ta mig ner till källaren och rensa. Det är fortfarande alldeles för mycket grejer där. Ska kolla med mormor om jag får låna hennes pirra för lite serösa slängningar. Tänker mig att hinna en jäääävla massa där nere idag. Vore så skönt om jag kunde bli färdig.


Och fan va jobbigt det är med flirten. Hade glömt den här känslomässiga berg och dalbanan som infinner sig. En timme utan svar på sms och jag tror jag är ratad, bortglömd och begraven. Hrmf. Inte ok. Men jag ska ta det lugnt. Det blir vad det blir och jag har inte bråttom. Säger som mormors mamma sa till henne, på DANSKA, vid ett uppbrott för hundra år sen: (Angående dessa pojkar) Det finns ick bare en handfull, det finns et held landfull. Vilket i runda slängar betyder att det finns fler fiskar i havet. Mister du en står det tusen åter, etc etc etc...! Hheheeheh... Ja du fattar. Och det gör jag med. Nuff.


Nu ska jag klä på mig. Ajö 

Av blajblaj - 2 april 2016 09:16

Skolan i trosdags var jobbig. Men väldigt lärorik. Vi fick göra praktiska övningar på riktiga elevarbeten. Och det var svårt som fan, men också roligt. Tro verkligen det är den största utmaningen med att vara lärare, och dessutom lärare i de ämnen jag har.


Och så var jag lite snabb i utdömandet av min flirt. Blev bjuden på middag i torsdagskväll och det var verkligen jättetrevligt. MEEEEEN.... Det resulterade i ännu en sen kväll/natt och jag om möjligt ännu tröttare i går. VI hade två föreläsningar som var frivilliga så jag tog mig till den första. Men när jag satt och nästan somnade en timme innan lunch var jag tvungen att ge upp. Jag hade ju dessutom lovat, och var extremt peppad på, karaoke med middag på kvällen. Syster och hennes vänner har haft det inbokat ett bra tag. Så jag åkte hem vid lunch och la mig att sova nån timme. Sne bar det iväg till stan igen. Heheh, känner mig alltid så duktig när jag är social, så jävla underlig känsla. För det ska väl vara något man liksom bara är...? Eller? Jag vet inte. Heheh, jag känner mig duktig iaf. Tog tåget som gick halv ett från slussen och var hemma runt tio i. 


Idag var det svårt att gå upp dock. Har bestämt med pappa att jag ska låna bilen, åtminstone idag, men kanske även imorgon. Planen är som tidigare, flytta lådor och småskit till shurgard och slänga allt annat. SLÄNGA. Huu, jag har inte blivit ett dugg bättre på det. Men, men... Snart kommer jag bli så stressad att jag bara slänger i rena förskräckelsen. Höhö..


Nä dags att äta lite och sen ta mig till älta och pappa. Wish me luck!  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards