blajblaj

Alla inlägg den 3 mars 2016

Av blajblaj - 3 mars 2016 09:03

Idag är det sst (självstudietid) och jag har INGET att göra för skolan. Så jävla skönt. Så jag lovade såklart upp mig till mormor... Mycket dumt, men ja. Karma och allt det där. Jag hoppades att vi skulle få det avklarat nu på morgonen, men SÅKLART är det dåligt väder. Och när jag ringde upp tanten så ville hon inte att jag skulle handla ÅT henne som jag trodde, utan istället vill hon vänta till eftermiddagen och se om vädret blir bättre. Jag fattar, hon vill ut, hon är trött på att bara sitta hemma, och nu börjar hon bli lite mer frisk. Men det känns nästan oansvarigt av mig att ta med henne ut, av just den anledningen. Men, men.. Hon vill ju, och det är kanske bättre för hennes hälsa att hon får som hon vill? Vet inte... Hur som, så får jag vänta till eftermiddagen med handlingen. Hade behövt handla lite åt mig själv också men, ja, det är ingen kris så jag kan vänta till helgen. 


Helgen som innebär packning. Mmmm. Hoppas jag, det hänger ju på att pappa kommer med kartonger och han har ju en förmåga att bara inte orka åka iväg i tid och otid. Men ja. DÅ åker jag dit och hämtar dom! Hrmf. 


Försöker sälja en klocka och min spikmatta på tradera. Det går sådär. Inga bud än, men det kan ju ändras. Den har bara legat ute tåv dagar och avlsutas på söndag så än finns det hopp. Behöver bli av med så mycket saker, men problemet är att ingen vill ha det! 


Har gruppintervjun på reseföretaget på tis nästa vecka. Fy fan va gärna jag vill ha det jobbet. Jag vet att jag tjatar men, JAG VILL!!!!!! Heheh..


SKickade in uppsägningen till elen igår. Kändes skönt. Fick ett mess av P senare på kvällen, där han skrev att gamla husvagnen var struken från mormor nu. Jag visste redan det, och borde kanske sagt det till honom, men jag har bara inte orkat. Det har varit så skönt att inte prata med honom, inte få hem hans post och inte ha honom i "närheten" mentalt. Skönt att bara få lite distans. Jag känner mig så mycket bättre nu. Inte bra. Men bättre. Gråter fortfarande lite då och då, men... Det är inget jag inte klarar av. Har inte kunnat svara på messet för jag vet inte hur jag ska bete mig. Är lite arg och irriterad men mest likgiltig. Och ja... Orkar liksom inte ge honom NÅGOT MER. Han har redan tagit för mycket... 


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Planet Earth och sticka. Det blir en bra start på dagen. Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards