blajblaj

Alla inlägg den 12 mars 2016

Av blajblaj - 12 mars 2016 20:53

Note to self: Du får ICKE snurra runt på "random" instagram sidor. Du VEEEET att det inte är för dig. Du V E T att det kan göra ont. PUNKT

Mistlurarna (som båttutorna tydligen heter på båtspråk) låter fortfarande och kommer antagligen göra det hela natten. Hrmf. Måste rota fram öronpropparna.

Är helt slut efter dagens drit. Måste sova...

Men helvete va dom tutar!!! *arg smiley* Godnatt!

Av blajblaj - 12 mars 2016 08:01

Nu känns det bättre igen. Har sovit helt ok, vaknade såklart lite under natten. Det är ju ändå en säng jag inte är van vid och alla ljud blir liksom så höga här ute i ingenting. Jag är lite känslig för ljud, för jag sover lätt, och ja.. Det blir lite fel. Heheh.. 


Sitter just nu och äter frukost och insåg precis att jag kan koppla upp mig på det internet som styrelsen har i kioskhuset! Mmmm, gratis är gott. Fixade först telefonens hotspot men innan jag kopplat upp mig såg jag att jag hade internetåtkomst! Lycka. Jag tror jag ska åka ut hit nästa helg också, och städa. Det har bott mus i tältet och om jag inte sett helt feln på det söndertrasade pappret som ligger ungeför överallt så springer dom nog runt och luktar vitlöksmör. Har dessutom bara el i ett av uttagen i vagnen, och det verkar som att batteriet inte vill laddas, så det måste jag lösa. Har ingen aning om hur, men ja. Det ordnar sig nog. 


Det är dimmigt idag, har hört storbåtarnas tutor (ja det heter nog inte så på båtspråk, men jag kan inte det och vill inte lära mig heller) hela morgonen. Sen typ, 5 kanske... Det gör inget dock, tycker det är lite mysigt och det gör att det känns att jag är skärgården. 


Jag ska bo här och det är bra. 

 

Måste komma ihåg att sno lite socker från gården. Kanske lite kaffe också... Om jag vågar. Kan ju be att få köpa också! Heehheeh... Enligt sl appen ska det ta 16 minuter att gå härifrån till jobbet. Det låter rimligt. Så jag går väl snart. Hmmmm... Har köpt en fiskgratäng till middag. Har faktiskt nån film på hårddisken som jag inte sett, det kunde va nåt som kvällsunderhållning. Asch, vi får se. Hela dagen ska ju gå innan dess. 


Nä dags för en toa och sen arbete. Ajö

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards